Love Quizzer til piger

Hver piger går igennem den fase, der starter fra ‘gør han ligesom mig “og i sidste ende slutter ved” gør jeg virkelig godt lide ham’! Og hvis du prøver at tage hjælp af dine venner, ingen tvivl om du vil få nogle løsning, men det meste modstridende dem! På sådanne tidspunkter, er kærlighed quizzer og kærlighed afprøve de bedste måder ud. Som ved at forsøge disse quizzer, kan du få de nødvendige svar for dig selv kun! Følgende er to kærlighed quizzer for piger, der er baseret på to vigtige spørgsmål står på forskellige stadier i forholdet. Der er ingen regler for disse kærlighed quizzer for piger, undtagen for komplet ærlighed!
Kærlighed eller Forelskelse Quiz, Hvis du kender, kan du være møde ham, gør du altid forsøge at se dine bedste? , Ja, Nej, Hvis din ven tilstår en lun på den person, du vil, får du jaloux? , Ja, Nej, Ved en lørdag aften bash, hvis en anden pige forsøger at flirte med ham, får du virkelig jaloux? , Ja, Nej, du dag drømmer om ham? , Ja, Nej, når du får mulighed for at tilbringe noget tid sammen med ham, har du fat i det med begge hænder? , Ja, Nej, du føler, at han er bare den bedste person til dig? , Ja, Nej, når du er sammen med ham, du glemmer alt andet? , Ja, Nej, Er tiden inde til at stå, når du er sammen med ham? , Ja, Nej, du beder til Gud om at gøre ham også falde i kærlighed med dig? , Ja, Nej, Har din puls stige, når han nærmer sig dig? , Ja, Nej, da alene, finder du dig selv at tænke på ham? , Ja, Nej, Hvad kan du lide ved ham mest? , Jeg tror han er er virkelig attraktive, jeg tror han vil være en dejlig person også! ; Han er rigtig varmt og søde! ; Har din libido går op omkring 1.000 hak det andet du ser ham? , Ja, Nej, du smiler hele tiden, selv om der ikke er nogen umiddelbar grund for din lykke? , Ja, Nej, Hvis dit svar er for det meste den første mulighed, så min kære frue, du er tydeligvis forelsket i ham! Det s tid til at give ham vink om dine følelser, måske endda han føler det samme for dig! Og hvis maksimale svarene var mulighed to, er du simpelthen charmeret af hans velhavende og velplejet måder!
Hvilken slags Girlfriend er du? , Hans forældre taler om at bryde op og han er renset. Han bliver bare græd og brusende det hele tiden. Så du:; Prøv at finde sjove ting at gøre for at opmuntre ham, undgå ham – du finder rørstrømsk mænd en reel turn-off, gå rundt og snakke med sine forældre om det, når han ikke er der, Du ser din kæreste taler med mosten smuk pige i skolen:; Du skal bare glemme alt om det og gå væk for at møde ham på frokost, Du kører så hurtigt som du kan derovre, tage ham et andet sted og fortælle ham, ikke tale med hende igen, Go og kysse ham, selv om han er stadig at tale med hende, Din kæreste kommer op til dig, når du taler med din knopper og siger, at hans hund døde i går aftes. Hvad siger du? , Åh, jeg er så ked af! Jeg ved hvordan det føles. og give ham en lille knus. ; Det er dårlig. og holde taler til din knopper. ; Fortæl dine venner til at forlade og tilbringe hele dagen sammen med ham, du kan lide det bedst, når du og han:; et godt grin sammen med dine venner; Gå ud til et sted romantisk og dyrt; Gå til et sted privat, hvor du ikke blive forstyrret, Din kæreste har været fjernt sidst, og du har mistanke om, at han er i tvivl om dit forhold. “Du. ; Spørg ham om det, men ikke lirke, vil han fortælle dig, når han er klar; Break op med ham først, før han overhovedet får chancen …Du vinder! ; Flipper ud på ham. Fortæl ham, at bryde op med dig ville være den værste beslutning i hans liv; Du beder ham med til en cool fest med alle dine venner, og han dukker op i verdens mest hæslige sko og pels, der ligner det hører til hans bedstemor. Du:; drille ham om at bære hans mormors pels, men stadig sætter pris på ham komme; Sneak ud med en anden fyr, der ved, hvordan man klæder; stadig være over ham, du tilbeder ham i hvad han bærer; Hvem plejer at drive, når det kommer til at træffe foranstaltninger til at se hinanden? ; Sommetider kan du, nogle gange ham næsten altid ham. Du kan lide at være jaget, Du, ellers vil du aldrig se ham; Hvis dit svar er for det meste mulighed 1, Du er den drøm for enhver fyr! Du er balanceret om dine følelser, og vigtigst af alt, du er hans gode ven. Hold op din gode arbejde!
Hvis dine svar er for det meste mulighed 2; Ingen tvivl om du er på jagt efter den “perfekte” fyr og kan ikke sætte op alle, der er mindre perfekt. Du har super selvtillid, men dette selvtillid kan være såre din fyr! Så før du dumpe din fyr, husk at ingen er perfekt!
Hvis dine svar er for det meste valgmulighed 3; Du er sikkert hovedet over hælene i kærlighed med din prins charmerende. Men det betyder ikke, at du ikke giver ham nogen plads! Hvis du har fornemmelse af, at din Mr. Right vil forlade dig, hvis du ikke være alt lovey-Dovey, er du klar fejl. Du skal blot slappe af og være dig selv. Sammen med kærlighed, give også ham plads ellers kan du måske blive beskyldt som et rum invaderende!
Læs mere på:; Er han Like Me Quiz; Relationer quizzer for kvinder; Relationer Advice, jeg håber du har nydt den kærlighed quizzer for kvinder. Du skal have fået en idé om dine følelser gennem ovenstående kærlighed quizzer for piger, så du skal ikke sidde inaktiv, træffe de nødvendige foranstaltninger, med det samme! De bedste hilsner,

Naturlig Facial Scrub
Aerobic Septic System
Blyant Tricks
Gothic Boligindretning
Tæppefliser installation
Spiseborde for små rum
Tropiske stueplanter
Brusebad Drain Reparation
Typer af plast
Entrepreneur Quotes
Mold Fjernelse Omkostninger