Mad Præsentation Idéer

Uanset om du planlægger et cocktailparty eller en intime middag for to, hvordan maden præsenteres er lige så vigtig som smagen af ​​maden. Hvis du vil imponere dine gæster, skal fødevarer visuelt tiltrækkende. Kreative fødevarer præsentation ideer er dem, hvor der er en balance af farve, konsistens og former. At gøre din parabol æstetisk tiltalende der bør være en kombination af to eller tre farver på pladen. Grillet bøf med ristede røde og gule peberfrugt til chimichurri sauce ser meget mere indbydende end pocheret fisk med kartoffelmos. Når du tjener kød og fjerkræ, så prøv ledsagende det med dampet eller sauteret grøntsager for at tilføje et strejf af farve. Garnishes i form af hakket persille, koriander og purløg kan også bruges at introducere farve til fadet. Læs om korrekt borddækning.
Creative Mad Præsentation Idéer
Til pynt dine drinks, du kan bruge en streng af appelsinskal eller citronskal på kanten på glasset. Tilføj en skive frugt ligesom en starfruit or kiwi in cocktail briller at tilføje mere farve og interesse. Kontroller, at den garnishes, du bruger komplimenter smagen af ​​skaalen.
Hvis du tjener en frugtsalat du kan bruge ett ananas at tjene salat stedet for en regelmæssig glas eller keramisk skål. Til dette skal du bruge en mellemstor eller stor ananas. Kassér enhver brun eller misfarvet blade fra ananas og trim toppen. Skæres ananas i to lige dele og skæres ett tynd strimmel ananas at gøre basen. Fjern kernen i ananas ved hjælp af en savtakket kniv og øse ud af kødet fra hver halvdel. Kan du bruge denne pineapple skål at afholde ett frugtsalat eller salsa. Læs videre bordpynt.
Anden stor mad præsentationen idé er til pynt vigtigste forløb med grønne løg krøller og tomat rose. For at gøre grønne løg krøller du har brug for sprøde friske forårsløg og nogle isterninger. Trim forårsløgene og skær stilke i 4 tommers længde. Med hjælp af et køkken saks, skaeres hver af forårets løg segmenter ind 7 til 8 smalle strimler forbeholde slutningen af ​​afsnittet. Udfyld en stor skål med is tern og tilsæt forårsløg. Køleskab indtil forårsløg krølle. For at gøre tomat steg, skræl tomat med en skarp kniv sikre, at skræl er omkring 1 cm brede og vedvarende. Sted skallen på en flad overflade som en træ skærebræt, og forsigtigt rulles op skaller at ligne en rose. Tilføje en kvist mynte for at gøre blade. Gerne ville vide mere om tips til udskæring blomster fra grøntsager.
Party Mad Præsentation Idéer
Hvis du planlægger et cocktailparty vælger den rigtige blanding af drikkevarer og fødevarer er meget vigtigt for en vindende part. Forretter, som er små nok til at blive spist i én mundfuld, kan serveres i smukke dekorative skeer. Alternativt kan du også tjene dem på en seng af salat eller kål blade. Pynt forretter med skiveskåret Kalamata oliven eller hakket purløg og kapers at tilføje tekstur og smag. Læs mere om appetitvækker opskrifter.
Serveres hovedretten i uberørte hvid porcelæn og støvregn saucer i geometriske mønstre. Du kan bruge ett brun eller barbecue sauce for garnishing steak og chokolade sauce for bagværk og kager. Pulveriseret sukker eller flormelis kan også drysses over brownies og kager. Du kan også bruge krystallinsk spiselige blomster til pynte kager og det er blandt den bedste mad præsentationen ideer. For at gøre krystallinsk blomster, træffe enhver blomster efter eget valg og pensel dem en vand og æg emulsion. Dyp blomsterne straks i en skål med stødt melis at sikre, at det er jævnt belagt. Arranger blomsterne i ett voks papir og lad det tørre. Læs mere på mad pynt ideer.
Farve, tekstur, former og ordninger udgør grundlag af en stilfuld garnishing og mad præsentation. Fødevaren præsentationen ideer bliver stadig flamboyante og kunstneriske. Undgå over-pynt opvasken og være kreative og innovative præsentere maden.

Sådan installeres et stereoanlæg i bilen
Tæpperens Priser
Bryllup Entertainment Idéer
Lav vedligeholdelse Planter
Standard Ramme Størrelser
Tyndere hår Årsager
Funny Vil du hellere Spørgsmål
Hvordan man Wear Boots med Jeans
Modeling Poses
Øjenbryn piercing
Kinesisk Bamboo Tree