Lemon Verbena Plant

Lemon Verbena anlæg er en løvfældende staude busk. Dens videnskabelige navn er Aloysia triphylla. Det er hjemmehørende i en lang række lande. Nogle af dem er Argentina og Brasilien, Chile, Uruguay, Bolivia, Paraguay og Peru. Det menes at den citron jernurt planten blev indført til Europa som de spanske i 1800-tallet. Lemon Verbena er ikke en prydplante. Men i kraft af sin attraktive blade og saftig lugt, er det normalt indgår som del af en aromatisk haven. De angivne konto fortæller dig mere om citron Verbena anlægget.
Citron Verbena Plant: Beskrivelse, Lemon Verbena plante vokser til en gennemsnitlig højde på 5 meter. Den kræver høj sol, masser af vand og en let lerjord jord for ordentlig vækst og udvikling. Jordbunden skal være veldrænet og har en pH på 6,0-6,5. Dette vil sikre fuldstændig produktiviteten af ​​citron Verbena anlægget. Dens blade er lysegrønne farve og er noget lancetten-formet. Det producerer små blomster i august måned og september. Citron Verbena anlægget er følsomt overfor kulde temperatur. Det starter kaste sine blade, hvis temperaturen falder til under 0 grader celsius. Men det stængel af planterester woody op til en temperatur på -10 grader celsius. Du vil finde en stærk citron duft i omegnen af ​​en citron Verbena plante.
Lemon Verbena anlæg er generelt formeret ved stængelstiklinger. Det ideelle tidspunkt er sommersæsonen. Placer stiklingerne i skyggen og holde dem godt vandes. Dette er nødvendige de Wilt let. Udfyld en gryde med jorden der er ideel til sin vækst. Som allerede nævnt, skal jord i lerede, veldrænet og helst ved en pH på 6,5. Når du plante stiklingerne i jorden, sørg for, at du vand det godt på en regelmæssig basis. Et stort spidsen på citron jernurt plantepleje er at anvende fisk emulsion regelmæssigt. Dette skyldes, denne plante er en tung feeder. Med ideelle betingelser og ordentlig pleje, vokser planten godt. Tåge og vask dens blade regelmæssigt. Glem ikke for at vaske undersiden af ​​bladene. Også, at sprøjte pesticider og gødningsstoffer holde insekter væk og afgive næringsdeklaration til citronen Verbena planten hhv.
Citron Verbena Plant: Bruger; Lemon Verbena planten har mange kulinariske anvendelser. Dens blade er kogt med fisk og kød for at få en citron smag. Bladene er sat i te for at øge den smag i nogle dele af verden. I sydamerikanske lande er det kogt ligesom spinat. De tørrede stængler og blade bevare deres aroma i mange år. Derfor er det en ideel kandidat, som kan lagres i køkkenet og bruges som helst.
Lemon Verbena anlæg er en favorit blandt helsekostforretninger. Det er kendt for sine talrige medicinske formål. De væsentlige olie er afledt af det producerer en beroligende virkning på ekstern applikation. Den hærder fælles problemer med menneskelige fordøjelsessystem som fordøjelsesbesvær, surhedsgrad og flatulens. Det er som regel ordineres af helsekosteksperter for at helbrede apati og depression. Det er en meget effektiv stemning forstærker. Bladene og Blomsterne af citron jernurt anlæg er antispasmodic, beroligende, febrifuge og stomachic i aktion. På grund af den saftig lugt, finder citron jernurt planten dens anvendelse i parfume. Mange mennesker foretrækker at holde en tørret stængel i deres garderobe for at give et forfriskende lugt til tøj og andre genstande gemt der. Den fortyndede løsning af sin æteriske olie almindeligvis bruges som ett insekticid. Læs mere på urtemedicin.
Denne artikel skal have foreslået dig hvor let det er at vokse en citron Verbena plante. Det kræver meget lille indsats fra dig at vokse og blomstre til dens bedst. For at tilføje til dette, de mange anvendelser og fordele forbundet med det gør dyrkningen værd alle de små arbejde, du lagt i den. Derfor, når du inkluderer en citron jernurt plante i din baghave, skal du føler dig godt, når du ejer en meget nyttig plante.

Hvordan man rent læder pung
Planlægning familiesammenføringer
Paradeforestillinger: Ideer til Charade
Hvordan man kan måle Shoe Size
Brusebad Tile Installation
Lip Gloss Opskrifter
Hvordan man puster en ballon
Sådan fjernes Tile Grout
Bil batteri installation
Tårn Piercing
Tyndere hår Årsager