Lejrbål Spil

Kom sommer og de mest interessante ting, som jeg ser frem til at gøre er at have et lejrbål fest på min plads, og invitere alle mine venner til det. Campfire partier er en fantastisk måde at føre folk sammen og tilslut. Jeg ved ikke, hvad handler det om den gyldne ild, funklende stjerner på himlen og lyden af ​​træ affyret på bålet, der gør mennesker mister alle deres hæmninger, og afslører deres sande selv til hinanden. Ud af kurs, tilføje sjove lejrbål spil til karisma af disse partier som ingen. Her er nogle spil til at spille rundt om bålet, der bringer det bedste i mennesker og gør lejrbål partier sjov og underholdende. Læs mere om partyspil.
Lejrbål Spil til unge
Truth or Dare, Sandhed eller konsekvens er et ideelt spil for et lejrbål. Den kan være sjovt og tilføje krydderi til den part, som ingen andre spil kan. For at spille dette spil, det eneste du behøver er en flaske og nogle nytænkning. Du kan starte spillet ved at dreje flasken. Når flasken stopper, kan den person, det peger i retning af, spørge nogen i gruppen Truth or Dare. Besvareren har at vælge en af ​​disse. Hvis han vælger sandheden, kan den person stille nogle pinlige eller ubehagelige spørgsmål fra hans personlige liv. Hvis han vælger tør, kan han blive bedt om at gøre noget virkelig dumt eller lige så pinligt. Nogle af de sjove spørgsmål, som kan stilles følgende Hvem er den en person i den part, du aldrig ville nogensinde dato og hvorfor?, Gjorde, da du mister din mødom og hvem?, Hvor mange gange synes du om sex i en dag ? etc. Eksempler på nogle vover er Tag tre af dine beklædningsgenstande, slikke nogens ansigt, og den person skal være af det modsatte køn gør ud med en bottleetc. Læs mere på listen over sandheden eller tør spørgsmål.
Kys Bear, en anden sjov spil er kysse bære. Hvis du er værten så du starter dette spil med at sige, jeg elsker dig bære, og jeg vil gerne kysse din pande, og følge det op ved at kysse toppen af ​​flasken. Then man forbi flasken til den person, venstre, han også er nødt til at gentage de samme ord, men vælger en anden kropsdel. Hvis han vælger ben, har han at kysse bunden af ​​flasken. Flasken er ligeledes videre til alle i cirklen, indtil den når tilbage til værten. Herfra vil spillet blive sjovt. Startende fra værten, alle har til at kysse den person, deres ret, på det samme organ del som de ønskede at kysse bære, gentage det samme ord, bare erstatte bjørn med navnet på den person.
Læs mere på:; Picnic og Party Games, Udendørs Party Games, Campfire Games for Kids
Find Former; For meget små børn, kan en interessant spil være at finde figurer i stjernerne og skyerne, på himlen. Du skal blot sprede et tæppe og gøre børnene ligger på ryggen på den. De kan så påpege former, skyerne eller stjernerne gør til en voksen. Barn, der kommer op med det maksimale antal figurer, vinder.
Catch Me Wink; For at spille dette, gør børnene sidde i en cirkel. Nu giver dem små chits papir. På en af ​​de chits, bør ordet morderen være skriftlig. Barn, der får dette chit, har for at blinke til ethvert andet barn i gruppen. Den, der har været blinkede til, så er nødt til at foregive, at han er død. Hvis de andre børn i gruppen fange barnet winking, så han er ude. Spillet fortsætter indtil to børn tilbage, som så angives vindere.
Læs mere på:; sjove spil til børn, Udendørs Party Games for Kids, engagerende, humoristiske og sjove bålplads spil, som dem nævnt ovenfor, løfte ånder gæsterne og gøre partiet underholdende og mindeværdige. Så næste gang du har et lejrbål fest, omfatter et par af disse spil, og se dine gæster gå ga ga over dem.

Gas vs komfur
Plantning Hyacinth Løg Indoors
Hvordan at slippe af statisk Ding
Sådan fjernes maling fra Wood
Hvordan man kan skære PVC rør
Frygt for at køre bil
Pitcher Plant Information
Kirkebryllup Dekoration Idéer
Hjemmelavet vinduespudser
Sådan fjernes Lugt fra Carpet
Front Yard Landskabspleje Planer