Kreative Måder til Ask en Guy til en Dance

Den truende frygt for afvisning er altid grund til at vi piger glip af de bedste mænd omkring. Hvad hvis du ville have bedt ham ud? Svaret kunne være ja også. Men, de indgroede frygten bladene megen plads for tillid og rationalitet. Den million dollar Spørgsmålet om tilgangen ett fyr vil blive besvaret hvis du behandle Deres frygt. Så hvis du er på udkig efter kreative måder at bede en fyr til en dans, behøver du ikke lede længere! Nøglen til være kreativ er at tænke enkelt. Enkelhed er altid værdsat ovenfor demonstrativ måder at spørge ud fyre. Lad os se, hvad det vil det tage at få et ja for et svar.
Sjovt Måder til Ask en Guy til en Dance
Treasure Hunt, klicheagtige, som det kan lyde, men en lille skattejagt er din løsning for hvordan man spørge en fyr ud. Studere hans baggård godt og gøre et notat på omkring 3 til 4 steder at skjule din spor. Tænk om massivt søde og romantiske ledetråde og skjule dem i de rigtige steder. Den næste morgen kunne levere de første tone, der vil få jagten i gang, til din partner dørtrin. Kontroller, at fingerpeg er invitationen og har dit nummer på den. Vær klar til en helt begejstret opkald fra din partner inden for en halv time!
Chasing Cars; hvis, hvordan man får lagt mærke til, synes stadig gerne en hård nød at knække, så prøv denne ene ud af idéer for at spørge en fyr til en dans. Låne dig lillebror fjernbetjening bil. Gemme sig bag et træ eller hegn. Stick invitationen på toppen af ​​bilen. Banke sin dør med bilen og trække det tilbage. Da han besvarer døren, kører bilen op og levere invitationen.
Kage Walk, kreative måder at bede en fyr til en dans kan ikke få noget mere kreativ end dette. Bag en kage til ham (åbenbart hans foretrukne smag!). Wrap op dit budskab i en alufolie og læg det under frosting, så han finder det med de første par bid. Ikke at ligne en kage gå?!
Secret Admirer; Send knuse en indspillet bånd. Meddelelsen kan være:
At dato, bør du vælge at modtage det, skal være med ________ på _________ (tid) den ________ (dag). Vil du blive samlet op af en person iført ________. Din date vil føle sig som han / hun kan selvdestruktion, hvis du ikke svar ________.
Må ikke give væk dit navn. Det bliver sjovt at spille den hemmelige beundrer, indtil D-dag!
Indtil Death Do Us Apart; Du bliver nødt til reb i en ven for at gøre denne ene ud af kreative måder at bede en fyr til en dans arbejde for dig. Gennemføre dette trick engang i nat. Spørg en af ​​dine venner at trække din disposition i hans indkørsel. Efterlad en note der siger, ville jeg dø en tusind liv til at gå efter bare en dans med dig. Kontroller, at du også efterlade dit navn og nummer. Dette trick kan vise sig at være en ganske fatal attraktion!
Søges!; Få en masse ønskede plakater trykt med dans invitationen på det. Have en ordentlig ønskede meddelelse trykt på det. Holde det hele hans baghave og indkørslen. Tilbyd en belønning, når han kalder dig eller kommer over. Jeg tror ikke jeg har brug for at forklare, hvad belønningen skal være!
Læs mere på:; hvordan man kan stille en Guy at danse, hvordan man beder en Guy til at være din kæreste; Det var nogle af de kreative måder at bede en fyr til en dans. Disse søde narrestreger vil gøre ham falde pladask for dig, hvilket er hvorfor han ikke vil sige nej. Så træk dine sokker, samle alle dine grus og gåpåmod og gør dig klar at dele en tæt dans med ham. Held og lykke!

Selvforsynende Living
Tropiske Interiør Design Idéer
Hvordan mænd Fall in Love
Hvordan du udskifter Valve Cover Pakning
Bygning Krydsfiner Boats
Hvorfor har folk ryger cigaretter
Rengøring Kaffekande Pletter
Window Tinting Laws
Brude Brusekabine takkekort
Star Wrist Tatoveringer
Upper Lip Hair Removal