Måder at holde sig vågen

Der er tidspunkter, hvor man skal holde sig vågen grunde, der kunne være mange. Det være sig det sidste minut forberedelse til eksamen, overholdelse af tidsfrister på arbejde, deltager en person, der er skrantende eller venter indtil 12 midnat til at ønske ‘GODT NYTÅR’ til nære venner og familiemedlemmer, opholder sig vågen indtil sent om aftenen bliver behov for time »ved alle sådanne og mange andre lejligheder og situationer. Men ikke alle mennesker har “Ugle gener« at holde sig vågen med deres øjne vidt åbne. Det er en slags en prøvelse for disse mennesker at holde deres tunge, døsig øjne fra at lukke ned. Så her er nogle af de bedste måder at holde sig vågen, kan du sætte til at bruge og drage nytte af.
Tips til Stay Awake
En af de bedste måder at holde sig vågen hele natten, er at få nok søvn, når du kan. Hvis kroppen er godt udhvilet, det plejer tørster for søvn og dermed kan du holde dig vågen længere. For eksempel, hvis du har planer om at holde sig vågen hele natten, så har en veludhvilet søvn i løbet af dagen eller kan være i om eftermiddagen.
Kroppen ur ved, hvornår det er dag, og når det er nat og derfor den lukker ned sin proces, som holder dig vågen i løbet af dagen. Så en god måde at holde sig vågen, er at narre dette ur af jeres. Tænd alt lys i rummet og dække vinduerne med gardiner. The mere lys på dit værelse er, jo mindre søvnige du vil være!
Mens han gik en kedelig forelæsning på din chef eller samtidig være i en ikke-så-interessant møde i et møde, der er alle chancer for, at dine øjne ville ønske at få lidt hvile og lukke ned for engang. Men hvis din chef fanger dit søvnig hovedet, kunne han ikke føler sig så godt om din holdning til dit job. Så for at nogle gode måder holde sig vågen, i sådanne situationer, er at knibe dig selv, trække ned din øreflipper, kildre den øverste din mundhulen med tungen eller få et glas iskoldt vand for dig selv (at drikke eller at plaske på dit ansigt. Begge hjælper!). Disse tip kan lyde underligt for dig, men de er gode nok til at redde dit job!
Ikke kun i møder, er mennesker tiltrækkes af deres ønske om at falde i søvn selv mens deres skrivebord. Den følelse bliver værst hvis miljøet er varm og indelukket. Sæder under en AC udluftningsanordning eller få en hurtig pause udendørs er også en god måde at vågne op dine sanser. At have den rigtige slags mad er også en af ​​de smarteste måder at holde sig vågen på arbejdet, studere og lignende. Gå til frugt, som er lav i kulhydrater som hindbær, æbler, appelsiner, og grapefrugt. Disse fødevarer holde kroppen i at få sløv og dermed hjælpe dig med at holde sig vågen. Undgå kød, brød og mejeriprodukter for tiden.
Efter måder at holde sig vågen under kørslen, intet er bedre end at spille dine foretrukne numre. Syng højt med melodi af musikken. Dette vil holde dine sanser vågne og aktive. Men, gå til hurtig numre og ikke de langsomme dem. Hvis dens varme, så skal du ikke tøve med at tænde for air condition og lede udluftning ret til dig. Hvis dens koldt udenfor, Usher så isnende luft strømme inde i bilen. Kulden vil gøre dig en smule ubehageligt, men vil hjælpe dig big time at holde de øjne at lukke ned. Trække over for engang og tage en lille tur. Gå et sted hvor det er lyse og har en snak med nogen, kan være om vejret. Drikkevand under kørslen hjælper også med at bekæmpe trangen til at sove. Hvorfor? Nå, jo mere du drikker, jo mere du føler behov for at gå til badeværelset, og det vil afbryde dine sanser falder i søvn. Motion til energi dit sind og krop og drive søvnighed væk. Bortset fra at tale en tur, skipper, stretching, osv., aromatiseret tygge pebermynte tyggegummi hjælper også.
Her er mere på:; Tips og tricks for vågen, hvordan man holde sig vågen All Night, måder at holde sig vågen er alle om at holde dit sind travlt og ikke kedelig og inaktive. Skrive noter, mens i en klasse (selvom du ikke kan lide det), at have en god og solid griner, at se nogle motiverende videoer, spille videospil (peppet op dem især) og faste for et måltid eller to (hvis du drikker vand nok) er nogle smarte og hurtige måder at holde sig vågen. Og hvis du stadig ikke få hjælp fra nogen af ​​disse, hænge ud med dine bedste kammerat og vække din søvn væk!

Keramisk Bremseklodser
Tribal Band Tatoveringer
Ægteskab Tips til Newlyweds
Buddhistisk Tatoveringer
Gothic Fairy Tatoveringer
Love Card Idéer
Vinca Blomster
Fransk Kissing Tips
Calla Lily Betydning
Meget kort Hairstyles for kvinder over 50 år
Bedste måde at rense trægulve