Måder at sige godnat

Jeg vågner op klokken syv, blive klar til arbejde, hurtigt igennem min morgenmad (de fleste gange en burger og kaffe), gøre min vej gennem trafikken og til sidst nå kontor på ni. På kontoret sit arbejde, arbejde og mere arbejde. Jeg skynder mig gennem filer, læse skrive, scratch min hjerne ud, indtil den er syv og tid til at gå hjem. Men ikke stille endnu. Jeg har nogle dagligvarer at gøre eller har til at købe noget for mit hus eller mine børn. Så jeg løber op til indkøbscenter, købe nogle hus ting, holde mit kontor pung i én hånd og balance shopping poser i andre. Igen slog jeg den trafik, og endelig nå frem til min destination, mit hjem. Hvis du tror at jeg endelig vil hvile nu, så lad mig fortælle Dem, at der stadig mere arbejde for mig. Jeg er nødt til at gøre middag for mine børn og være en publikum til deres fortælling om, hvordan deres dag gik. So middag, taler, tid til familien tager resten af ​​aftenen til det er tid til at gå i seng.
Da jeg forandringer og nå frem til min seng, føler jeg mig helt fortabt, udmattet og undergravet af energi. Når jeg ser på min mand, jeg ser den samme træthed i ham også. Så det er da jeg besluttede, at komme over vores dag blues og at spice tingene op, vi vil sige godnat til hinanden i de mest off beat, romantiske og sødeste måde, at nogen kan tænke sig. Vi planlagt, at vi vil ikke gentage vores måde at sige godnat, og vil skulle finde på noget virkeligt nyskabende hver nat. Og du vil blive overrasket over at vide, hvor mange forskellige måder at sige godnat, vi kom op med. Her er en lade ned på et par af dem. Læs mere på relationer.
Kreative måder at sige Godnat, Knus den person stramt, holde ham eller hende et stykke tid, og derefter sige Godnat Sweetie. , Et af de romantiske måder at sige god nat, er at kysse din partner på panden, ikke i en seksuel måde, men mere i en omsorgsfuld slags måde, og så sige, maj engle ser ud over dig, når du sover. Godnat.” , En af de søde måder at sige god nat, er at ønske den anden person i et fremmed sprog. Italienerne siger Buona notte «, skal franske sige” Bonne Nuit «, tyskere sige” Gute Nacht “og den spanske siger Buenas Noches«. Så brug et af disse, og overraske din partner. ; Ønske vores børn godnat, vi har fundet vores egen søde måder at sige godnat. Vi starter med et digt som Daddy elsker Tommy (Det er min søns øgenavn), mor elsker Tommy, Bedstefar John elsker tommy, Bedstemor Ruth elsker Tommy. Tommy er en velsignelse for vores hjem. Godnat Tommy. ; Wishing godnat, kan gøres sjovt også, hvis du holder nogle søde sjove navne for hinanden og ønsker god aften ved at ringe på hinanden med dem. Min mand kalder mig en struds, og jeg kalder ham en bjørn. (Vores krop figurer har meget at gøre med disse navne). Så vi siger “Goodnight min bamse ‘eller’ Godnat min struds ‘at lysne vores humør. ; Funny en liners er også en af ​​de gode måder at sige godnat. Her er en linje, jeg brugte til at ønske min mand Godnat – ‘Godnat min kære. Kan kvinden i din drøm være så fantastisk som den siden af ​​dig ‘. , Hvis du synger godt eller selvom du ikke, ønsker hinanden god aften ved at synge romantiske sange, er en anden kreativ måde at gøre det samme. , For at de-stress hinanden, kan du handel massager, dvs give hinanden en dejlig afslappende fodmassage eller nakke massage og derefter ønsker hinanden god nat. ; Spille nogle bløde musik i Baggrunden for et stykke tid og holde den anden persons side, mens du lytter til det, er en god metode for at genoprette hver aften. Senere kysse hinanden godnat, og ønsker ved at sige det romantiske ord, som alle kan lide at høre – jeg elsker dig baby! Godnat.”Sweet Dreams! ; Læs mere på:; Sweet Good Night SMS’er; Ting Girls gerne høre; Sweet ting at sige til din dreng ven, Det er et par innovative måder at sige godnat til de mennesker tæt på dig. Jeg håber, de vil inspirere dig til at finde din egen måde. Jeg underskriver her …Have en god dag .. er god nat!

Montering Ski Bindinger
Heater Core Genanskaffelsesomkostningerne
Astrologi og Kompatible Skilte
Wide Calf Knæstrømper støvler
Tandrem Reparation
Betydning af Gemstones
Bathtub Drain fjernelse
Beach Party Idéer
Petunia Blomster
Sådan installeres Laminat trægulve
Forståelse Mænd i Forhold