Love Symboler

Der er utallige måder at udtrykke kærlighed, nogle af dem endda århundreder gammel! Nu hvor vi har enorm mængde litteratur på kærlighed, vi finder det næsten umuligt at udtrykke disse dybe følelser uden ord. Men vi glemmer ofte, at selv før sprog var opfundet, var der mennesker og så var der følelser! I disse tider, før Chaucer og William Shakespeare ville folk udtrykker deres følelser gennem tegn og symboler. De fleste af disse kærlighed symboler var baseret på ting, der blev fundet i naturen selv. Efter ankomsten af ​​litteratur, blev disse symboler, der anvendes som i prosa og poesi, som gav dem stor popularitet. Disse kærlighed symboler end blev universel. Nu dem, der ikke er i stand til at udtrykke deres kærlighed i ord, eller dem, der tror på ikke-verbale udtryk for kærlighed, bruge disse kærlighed symboler. Nogle gange, kærlighed symboler formidle de følelser mere klart end ord! Lad os tage et kig på nogle af de mest berømte kærlighed symboler.
Universel kærlighed Symboler
Hjertet, når det kommer til kærlighed symboler, hjerte skal være på toppen! Efter alt, da det menes det er hjertet, fordi der mennesker falder i kærlighed! Alle de følelser, som man oplever i forbindelse kærlighed såsom; spænding, medfølelse, sommerfugle i maven, rødmende og meget mere siges at blive oplevet udenad sig selv! Det er derfor hjertet er en stor symbol for kærlighed. Bortset fra kærlighed, hjerte også betragtes som et symbol på kærlighed og glæde. Hjertet er også brugt som et symbol på Guds kærlighed, der er kendt som »Sacred Heart ‘. Den hellige hjerte er symbol på sandheden, sammen med kærlighed. The violette Hjertet symboliserer død af en elsket. Læs mere om held og lykke symboler.
Røde Rose, min Kærlighed er som en rød rød rose, det er nyspiret i juni, det er de verdensberømte linjer af Robert Frost. Det skal være klart fra disse linier, rød rose og kærlighed er forbundet med hinanden! Ikke bare det, har millioner af digte er skrevet på steg, som et symbol på kærlighed. Rose er ikke kun betragtes som et symbol på kærlighed, men også af romantik, sensualitet, perfektion og lidenskab! Der er en berømt myte om røde roser. Ifølge denne er den allerførste røde roser siges at have blomstrede af blod fra Adonis, som et symbol på hans kærlighed til Afrodite. Siden da det betragtes som et symbol på kærlighed. Denne universelle symbol på kærlighed er stadig bruges til at udtrykke kærlighed, især på Valentine’s dag! Læs mere om rose farve betydninger.
Amor, Når det kommer til symboler af kærlighed, hvordan kan man ikke nævne Amor! Betydningen af ​​Amor er ønske i græsk. Amor er også kendt som Eros. Han siges at være søn af Afrodite og Ares. Ifølge mytologien er den første følelse af kærlighed, at et par føler sig tilskriver Amor, og det er derfor, det er vist med en pil, han bruger til at strejke kærlighed i mennesker. Selv i dag par gave hinanden søde statuer i Cupid at antyde, at de er ramt af Amor, hvilket igen betyder, at han er vildt forelsket i sin elskede!
Duer og Lovebirds, Dove og kærlighed fugle er også en af ​​de største symboler på kærlighed. Det siges, at duerne finder deres kærlighed på Valentins dag, som igen er en dag med kærlighed, og det er derfor de betragtes som et af symbolerne på kærlighed. På den anden side er Dværgpapegøjer symbolet på kærlighed på grund af deres natur. Når du ser en dværgpapegøje, vil du se det cozily sidder med sin partner. Det er også sagt, at en kærlighed fugl ikke kan overleve uden det mate. Par oplever ofte det samme og det er grunden til turtelduer også betragtes som symbol på kærlighed. Læs mere om blomster betydninger.
Harpe, Dette er et af symbolerne på kærlighed i kunst og poesi. Det siges, at harpen blev lavet af raps, efter at få inspiration fra skelettet af en hval, hvorigennem unikke musik blev skabt på grund af vinden. Harpe er også siges at være en bro af kærlighed, der forbinder himmel til jord. Læs mere på kinesiske symbol for kærlighed.
Det var nogle af de berømte kærlighed symboler. Bortset fra disse, japanske kærlighed symboler er også berømte. Love symboler er en unik måde at tilstå kærlighed, hvis du ikke har prøvet på denne måde endnu, gå videre og samle alle de symboler og præsentere dem til din elskede!

Bedste måde at rense trægulve
Rat Fjernelse
Bedste Hardwood Floor Cleaner
Runde ansigt Hair Cuts
Bad Wheel Bearing Symptomer
Alternative brudekjoler
Faux Hawk frisurer for kvinder
Tips til dyrkning Long Hair
Stenbukken Woman
Vinduesrude erstatning
Valentine Banket Idéer