Læder Couch Reparation

Den slags inventar du har fortæller en hel del om smag og den økonomiske tilstand, du er i. Læder hjem møbler er én sådan noget som tilføjer en rigdom til dit hjem indretning. Men ligesom det tilføjer et strejf af klasse til dit hjem, hvis det bliver en tåre, kan det være et øje ondt. For at få sofaen reparerede du måske nødt til bruge en betydelig mængde. Derfor, i stedet for at gøre det, ville det være godt for dig samt lommen, hvis du vidste om lædersofa reparation og gjorde det selv? Grab at læder sofa lappegrej og vi vil komme til arbejde!
Reparation af lædersofa
Fixing Huller eller revner
Disse er de ting, du skulle til at få din lædermøbler i form, bortset fra lædersofa reparationssæt -; Soft ren klud, læder rengøringsmiddel, sprit, vat, saks, læder protectant, læder sandpapir, Så her er, hvordan du kan reparere sofaen. ; First things first. Hvis der er nogen hvide fnug eller nogen form for fyldning, som er stikker ud af området, som kræver en reparation, trim det off. Dette vil træffe den endelige passe reparation glat og jævn. ; Nu tager sandet papiret fra din kit og ru op området omkring tåre, eller rettere hullet. Dette vil hjælpe med at holde læderet patch mere sikker, der ville blive placeret der. ; Derefter rengøre beskadigede område af møblerne med gnidning alkohol eller læder renere og en vatkugle. ; Hvis der er nogen snavs eller snavs vil læderet protectant skar gennem det. Denne måde patchen vil kunne overholde godt til sofaen. ; Nu vælger en patch til sted over hullet, trimme det passer til hullet. Sikre at der er en halv tomme af patch falder sammen med den tåre. , Derefter lim plasteret på plads ved hjælp af læder lim og lad det tørre. Sørg for, at plasteret er fuldstændig og korrekt dækket. ; Sand området let at udjævne lim pletter eller ru kanter. ; Hvis der er snit, fylde dem med læder filler og lad det tørre. Så sand stedet igen. ; Anvende farven som vil blive tilgængelige i dit kit til at plasteret, der matcher sofaen. Glat farven og kanter af et lys sand efter farve tørrer. ; Endelig tage reparationen sammensatte fra din læder kit og gnid det i lappet området. Læderet sofa restaurering vil være over når dette spartel tørrer i et par timer. ; Dette var om reparation lædersofa så vidt ett tåre er berørt. Hvad der sker i tilfælde af en ridse på sofaen? Kommer op i teksten nedenfor.
Fastsættelse Ridser; Det første skridt til læder ridse reparation er den samme som reparation af tåre. ; Den næste ting du gør, er at lime nede flaps eller ophæves stykker af læder med læder lim. Giv den mindst en time for at tørre. ; Let glatte ned og sand området limet så godt, hvis du finder nogen ru pletter rundt om bunden. ; Igen bruger en læder filler for at fylde ridser eller revner. Fylder Dent og glat gouge med fingrene. ; Nu kommer turen til den scratch reparation løsning. Fordel løsning på bunden med en klud til kittet. ; Scratch reparation løsning vil reparation, ren og forsegle bunden i sofaen. Det var det! Kudos! Du har netop opnået lædersofa reparation! Læs mere på lædermøbler og rensning.
Hvis du føler du er ikke særlig god til det, eller er skeptiske om det, ja, kan du helt sikkert tage professionel hjælp. Eller du kan også tjekke med en lokal møbler forhandler sørge hvis du har den rigtige kit og den rigtige ting for læder reparation. En anden ting at huske er, at sofaen skal holdes væk fra direkte sollys, og det bør være polerede regelmæssigt for at forhindre den i at komme krakkede og skør. Læs mere om lædermøbler reparation.
Det var det! Hvis du føler, at læderet sofaen reparationer bliver alt for omfattende, søge professionel hjælp. Ellers er jeg sikker på at du vil have det sjovt udbedring af sofaen selv og så kan du endda prale om det!
Her er der, hvor jeg logger af!

Floor Tile Fjernelse
Sådan må Smokey Eyes
Hvordan man kan slippe af Vorter
Opmuntrende ord Efter Breakup
Bergamotolie
Bil Party Idéer
Sundt hår Tips
Indendørs Plant Care
Rengøring Kaffekande Pletter
Fjernelse dørpaneler
Unikke citater og ordsprog