Løs et løbende toilet

Er du hele tiden plaget af lyden af ​​rindende vand fra toilettet? En lækkende toilet er ikke kun irriterende, men også spilder en masse vand. Du behøver ikke at haste til blikkenslager, men som du kan rette en løbende toilet hele selv.
DIY-Fix en løbende toilet
Hvordan kan du lave en løbende toilet? Før du forsøger at fastsætte en løbende toilet, bør du vide den slags mekanisme, der the flush arbejder på og den præcise årsag, hvorfor det ikke virker. Lift åbne The låget på toilettet og tage et kig. Vil du bemærke, at inde i tanken der er en ventil, og flyde, udfylde rør, overløb rør og stopgarn. Toilettet udskylningssystem virker på elementære mekanik. I den ideelle tilfælde, når du trykker håndtaget på flush, løfter kæden stopgarnets, udlejning en tankful vand vælde ind gennem åbningen, som er nederst, i toiletkummen. Som vandstanden langsomt dråber, stopgarnets der arbejder som en ventil lukker. Den plastiske float dråber, da vandet løber ind i toiletkummen. Flyderen er knyttet til ventil, der tillader vandet at flyde ind i tanken, når flyderen er nede og stopper strømmen af ​​vand, når flyderen bevæger sig op. Der er også en overløb rør, der løber overskydende vand i toiletkummen, hvis vandstanden bliver for høj i tanken. Læs videre VVS.
Skubbes skylleknappen, og hvis vand ikke bliver fyldt op i tanken, kan der være store chancerne for at stopgarnets sidder fast åben. I et sådant tilfælde blot lukke stopgarnet. Hvis du ikke er i stand til at lukke stopgarnets, kan det være fast grund til at være kilet på hængsel or forskydning. I sådanne tilfælde skal du måske udskifte stopgarnets så det fungerer gnidningsløst. Du kan også prøve at køre fingrene rundt i periferien af ​​stopgarnet at kontrollere, om der er nogen ophobning af snavs eller mineraler, der kan forhindre stopgarnet fra arbejde.
Hvordan man kan lave en slow løbende toilet
Når selv efter justering stopgarnets, er vand løber på toilettet skål, skal du justere ventilen og flyde. For at gøre dette skal du klemme metallet klip, er forbundet med de flyde og skub flyder langs wiren. Du kan også slå de små skruer, der findes på toppen af ​​ventilen. Sommetider kan der være udsivning af vand på grund af fylde ventil der nogle normale slitage. Fyldet rør, der er knyttet til overløbsrør skal være over vandlinjen. Hvis flyderen har vand indeni, skal du erstatte det ved at skrue fra armen. Sommetider nogen af ​​de ikke gummi komponenter på toilettet mekanismen kan blive ødelagt, såsom løftestang tilsluttet flyde. I et sådant tilfælde, kan du midlertidigt ordne det ved limning det med super lim.
Tips om hvordan man Løs et løbende toilet
Her er nogle ting, du bør huske, når du forsøger at fastsætte en løbende toilet. ; Skylle toilettet et par gange og se omhyggeligt inde i tanken at diagnosticere den præcise problem. , Vask og rens stopgarnet grundigt at løsne any oprustning af mineraler og snavs. ; At afgøre, om du har nogen lækager i røret bruge et farvestof som en fødevare tilsat farve-eller et farvestof tabletten i tanken. ; Du kan også indsætte stopgarnets kæden ind i en plastik sodavand strå for at forhindre kæden fra sammenfiltring. ; Læs mere på:; Toilet Tank Repair; Toilet Flange Repair – Hvordan reparation Toilet Flange, Badeværelse Remodeling, Så dette er nogle måder at slippe af toiletskyl problemer. Husk at søge professionel hjælp, hvis du ikke kan fastsætte en løbende toilet.

Hvordan man Paint ett Door
Fjern spraymaling fra Beton
Ting at tale om med en pige
Sådan fjernes cigaret Lugt fra Tøj
Baby Shower Invitationer til Twins
Accident Undgåelse Kursus
Hvordan der kan skabes Self Esteem
Kombination Skin Type
Sådan installeres Laminatgulv på trapper
Funny Quotes About Mænd
Tændingskontakt Problemer