Lavendel Olie: Sådan Gør Lavender Oil ved Home

Lavendel olie er ett af de mest almindeligt anvendte MP olier, og en af ​​mine mest yndlings æteriske olier. Lavendel olie er en glimrende aromaterapi olie og fungerer også som en analgetikum. Lavendel olie kan føjes til badekarret, nogle dråber kan føjes til ett pude, eller det kan bruges til massage. Det har afslappende egenskaber, og det kan også blandes med en luftfartsselskab olie og anvendt gennem forbrændinger og nedskæringer, da det har en antibakteriel handling. Ikke alene det helbrede huden, men hjælper også i arret-fri healing! Duften af ​​lavendel æterisk olie er halvvejs mellem en krydret urt og en lille blomstrende duft. Lavendel also hjælper i sinus problemerne, og denne olie kan blive indåndet dybt at aflaste vejnettet. Denne multipurpose olie er en stor alternativ medicin som bør stede i enhver husholdning. Lavendel olie koster omkring USD 10 for en flaske med 30 ml. Men, hvorfor bruge så mange penge, når du kan gøre lavendel olie hjemme. The Processen gøre lavender olie ved home temmelig easy, alligevel is tidskrævende. Alt du behøver er en lille mængde af lavendel urt, en god luftfartsselskab olie, og nogle grundlæggende tilgængelige materialer i hjemmet, og man kan lære at lave lavendelolie hjemme.
Sådan Gør Hjemmelavet Lavender Oil?
Hvis du ønsker vide hvordan man laver lavendel æterisk olie kommercielt, bør du vide at benytter virksomhederne dampdestillation processen for samme. Denne proces er en type destillation proces brugt til naturlig aromatiske materialer, hvori damp eller vand føjes til aromatiske forbindelser, så deres kogepunkt punkter er deprimeret og de må fordampe ved lavere temperaturer, fordi sådanne forbindelser tendens at dekomponere ved høje temperaturer. Men, processen med hvordan man kan gøre lavendelolie i hjemmet er forholdsvis nemt, hvori du bare at lade lavendel urt lægges i blød i et luftfartsselskab olie, og derefter stamme det. Hvis du ønsker use lære at lave lavendel olie fra frisk lavendel dyrket hjemme, så læs voksende lavendel fra frø og vokser lavendel i containere. Her er de ting, du har brug for, og en trinvis vejledning du skal følge.
Ting skal du:; Én big flaske luftfartsselskab olie; Bundt af lavendelblomster; En lille glaskrukke; Gummi båndet; Plastic klamre film; Strainer; Kasserolle; Spoon; Trin # 1: Processen hvordan man laver lavendel æterisk olie fra tørrede lavendel Anlægget er også muligt, tilfælde du ikke har friske lavendelblomster. Tage kviste af lavendel og køre fingrene langs stammen, for at tage ud blomsterne. Indsamle nok lavendel blomster i denne måde og derefter fylde dem op i krukken.
Trin # 2: Nu tager en luftfartsselskab olie i en gryde. Mængden af ​​olie, bør være nok til at fylde glas. Svagt varm denne olie og derefter hæld det langsomt i krukken, indtil det pænt har dækket krukken. Der er mange valg af transportør olier. Den mest passende er olivenolie, som det kan bruges til hudpleje og massage også. Min favorit valg er jojoba olie, da det en ikke-fedtende olie, der bliver våde af huden let. Men jojobaolie er ikke den foretrukne massage olie, da det ikke har den glatte effekt. Anden godt valg for carrier olie er mandelolie, da det er godt for hudpleje og har en høj mængde af vitamin E i det.
Trin # 3: Tag et stykke plastfolie, og pak det omkring åbningen af ​​krukken. Fastgør plast klamrer filmen hjælp ett gummi band.
Trin # 4: Lad dette væsentlige olieblanding stejle for en måned. Hold ryste flasken let hverdagen, at lade alle ingredienserne blandes godt. Opbevar flasken på et køligt og mørkt sted.
Trin 5: Efter en måneds periode tegne krukken og stamme blandingen og bruge en ske til at trykke på lavendelblomster, at helt separate den dyrebare olie fra blomsterne.
Trin # 6: Hæld denne olie i ett ravgul farvet glasflaske, og luk det hjælp ett cap. Der, har du det; din egen hjemmelavede lavendel olie.
Vil du mere om lavendel anlæg og dets æterisk olie? Gå gennem:; Lavender Oil Bruger; Lavender olie fordele; Lavender Plant Care, Så hvad venter du på? Snup alle de ting du har brug for, og bruge ovennævnte trin på hvordan man laver lavendel olie hjemme, og nyde alle de fordele og anvendelser af denne aromatisk olie!

Hjemmelavet Shampoo
Spiseborde for små rum
Asian Inspireret Møbler
Punk frisurer for piger med langt hår
Katalysator Omkostninger
Remodeling en lille badeværelse
Hår Curling Teknikker
Parenting Tips til førskolebørn
Gennemsnitlige omkostninger for Finish en Kælder
Candy Bar Navne – Liste
Sink Drain Reparation