Lodge rhus

Efter arbejdende virkelig hårdt hele ugen, se alle os frem til at slappe af os selv i weekenden. Nogle af os tager på campingture mens nogle søge trøst i det nærliggende bjergkæder. Men for dem af os, hverken af ​​dette er muligt, kan vi bringe roen i skove og bjerge til vores egne hjem. Hvor mange flere? Med hjælp fra en lodge eller en bjælkehytte. En lodge er din egen hule, hvor du kan slippe for stress liv i byen og stjæle nogle stille øjeblikke med dine kære. Naturligvis, du er nødt til at sætte i nogle bestræbelser på at gøre jeres lodge ligne et bjerg tilbagetog. Nedenstående er nogle indgive udsmykning idéer, som kan hjælpe dig med at designe din bjælkehytte. Mere om log boligindretning design.
Lodge Indretningstips
Maling og Gulvbelægning, Trægulve er uden tvivl det bedste valg til gulvbelægning, når det kommer til at indgive indretning. Hvis du har hele kabinen bygget i logfiler eller træ planker da, vil du ikke at bekymre os om malingen farve. Men i tilfælde af at du er forpligtet til at male væggene, altid gå efter Jordet nuancer som brune, flaske grøn, rigtig turkis blå osv., da disse nuancer skildrer karakter af skoven og bjergene. Desuden har disse farver også gøre en hygge til rummet. Hvis du ønsker at gå til lysere nuancer, så du kan gå til nuancer af gul og orange til at bringe varme til jeres lodge. Trægulve bør være dækket med tæpper eller tæpper med fed print. Dyrehud tæpper ville se apt i din lodge.
Gardiner og sengetøj, gardiner og strøelse bør derfor fortrinsvis lavet af robuste materialer som bomuld eller lærred. Fancy og delikate stoffer som silke og satin er bedst undgås. Den jordiske farvesammensætning bør følges for linned og gardiner så godt. Dyreprint se godt ud for sengetæpper samt gardiner. Tykke, kan håndlavede dyner in rusty shades beskytte dig mod kulde, mens det stadig udstiller rawness af naturen. Det foretrukne design mønstre til gardiner er fed tryk eller Gingham plaider. Gingham plaider, især ser godt ud i køkkenet.
Tilbehør og Møbler; rustikke, robust møbler er et must i din bjælkehytte. Log legged borde og knudret træstole fuldføre udseendet af en bjælkehytte. Vælg møbler i neutrale eller jordiske nuancer. Pryder væggene med fyr kranse eller dyrehud håndværk. Du kan også vælge at vise din riffel samling i et glas eller træ udstillingsvindue, der kan tjene som et knudepunkt for din stue. Hvis dine besøgende kan udholde synet af en leder af elg eller en vild ged monteret på væggen, du kan lige så vel vise din jagt talent til dem. Mere om bjælkehytte møbler.
Mere om hvordan man opbygger en bjælkehytte.
Andre Udsmykning Ideer til en Lodge, bygget en stor stenet pejs at putte i løbet af vinteren. Hvis det ikke er muligt, skal du placere en gryde bellied jernovn i din stue. ; Pluk nogle friske vilde blomster og lægge dem i vase i stuen. Du kan også hænge en håndfuld tørrede blomster på væggene. ; Placer nogle friske vilde bær og lokale frugter i en skål på køkkenbordet. ; En boblende rock springvand sammen med nogle naturlige løv kan afspejle essensen af ​​en skov. ; Andre indgive udsmykning idéer omfatter hængende hjortetak lysekroner og træ lampeskærme, hvor man vil se helt hjemme i jeres lodge. ; Håber lodgen udsmykning idéer i denne artikel hjælpe dig med at oprette din egen bjerg tilbagetog, hvor dine venner og familie vil elske at komme tilbage til. Du kan også følge et tema som jagt og fiskeri i hele jeres lodge indretning.

Maling Farver efter biler
Teknikker til problemløsning
Vinca Blomster
Montering Ski Bindinger
Contemporary Vindue Behandlinger
Ranunkel Løg
Tween Clothing
Maleri Badeværelse Fliser
Asscher Cut Diamond Øreringe
Snyd kone Clues
Transmission Genopbyg Omkostninger