Lille badeværelse Idéer

De fleste mennesker ønsker, at deres badeværelser filt og kiggede større. Jamen, medmindre du lever i en specialbygget hjemmet, så du for som mig skal der ønsker, at badeværelset mellemrum blev større uden at se trist og klaustrofobisk hele tiden. Nå, lade være at bekymre dig om det. Ved hjælp af disse små badeværelse ideer, du kan omdanne din nusset lidt badeværelse til et sted for afslapning og velvære, uden selvfølgelig at miste ud på funktionalitet.
Udsmykning Små Badeværelse: Idéer og Design
Lille badeværelse Ideer om et budget, Før du beslutter remodeling en lille badeværelse, tanker og dit budget bør skrevet ned. Dette hjælper dig med at fordelingen af ​​penge til maling, inventar og andet tilbehør til dit badeværelse. Skala kort af badeværelset, da det står i øjeblikket ved hjælp af almindeligt millimeterpapir. De fleste af de vvs levering rør og andet affald forretninger kan være svært at ændre og flytte rundt, ikke at glemme ekstremt dyre så godt. Så vær realistisk i dine designs, og hvor meget af badeværelset plads, du kan ændre. Omfatter udgifter til entreprenører, elektriker og blikkenslagere, hvis du ikke en større fan af byggeartikler projekter. Læs mere på badeværelset dekoration ideer.
Farver og Badeværelse Fliser, Pale, pastel farver, neutrale eller sædvanlige hvides tendens til give en illusion af rum til alle rum herunder dine små badeværelser. Disse seje farver kan parres ud med stærke, klare farver for tilbehør og håndklæder. Dette hjælper med lysere op i rummet, samtidig med at det ser større og luftigere. Mens nogle mennesker vælger fed rød og orange til rev op de små rum, kan de yde et mindre badeværelse udseende begrænset. For fliser på væggene, bruger forskellige farvet eller mønstret flise oven på væggene at tegne øjne opad. Ligesom vægge gulvet, der skal gøres op i en lysere farvet fliser i tan grå og lys blå. Læs mere på badeværelset farveskemaer og tilbehør.
Skabe og skuffer, når det kommer til små badeværelser, opbevaring er nøglen til en rod gratis, rent look. Til dette kan du organisere skuffer og kabinetter for at maksimere bordplade plads og minimere rod. Åbn hylder gør plads til at synes større, fordi du kan se helt til væggen. Under-vask opbevaring og håndklæde barer skabe en ryddelig køkkenbordet. Et svævende forfængelighed eller en piedestal synke fylder mindre uden at gå på kompromis stil. Disse findes i en række designs, farver og stil. Begræns genstande som hylder, hæmmer, og dekorative elementer, som de kan tage op for meget af pladsen i badeværelserne. Nogle gange mindre opbevaringsplads lige uden for badeværelset, eller på gangen kan hjælpe dig med at spare op værdifuld plads og hjælpe dig declutter. Læs mere på badeværelset opbevaring tips.
Belysning, forøgelse af den naturlige lys i rummet ved at installere et nyt vindue, eller endda stillet en ovenlys gør rummet ser luftigere og åben. Desuden ekstra lamper eller ved hjælp af højere watt pærer gør badeværelset ser lysere og mere indbydende, Denne ekstra badeværelse belysning åbnes op rummet og gør væggen ser længere fra hinanden end de er. Tilføjelse spejle i rummet hjælper med at fange alle de tilgængelige lyset og reflektere det tilbage ind i rummet så det ser ud lysere og meget mere rummelig som refleksion gør vægge look længere fra hinanden. Læs mere på badeværelse design ideer.
Andre Meget lille badeværelse ideer; Brug små og dybe badekar eller glas Bruseafskærmninger at give en illusion af rum i små bade. Du skal også være opmærksom på en dør swing som åbning og lukning af døren kan tage en hel del plads i rummet.
Læs mere på:; Badeværelse Design Idéer til små rum; Badeværelse Design Idéer til små badeværelser; Disse moderne lille badeværelse ideer ikke kun let og billigt, men kan hjælpe omdanne den lille rodet badeværelset rum gør dem synes større i løbet af en dag.

Seværdigheder i Austin Texas
Personlige gaver til kæresten
Sange til Walk Ned Aisle til Wedding
Sea Turtle Tatoveringer
Cleanser til fedtet hud
Hvordan man laver en Bow Tie
Hvordan til franske Braid
Uformelle Brev Format
Tag Leak Reparation
Lotion til tør hud
Sådan foldes en Pocket Square