Krokus Løg

Crocus er en slægt af flerårige blomstrende plante, der hører til familien, Iridaceae. Planten vokser fra corm eller pærer, kaldet krokus løg. Den lille og herlige krokus blomster er en af ​​de få blomster til annoncere ankomsten af ​​foråret. The blomsterbæger eller en kop formet blomster i lyse farver ofte vise op gennem sneen i slutningen af ​​vinteren, hvilket skaber en rigtig smuk syn at se. Blomsterne kan navnlig se påfaldende en græsplæne, specielt når de dyrkes i masserne. Denne blomstrende plante er hjemmehørende i Centralasien, Kina, Mellemøsten og kystnære og subalpint regioner i Central-og Sydeuropa. Ordet krokus er faktisk stammer fra det græske ord for ‘safran’.
Krokus Løg og Planter
Crocus pære er faktisk en pære-formet corm, med en solid indeni. Crocus pære er en af ​​de nemmeste løg til at vokse i slutningen af ​​vinteren eller det tidlige forår. The corm kan findes med en meget tynd skrællekniv gerne ydre beklædning, der er kendt som tunika. Da anlægget vokser, pære eller corm bliver mindre og så til sidst fortoner sig, da det bliver brugt op i processen. Men i slutningen af ​​vækstsæsonen, eller når anlægget går i dvale, en ny krokus pære vil blive dannet, hvorfra en ny fabrik vil spire i begyndelsen af ​​foråret.
The krokus Anlægget er en meget lille plante, der vokser op til en højde på omkring 3 til 6 inches, med græs ligesom smalle blade med en sølvgrå central stribe. Anlægget producerer kop eller bæger formede blomster, der kommer i en vifte af farver, der spænder fra hvid, gylden og gul til lyserød, lilla, lilla og dybe lilla, der blomstrer fra slutningen af ​​vinteren til begyndelsen af ​​foråret. Den mest interessante funktion i Crocus blomster er, at de blomstrer eller åbne op, når der er en masse sollys. En enkelt corm kan producere flere blomster.
Krokus Løg: Hvornår skal Plant
Krokus planter normalt blomstre enten i efteråret eller foråret. Fjederen-blomstrende krokus blomsterløg er normalt plantes om efteråret eller falde. I koldere klimaer, bør de plantes tidligt i efteråret. På den anden side er falde blomstrende krokus løg plantet i foråret.
Crocus Løg: Hvordan to Plant
Først og fremmest skal du vælge en god kvalitet eller sunde krokus løg, uden nogen bløde eller råd stedet. Vælg derefter en solrig placering til krokus løg plantning. Anlægget har brug for en masse sollys for at trives og den smukke blomster vil åbne op, når der er en masse sollys. Anlægget normalt foretrækker sandet og veldrænet jord. Kan du blande gødning eller organiske kompost i jorden før plantning af blomsterløg, hvis det er påkrævet. At plante løg, 3 til 4 inches dybe huller grave. Opretholde et rum på omkring 2 til 3 inches mellem pærer. Mens beplantning, skal du placere pærer på en sådan måde, at bunden af ​​pærerne er placeret solidt i bunden af ​​hullet. Efter plantning. Vand pærer grundigt og regelmæssigt en gang om ugen Vide mere om safran krokus og hvordan man dyrker safran krokus.
Krokus Løg: Sådan Care
Crocus pærer pleje starter med plantning dem på et egnet sted. Et sted, som modtager direkte sollys hele dagen er det ideelle sted at plante krokus løg. Du kan sprede et lag af organisk kompost på det valgte område, før plantning af blomsterløg. Efter plantning af stængelknolde, kan du også sprede et lag barkflis på jorden over stængelknolde. Vand pærer med regelmæssige mellemrum, helst en gang om ugen. Senere, når planter frem, kan du reducere hyppigheden af ​​vanding. Om vinteren, dvs de sovende sæsonen vanding ikke nødvendigt. For så vidt angår befrugtning er bekymret, kan du tilføje en langsom overgang pære gødning en gang om året, lige ved slutningen af ​​blomstringen. Find ud af mere information om havebrug og landskabspleje.
Crocus er en meget smuk plante at have i enhver plæne, skov og dekorative blomsterhave. Den fine og attraktive blomstrer med deres lyse og stærke farver, kan give din have eller græsplæne en ægte varm og fascinerende udseende. Desuden er krokus løg er ganske nemme at dyrke og kræver kun minimal pleje og vedligeholdelse. De kan blive tilplantet med andre fjeder blomstrende løg eller under løvfældende buske eller et træ, hvis det ikke er en stedsegrøn træ. If dyrket under et stedsegrønt træ ville planterne ikke modtager den mængde sollys, de har brug for i løbet af foråret.

Hjemmelavet Hair Mask
Weekend Family Getaways
Familie sjove ting at gøre
Havestue Idéer
Stærke kvinder Citater
Bremseklodser erstatning
Hvordan man kan være en god ægtemand
Hvordan man rent glas brusebad Døre
Polterabend Temaer
Sådan får du en kæreste
Hjemmelavet gaver til venner