Lip Hårfjerning på Home

Hos kvinder, er fremtrædende facial hår og hår, der dyrkes i overlæben del en pinlig situation. Nogle kvinder har tendens til at udvikle mørkere og tykkere hår på disse områder end andre. Dette er dybest set på grund af hormonelle forandringer på tidspunktet for puberteten, menstruationscyklus, graviditet og overgangsalder. I nogle tilfælde er uønsket hårvækst i ansigtet manifesterede sig som en følge af stress og medicin bivirkninger. Uanset er årsagen til det, hårfjerning er det eneste svar at beskæftige sig med dette akavede tilstand.
Midlertidig eller permanent læben hårfjerning kan opnås ved at gennemgå elektrolyse og laser procedurer. Ikke desto mindre disse muligheder er dyre, tidskrævende og bør ske under en kvalificeret hudlæge. Meget ofte gentagne sessioner læbe hår laser fjernelse er påkrævet for at få det ønskede resultat. Det er samme med elektrolyse metode. En anden faktor, der skal overvejes med sådanne muligheder er de negative bivirkninger såsom misfarvning, hævelse, ardannelse, infektion, osv. En mere omkostningseffektiv og færre smertefulde mulighed er læbe hårfjerning derhjemme, som vi vil diskutere i denne artikel. Vide mere om laser hårfjerning.
Lip Hårfjerning at Home: Valg
Overlæben hårfjerning lyder måske meget let. Hvis det ikke gøres ordentligt, kan enhver metode føre til bivirkninger som rødme, inflammation og smertefulde symptomer. Så hvis du ikke har en hang til ansigtet hårfjerning på egen hånd, er det bedst at få det gjort af en kosmetolog. Nævnt nedenfor er alternativer til at fjerne overlæben hår derhjemme:
Gevindskæring, Trådning er sandsynligvis den bedste måde at slippe af med de grimme hår fra overlæben. I henhold til denne, er individuel hår først fanget i en tråd loop og trak hurtigt at fjerne det. Og fordelen er en langvarig resultat i 10 – 14 dage. I første omgang kan du finde det tidskrævende og vanskeligt at lære. Med tiden vil du lære at gøre gevind som en professionel.
Tweezing, tweezing refererer til plukning overlæben hår én ad gangen ved hjælp af en pincet. I løbet af denne, kan du føle stikkende smerte i området, hvilket vil stilne langsomt. Også, plukning hår fra følsomme hud af overlæben området er sådan en smertefuld ting at gøre. Derfor er det praktisk, hvis du har en meget få uønskede hår.
Voks, Hårfjerning voks er tilgængelige som kold voks, varm voks og sukker voks. Derfor brugen retninger for hver af disse sorter er forskellige. De grundlæggende trin er fælles for alle disse breder sig et lag af voks over håret vækstområde, stikker en voks strip over det og derefter trække strimlen hurtigt. Resultatet for voksbehandling kan vare i mere end 3 uger. Vide mere om voksning tips.
Barbering, Barbering med et barberblad er den enkleste og hurtigste måde at fjerne overlæbe hår. Logisk set er barbering ideel til at fjerne overlæbe hår til mænd, men ikke for kvinder. Dette skyldes, at håret bliver tykkere, mørkere og stivere efter gentagne spåner. Den afsluttende note er ikke til at barbere på noget tidspunkt. Vide mere om ansigtet hårfjerning for mænd og kvinder.
Fløde Hårfjerningsmidler; anden virtsommere metode læben hårfjerning derhjemme er ved at anvende hårfjerningsmidler, der er specielt formuleret med calciumhydroxid og calcium thioglycolate at opløse hår. Du kan finde en sådan en læbe hårfjerning fløde i skønhed butikker. Før brug, kontroller for hudirritation ved at udføre en lappetest i hånden. Mens du bruger rigtige spørgsmål creme, holde sig til anvisningerne, der er nævnt i produktet. Vide mere om ansigtet hårfjerning creme.
Det var alt om metoder læben hårfjerning derhjemme. Før du fortsætter nogen af ​​disse hårfjerning valgmuligheder på egen hånd, analysere de mulige bivirkninger og efter resultater. Håber, at denne oplysning om overlæben hårfjerning er nyttig for dig i at komme af med disse grimme hår.

Chrysanthemum Care
Hjem opskrifter
Dødsfald Meddelelser
Hængende stueplanter
Forrude Scratch Reparation
Hvordan du udskifter hjullejer
Top Pick Up Lines
Hvornår skal man gå ind
Hjemmelavet luftfugter
Star of Bethlehem Plant
Skilsmisse Forligsaftale