Kvinde Body Language

En kvinde kan sige mere i et suk end en mand kan sige i en prædiken. ~ Arnold Haultain
Det var virkelig sagt og tage mit ord, det er magt kvindelige kropssprog.
Hun kommer, hun ser og hun gør det til et punkt at erobre. Men hvad med mændene? Kan de hævder det samme om dem selv? I stedet for at spørge, »hvordan man læser kvindelige kropssprog?”, Hvordan om at få ind i hendes sko og tænke den måde, hun gør? Åh nej …Jeg er ikke fortælle dig at tænke på søde bamser og chokolade is (og andre kontroversielle ting), men i betragtning den måde, hun fortolker tingene ville bare hjælpe dig med at uncomplicate mysteriet lidt. Så uden yderligere forsinkelse, så lad os bare komme videre for at besvare din forespørgsel, hvordan man kan læse kropssprog af en kvinde.
Kvinde Body Language Signals
Det er rigtigt, at en kvindes karakter er foret med mange lag. Hun er levende og uforudsigelig. Hun er livlig, forvirrende, snu og snedige. Hun kan være meget modig og på samme tid, sårbare. Selv om det er rigtigt, at det er næsten umuligt at forudsige og formodninger hendes handlinger og reaktioner, kan nøje observation absolut guide dig til at forstå tendenser kvindelige kropssprog. Handlinger taler højere end ord og dette synes at være tilfældet for kvinder, hvis du kan følge hints indlejret i hendes kropssprog.
Se på mig!; De kan gå til en langt for at blive bemærket. Dette er en af ​​de primære og mest markante kvindelige kropssprog signaler. En piger overreagerer at tiltrække sig opmærksomhed hos den fyr hun kan lide. For eksempel ville hun grine lidt for højt, og gøre det til et punkt, at du opdager hende. Nu, her kommer twist i halen. Det er muligt, at hun ville ignorere dig helt og opføre sig som om du er usynlig. Må ikke blive skuffet, hun er en kvinde og hendes varemærke er kompleksitet. Det er bare et spil, at hun kan lide at lege med sig selv – ‘den svære jo bedre «. Læs mere om kropssprog signaler og tolkning kropssprog.
Touch!; En interesseret kvinde ville helt sikkert forsøge at få nærhed med manden i hendes smag. Et tryk på en finger, slapping på skulderen eller en hvisken i øret, hun er afgjort interesseret i at få tættere på. Hun ville sidde peger hendes ben imod dig og gøre alle mulige bestræbelser på at give dig lidt ekstra betydning, uden at gøre det for indlysende. Kvinder elsker at tilføje krydderi til en sandsynlig affære.
Læs videre:; Kvinder Body Language; Body Language Forklaret; Body Language tegn på tiltrækning, Kvinde Body Language Secrets
Nogle gange, er kvinder tilbøjelige til at gøre ting, som de ikke selv klar over, og de fleste er utilsigtet. Det bliver helt risikabel, da de fleste af de gange, du modtager falske signaler. Hun kunne ikke være interesseret i dig romantisk og er bare at behandle dig med varme, enten fordi hun virkelig kan lide dig (en almindelig venlig smag), eller det er hendes feminine impulser og blødhed karakter, der afspejles i hendes adfærd. Uanset årsagen være, IKKE fejlfortolker hende, husk det er aldrig så simpelt!
Kvinde Body Language, der tiltrækker mænd
Fysisk indikationer drille manden i hendes interesse med hendes hår, læber og øjne som værktøj, er en af ​​de mest almindelige kropssprog signaler, der tiltrækker mænd. Håret er strøg i ny og næ, er det kastet gør skuldrene nøgne. Dette viser off hendes bløde, sarte hud som er et tegn på vilje til at komme tættere på. Desuden kan hun bruge sin læber og øjne kropssprog på samme tid til at tiltrække dig. Hendes fulde, blanke læber og hendes bløde blik tyder på, at hun ønsker, at du lægge mærke til, hvor smuk hun er, og det er en sikker skud morder. Som jeg har nævnt før, er det slet ikke let at læse kropssprog fagter, da hun giver flere hints på én gang (Hvem sagde kvinder er dårlige til at multi-tasking?).
Overfladisk Indikationer; En kvinde bliver bevidst foran manden i hendes smag, som hun ønsker at se pæn og smart i hans nærvær. Hun justerer sit tøj lidt for ofte og denne gestus, selv om det meste utilsigtet, gør en fyr mister besindelsen. Et andet udtryk, der gør en fyr magtesløs er hendes krop lugt, hendes sko (tro mig, fyre som kvinder, der bærer høje hæle – kun hvis det ikke gør hende højere end ham). En kvinde rode med nogle objekt indikerer normalt, at hun er legesyg på hjerte, og at hun ville elske at spille kærligheds-spil med dig. Det er hendes enestående måde at kommunikere. Selv på tidspunkter, det kan bare oplyse nervøsitet og bevidsthed. Vær forsigtig min mand!
Nogle kvindelige Fakta
Her er nogle fakta om kvinder (eller rettere nogle vittigheder!) der kunne bekræfte din tvivl om, kvinderne var ET (ekstra sammenfiltrede) i deres personlighedstræk. Har et godt grin! ; Kvinder ikke ønsker et ærligt svar på de spørgsmål, »Hvordan ser jeg ud?” og ‘Er det pige god leder? “. ; Kvinder er aldrig forkert. Undskyldning er mandens ansvar. ; Når en kvinde svar, jeg har det fint, efter et par sekunder, er hun ikke fin. ; Det gennemsnitlige antal af elementer i en typisk kvindens badeværelse er 437. En mand ville ikke være i stand til at identificere de fleste af disse emner. ; Hvis en mand går på en syv-dages tur, vil han pack fem dage værd af tøj og vil bære nogle ting to gange, og hvis en kvinde går på en syv-dages tur vil hun pakke 21 outfits, fordi hun ikke kender hvad hun vil føle gerne iført hver dag. ; Women’s Dictionary; Nej = Ja, Kan = Ingen; Vi har brug for = Jeg vil; Vi er nødt til at tale = Jeg ønsker at klage, jeg tyk? = Fortæl mig jeg er smuk; Elsker du mig? = Jeg vil spørge om noget dyrt; Alle vittigheder fra hinanden, den bedste måde at nå en kvindes hjerte er meget meget simpelt. Tro mig på det. Du giver hende en dråbe ærlig, fordomsfri kærlighed og hun ville blive overvældet at brusebad dig igen og igen med regn of uudgrundelige tilbedelse og hengivenhed. Hvis hun kan lide dig, vil hendes fine kvindelige kropssprog afspejle, at hun er interesseret i dig. Du skal blot fange cues, dechifrere dem og din dag (snarere dage) er foretaget.

Sådan skærpe Sakse
Spar penge på el-regningen
Hvordan man kan afgøre ringstørrelse
Udendørs Bryllup Steder
Alyssum Flower
Soveværelse Design Tips
Online Dating Scams
Power Steering reparationsomkostninger
Curling Hår med Flat Iron
Design din egne sko
Rock Hairstyles