Lædermøbler Care

Fra forhistorisk tid og alle gennem primitive civilisationer, har mennesket brugt læder til en lang række formål. Det var kun ved et uheld, at han lærte at bevare og blødgøre dyreskind. Kunst garvning læder, var en bevogtet hemmelighed, som blev givet videre fra far til søn, fra generationer til generationer. Med hensyn til videregivelse år blev læder en integreret del af indretning og har været der altid. Perfekt til enhver interiør opsætning, lædermøbler, har aldrig været ude af mode. Det fornemme og uimodståeligt sexede møbel tilføjer mere, end værdi til dit værelse. Med en sådan interessant arv, tror jeg det mindste man kan gøre er at tage nogle tid, lædermøbler pleje, for at gøre det vare længere.
Lædermøbler Care Tips
Manuel Help; Når du har købt din lædermøbler, skal du have modtaget en lædermøbler pleje manual. Læse manualen grundigt for korrekt lædermøbler pleje rådgivning. Vejledningen vil hjælpe dig med en effektiv lædermøbler pleje og rengøring tips.
Restaurering og reparationer Hvis du er en stolt ejer af et par vintage læder møbler, skal du til at tilbringe en lille bundt af penge på sin restaurering og reparationer. For det første sørge for, at dine møbler kan repareres hjemme. Hvis ja, hente en gør-det-selv kit fra en butik og reparere dine møbler. Hvis den læderjakke på dine møbler er revet itu, komme i kontakt med en person, der havde repareret. Syning derhjemme kan forværre problemet.
Pletfjerning, Pletter på din dyre lædermøbler kan være en enorm skuffelse. Brug et neutralt sæbevand for at slippe af de vanskelige pletter på din lædersofaer. Med et stykke fugtig klud, gnid de farvede område. Hvis du skamplet pletten med det samme, er chancerne til at fjerne den, er højere. Undgå at bruge barske vaskemidler og terpentin eller oliebaseret rengøringsmidler til at fjerne pletter. Det vil misfarve området. Læs mere om hvordan du rengør læder sofa.
Daglig rengøring, og gøre dine møbler vare længe, ​​skal du rense det hver eneste dag. Fjern støv og affald fra det sprækker. Tør møblerne af med en fugtig klud, mindst en gang om ugen. Umiddelbart, tørre det med en tør klud for at undgå enhver chance for svampevækst på dine møbler. Læse mere om hvordan man rengør lædermøbler.
Best Buys, vedligeholdelsesmanualen vil guide dig med at købe det bedste rengøringsmidler til dit lædermøbler. Prøv og undgå skrappe rengøringsmidler og sæber, mens rengøring lædermøbler, da det kan føre til skader på tekstur og misfarvning. Vil du finde læder balsam i markedet, som vil hjælpe dig med at holde teksturen af ​​dine møbler blød og behagelig. Konditionering lædermøbler hver sjette måned vil gå en lang vej. Hvis du ikke kan finde en god balsam i markedet, så prøv en hjemmelavet læder renere og balsam.
Typer af læder, læder rengøring afhænger af, hvilken type læder du ejer. Anilin læder, anilin plus læder og nubuck læder er de tre typer af læder, som vi bruger. De første to kategorier har rynker på dem og er bløde. Dermed de skal håndteres med største omhu og forsigtighed. Den tredje er glattere i tekstur, men er fløjlsagtig også. Denne ene er mere tilbøjelige til at støv ophobning og synlige pletter.
Det handlede om lædermøbler pleje, at du skal forpligte sig til at forlænge levetiden af ​​dine møbler. Lædermøbler tilføjer et strejf af elegance til ethvert hjem indretning. Så her er din chance for at have det evigt!

Frosne Pipes: Hvad skal man gøre
Frygt for at køre bil
Hår klippeteknikker
Tattoo Metoder
Vinyl Priser
Microdermal Implantater
Sweet ordsprog
Hjemmelavet Kostume Idéer
Bedst Truth or Dare spørgsmål
Fake Briller
Tilføjelse af en anden historie til et hus