Kranium og korslagte knogler Tattoo

Kranier og korslagte knogler er repræsenteret i en række af tatovering design, og det er helt sikkert en meget populær tatovering design blandt tatovering aficionados. De er også kendt som ‘Jolly Roger’ tatovering designs. I de fleste kulturer er kranier og korslagte knogler er forbundet med død og åndenød liv, der står foran døden. Disse tatoveringer er ikke kun kendt blandt mændene, men også er blandt kvinder. Der er mange betydninger knyttet til dødningehoved og korslagte knogler tatoveringer. Betydninger kan ændre sig i henhold til kraniet, som bruges til make tatovering. Da det er en universel symbol, kan det let tilpasses til at betyde forskellige ting, fra politisk blot kunstnerisk design med æstetisk værdi.
Kranium og korslagte knogler Tattoo Betydning
Dødningehoved og krydsede knogler tatovering blev betragtet som et tegn på oprør, men den symbolik bag kraniet er ofte mere positiv end negativ. Dette er et favorit-design i pirat verden. De brugte det til skræmme deres ofre. Hvis du skal se på den internationale betydning i forbindelse med dødningehoved og krydsede, det er af fængslet. Det kan også bruges til at symbolisere gift og død, især hvis det bruges på en pirat flag. Men med de nuværende romantiske forestilling i forbindelse med pirater, er kraniet og krydsede tattoo i stigende grad populære og mindre skræmmende. For flere detaljer, kan du læse om betydningen af ​​kraniet og symbol.
Kranium og korslagte knogler Tattoo Design
Der er en række mønstre, som du kan vælge til din dødningehoved og korslagte knogler tattoo. Du kan vælge at få kranium, korslagte knogler og ild tattoo. Det er en af ​​de fedeste designs som du kan sport. Dog skal du sikre dig, at design er lavet ordentligt. Hvis du kan lide dekoreret tatoveringer, så har du mulighed for at få en dekoreret dødningehoved og korslagte knogler tattoo. Dette er særdeles populært blandt piger og kvinder i alle aldre. For dekoration, er der en række muligheder såsom farverige blomster eller forskellige mønstre. Hvis du skal spørge mig, skulle jeg vælger abstrakte mønstre på kraniet og korslagte knogler. These tattoo designs er ofte lavet i kærlig erindring om deres kære. Du måske ønsker at læse videre kranium tatoveringer til piger.
Ved valget dit kranie design, kan du vælge dyr kranier også. Det vil gøre for en unik og interessant design. Blandt dyr kranier, er tyr eller rådyr kranier meget populær blandt tatovering elskere. Hvis du ønsker en makaber søger tattoo, kan du vælge et kranium og korslagte tattoo sammen med en le. Det vil stå for Grim Reaper. Selv er manden med leen kendt som mejetærskeren af ​​menneskesjæle, er de siges at være neutral mellem de gode og de dårlige. Klik for at læse på Grim Reaper oprindelse og historie. Den anden mulighed er at kombinere dødningehoved og korslagte knogler med en guitar. Det vil få et humoristisk tatovering og vil kunne at kildre en sjov ben. For mere information, kan du læse kranium tatoveringer for kvinder.
Blandt de øvrige mønstre, som er utroligt populære er stammefolk tatovering designs. Disse tatoveringer er ofte lavet i sort. Så hvis du ønsker en tatovering i én farve, du ved hvad du skal vælge. Selv i kranier er der en række muligheder, som du kan vælge fra (dæmoniske kranier for eksempel), som kan bruges til tatoveringen design. Her er en ond kranium af tegninger, hvis du har brug for hjælp med dit kranie design.
Dødningehoved og krydsede tatoveringer blev oprindeligt siges at være domænet rockere og lav-liv. Men, men tendensen har ændret sig meget nu, da vi har berømtheder, sportsfolk, musikere såvel som menige mand, sportslige dødningehoved og korslagte knogler tatoveringer med stolthed. Der er ingen alder eller køn bar enten, og disse tatoveringer er synlige på mænd såvel som kvinder.

Cute Valentinsdag Ideer til kæreste
Tændingskontakt Fjernelse
Food Processor Vs. Blender
40 års fødselsdag Kager
Lodge rhus
Dahlia Pære Storage
Chrysanthemum Care
Konvektionsovn Madlavning
Hvor længe gemmer Bremseklodser Seneste
Hvad mænd ønsker af kvinder
Hvordan du udskifter et bilbatteri