Måder at gøre dit hår vokse hurtigere

For mange af os, at få langvarige hår, under skuldrene, er som en drøm. Under normale forhold, vokser håret på dit hoved lige omkring en halv tomme i en måned og hver hårstrå varer på hovedet for omkring 2-4 år. Efter dette, falder det ud, og erstattes af en ny linje. Satsen for hårvækst er påvirket af visse faktorer som alder, arvelighed, generelle sundhed, hudens tilstand, og selvfølgelig kost. Dybest set, at de to bedste måder at gøre dit hår vokse hurtigere, er at holde håret i en sund tilstand og forebygge yderligere skader på håret.
Naturlige måder at gøre dit hår vokse hurtigere
Stedet for at bruge hår extensions eller parykker, er det altid bedre at bruge naturlige måder for hårvækst. Dette kan opnås ved at følge disse enkle metoder:
Rengøring Hår: Hold håret pibende ren er et must for vækst samt af hygiejniske grunde. Snavs op i hårrødderne vil blokere hårsækkene i hovedbunden og forhindre normal vækst af hår. Til dette skal du shampoo dit hår regelmæssigt. Hvis du er udsat for stor mængde af snavs og støv derefter indsæbning en gang om ugen vil ikke være nok, og du er nødt til at gøre det mindst to gange om ugen. Sørg også for, at hårbørste og kamme, som du bruger på dit hår holdes rene for.
Hair Care: God hårpleje er vigtig for at forebygge eventuelle skader på håret. Vælg en shampoo og hårbalsam som er egnet til din hårtype. Altid børste dit hår når det er helt tørt, som at børste vådt hår giver mere hår knækker. Brug ikke stærke kemikalier som styling-produkter, hårfarve, blegemidler, osv. eller ikke bruger hårde behandlinger som håret på dit hår. De kan forårsage uoprettelige skader på håret.
Hovedbund Massage: En god hovedbundsmassage forbedrer blodcirkulationen i hovedbunden og håret rødderne vil modtage flere næringsstoffer. Det forhindrer også ophobning af døde celler på hovedbunden porer. Således gør håret vokse hurtigere. Du skal blot gnide spidsen af ​​fingrene blidt på din hovedbund i cirkulære bevægelser i 4-5 minutter hver dag. Du kan gøre dette, før et brusebad eller mens indsæbning dit hår.
Trim jævnligt: ​​Hvis enderne af dit hår er beskadiget, og delt, så vil det bryde ud oftere og vil også bremse væksten proces. Af denne grund, bør du trimme håret regelmæssigt og slippe af med de beskadigede ender. Det er tilrådeligt at gå til en klipning efter hver to måneder til at opnå de bedste resultater.
Spis sundt: En afbalanceret kost, der består af protein, vitaminer, mineraler som jern, zink, osv. er nødvendig for sundt hår som igen styrker håret. Fødevarer som bladgrøntsager, bønner, yoghurt, nødder, rosiner, broccoli, soja osv. bør indgå i kosten. Hvis du er en ikke-vegetar, at spise kød og fisk gør underværker for hårvækst. De, der lider af hår falde problemer bør tage vitamin E tilskud efter høring af deres læge. Således hårtab kan kontrolleres til en vis grad. Også henvise til fødevarer med hårvækst for mere information.
Få mere information på:; Hvordan at vokse hår Hurtigere; vokse hår Hurtigere Tips; vokse hår Hurtigere naturligvis; Det er nogle af de nemme måder at gøre dit hår vokse hurtigere og længere. Sammen med dem, er det også meget vigtigt, at du holder dig tankerne stress gratis. Dette skyldes stress i enhver form kan forårsage omfattende skader på håret og kan endda føre til permanent tab af hår. Alle disse skridt vil bidrage til at optimere hårvækst, men det kommer ikke til at vise det samme. Vent tålmodigt for få måneder og en bøde morgen vil du opdage, at du faktisk har de lange Lokker du altid har drømt om!

Korte hår Updos
Hvordan man arrangerer Stue Møbler
Hvordan man rent bilbetræk
Sådan at fange en rotte
Tuberose Løg
Hegn Post Installation
Lædermøbler Care
Room Maleri Idéer
Elektriske barbermaskiner For Kvinder
Bremse Reparation Instruktioner
Isbryder Spørgsmål