Linoleum blokere udskrivning

Linoleum blokere udskrivning, som kaldes også som linoleumstryk, er en 20. århundrede raffinement inden for produktion nødhjælp udskæringer og trykning med dem. Linoleum blokere udskrivning er dybest set en grafik teknik, der indebærer et ark linoleum og træsnit. Brug af denne, er de ønskede figurer eller mønstre udhugget på linoleum overflade, med en skarp kniv eller en gouge. Metoden efterlader uncarved området viser spejlbillede af de design der skal udskrives. Dette blad derefter fastgjort til en valse, som typisk er indkaldt som brayer og derefter imponeret den ønskede stof eller papir. Det er en simpel metode, der kan udføres ved hjælp af praktiske eller ved hjælp af tryk og en af ​​de mest foretrukne blandt børnene også!
Linoleum blokere udskrivning Idéer
På grund af den varige kvaliteter linoleum, (som er lavet af hørfrø), der er en vis finhed i teksturen tids linoleumskollektioner blokere udskrivning. Det er også et faktum, at en enkelt blok kan bruges til fremstilling af mere end én printer. Selvom linoleum blokere udskrivning bruger træsnit, er det også vigtigt at huske, at den adskiller sig væsentligt fra træblok udskrivning. Linoleum er let at skære i forhold til træ og som følge heraf, kan det ikke opretholde presset og har tendens til at forringe hurtigere end træet trykning bestyrelser. Linoleum blokere udskrivning redskaber omfatter klippe ark, en tørretumbler for at lette opskæring af pladen, andre små træskærerarbejde redskaber som borepatron med udskiftelige blade, gouge i forskellige størrelser, v-venor klinger og brayer.
Man kan få flere farver ved at bruge separate blokke af linoleum for hver farve, men man kan også gøre, hvad de kalder en ‘reduktiv “print (ligesom det Pablo Picasso) og har mange farver på en enkelt blok af linoleum. En anden metode til at opnå de linoleum nedskæringer er anvendelsen af ​​natriumhydroxid pasta på dens overflade. Denne applikation skaber en blød overflade, som kan udskrives i forskellige linoleum blok udskrivning teknikker som stålstik, lindring eller nedsættelse. På grund af sin lethed, er det ofte i skolerne som en førsteklasses del af kid’s håndværk projekt. Børn nyder at skabe nogle smukke linoleum blokere udskrivning forme og projekter med tilknytning til dem.
Linoleum blokere udskrivning er et af det mest spændende af alle byggemarkeder kunst og kunsthåndværk projekter. Kort sagt, er de flere hjemmelavede ‘stempler’, som kunne anvendes til trykning forskellige designs på forskellige stoffer og papirer af alle slags. Det er en stor ‘stof til eftertanke «så godt. Man kan nemt få fat i linoleum plader, som de er billige og meget nemme at bruge. Alt du skal gøre er at bringe hjem nogle linoleum plader og skære dit design i omvendt måde (spejlbillede) på det. Der er mange former og mønstre strækker sig fra breve til ansigter, at man kan prøve. Det hele afhænger af, hvordan kreative man bliver.
Linoleum Block Udskrivning: Hvordan to
Man kan også finde en nem linoleum blokere udskrivning lektioner på internettet og visse bøger dedikeret udelukkende til linoleum blokere udskrivning. Hvis du ikke er ‘, at god “på tegningen, så er der færdigsyet designskabeloner til rådighed i markeder, som du kan lide at prøve. For dem, der er fuldstændig klar over linoleum blok udskrivning, her er et simpelt eksempel, der kunne forklare dig hvordan man laver et lykønskningskort ved hjælp af linoleum blokere udskrivning.
materialet.
Klar til brug linoleum blokere carving værktøj sæt, Linoleum blokke og blokere blæk, blæk ruller; papir eller kort i den ønskede størrelse og farve kalkerpapir; Soft blyant; Glas bagning retter (flad overflade), papirservietter og rene klude; Procedure , Vælg det bedste design, du kan lide, hvis du ønsker at printe tekst, dem gør sikker på, det staves lige uden grammatiske fejl. Tag designet i hånden og flip siden for at placere den på linoleum blokken. Sørg for at pencil varemærker er nedadgående retning på linoleum blokken. Trykke de grænser design med en blyant (sørg for grænsen mærker er ikke for dristigt at overvælde design). Bestem størrelse og sted for det design du skal udskrives. Trace designet af ryggen, uden at efterlade en eneste detalje og markere.
Hvis du bruger mere end én farve, du derefter gerne vil bruge mere end én linoleum blokke af hensyn til bekvemmelighed. Når du er sikker på at have hele designet spores på papiret, og løft derefter papiret fra linoleum blok og læg det til side. Placer Linoleum blokken på en statisk overflade og hold den fast med en hånd. Der er nødvendigt for udskæring værktøjer og give form til blok overfladen. Altid use kantning værktøj først, så du kunne få konturerne og lige linjer, hvis nogen. Støve de udskårne blok med en ren klud.
Nu hælde linoleum blokere blæk på glattet blok overflade og rul det, ved hjælp blækrullen. Sørg for at rulle det, indtil blækket jævnt fordelt. Ophævede rullen og placer farvede linoleum blokken på den ønskede plads på papiret valgt af dig, og tryk det meget forsigtigt. Husk, for hårdt tryk på blokken kan ødelægge finheden af ​​dit design og indsats. Nu lader det tørre og din lykønskningskort fremstillet med linoleum blokere udskrivning, er klar!
Når du får dygtige den grundlæggende linoleum blokken teknikker, så kan du prøve mere og svære kunst projekter, som T-shirt print og store baggrundsbilleder så godt! Det centrale er at have en fast par hænder og en lille smule tålmodighed, at man skal skære linoleum blokkene. Når du erhverver både, så er denne carving-projekt er et stykke kage til dig. Her vil jeg slutte denne artikel om ‘linoleum blokere udskrivning. Håber det løste alle dine spørgsmål om linoleum blokke! Have en glad udskrivning!

Online Dating Scams
Fødselsdag Ideer til Boyfriend
Asian Inspireret Møbler
Hvordan du installerer Indervæg Loft
Hvordan man kan måle Shoe Size
Skift Grout farve
Master Bedroom rhus
Svensk massage
Dødsfald Citater
Fotogaveideer
Monkey Tema Baby bruser