Lucky Bamboo Planter

Lucky bambus er en ideel dekorativ plante skal dyrkes og vedligeholdes i interiøret i hjemmet eller på kontoret. Den hurtigt voksende karakter betragtes ofte som et symbol på lykke og rigdom. Selv populært kendt som en heldig bambus plante, er det ikke bambus, men tilhører forskellige uafhængige sort. I botanisk klassificering, hører de til familie Ruscaceae af ordren Asparagales og videnskabeligt repræsenteret som Dracaena sanderiana. Udover den attraktive stilk og blade, er populariteten af ​​denne stueplante mindre pleje og vedligeholdelse.
Native til tropiske regionerne Vestafrika, er heldig bambus planter oprejst vokser buske der kan vokse til en højde af ca 1,5 m høje. Du kan identificere disse af planters stængler, der har forskellige knuder and staengelled med jævne mellemrum. Stænglerne kan vrides eller manipuleres at skabe specifikke former og designs når de rettes against tyngdekraft og lyseksponering. Kan du finde flere sorter, som sælges under det fælles navn, heldig bambus planter.
Lucky Bamboo Planter: Betydning
Ifølge kinesiske Feng Shui, er heldig bambus planter menes at have en balancerende virkning på naturlige elementer såsom jord, vand, ild, træ og metal. Det er derfor, de kaldes »heldige« bambus planter. Det er ikke usædvanligt at binde en rødt bånd omkring stokkene, hvilket er intet men en ild tegn til øge strømmen positive energi. Antallet af stilke bruges også at udtrykke ett bestemt betydning – 2 for kærlighed, 3 for Felicity, 5 for velstand og 6 for sundhed.
Lucky bambus planter formeres ved hjælp af stængelstiklinger. Et af de fantastiske funktioner i denne plante er, at du kan bevare stængelstiklinger i vand medium, uden at tilføje næringsstoffer. Selv om de bedste dyrkes i jord, foretrækker de fleste mennesker holder heldig bambus planter i med intakt rødder i dekorative vandbeholdere uden jord. At støtte rødderne, polerede sten er marmorkugler og klipper tilføjede nederst af beholderen.
Lucky Bamboo Planter: Pasningsvejledning
Idet pleje af heldige bambus planter er meget let. Hvis den opretholdes i små skåle, hvad du skal gøre er tilbageholde ett minimum vandstand i beholderen og udsætte planterne til indirekte sollys. Hvis disse vækstfaktorer leveres, kan du helt vedligeholde sund heldig bambus planter med skinnende grønne stilk og løv. Du kan henvise følgende tips at vokse og tage sig af heldige bambus planter i krukker:; Valg Container – du kan købe en dekorativ container, der er omkring 2 tommer over størrelsen af ​​den heldige bambus planter. Til dyrkning i jord, skal du vælge en mellemstor pot der har et drænhul i bunden. ; Pottemuld – Det drejer sig om at forberede jord til dyrkning heldig bambus i potter. Forbered en veldrænet potte medier til dyrkning heldig bambus planter. Sæt en bakke under beholderen for at undgå tilsmudsning af sted. ; Vanding – Mens vokser i stillestående vand opretholde niveauet over småsten. Anvend kun flaske eller destilleret vand (ingen vand fra hanen), der indeholder nul klor og andre kemikalier. I tilfælde af plantning heldige bambus plante i jorden, lad det øverste jordlag til tørre mellem to vanding. ; Light – Disse dekorativ planter foretrækker klare, men filtreres lys. Lucky bambus planter bliver gule skyldes primært udsættelse for direkte sollys en længere periode. , Temperatur – Den optimale temperaturområde for en sund dyrkning af heldige bambus planter er mellem 65 º F – 90 º C. Undgå at placere dem i for koldt eller for varmt indendørs temperatur. Vide mere om pleje heldig bambus. ; Befrugtning – Mild flydende befrugtning (meget få dråber) er bedst, hvis du vokser heldig bambus i stillestående vand. Mens for planter i pottemuld og tilføjer en let gødning i korrekt koncentration med regelmæssige mellemrum er tilstrækkelig. ; Trimning – Rettidig trimme udløbere af heldige bambus planter er ideel til at give en karakteristisk form for planterne. Du kan bruge sterile Snippers at skære ned på udløbere på en længde af 2 tommer fra hovedstammen. Vide mere om reduktion heldig bambus. ; Fastholder heldig bambus planter i pottemuld, plejer de fleste hobbyfolk til vand alt tænker, at de er vand kærlige planter, der til tider får jord vand skovhugst og rod rådner. Derfor kan anlægget blive kvalt og døde. Derfor, som en smart gartner og sørg for, at du ikke over-vand heldige bambus planter. Følg ovenstående tips til at tage sig af heldige bambusplanter og skabe en livlig værelse med disse heldige anlæg!

Hjemmelavet Lotion Opskrift
Hvordan at slippe af rotter
Tag haglskader
T-shirt print på Home
Fødselsattest erstatning
Japansk Dragon Tattoos
Hvordan man Waltz
Unikke citater og ordsprog
Sådan bærer Leggings
Væggelus Skilte
Kort gøre ideer