Kort gøre ideer

Du gå til en kort butik og se sig omkring og find din perfekte kort, kun for at vende den og indse, at prisen er langt ud over dit budget. Lyder som en velkendt historie? Nå da, hvorfor ikke prøve nogle simpelt kort gøre ideer, der ikke bare nemt, men sjovt at lave for. So nedenfor er et par idéer til at gøre kortene til mange forskellige anledninger.
Creative Card gøre ideer
Fødselsdagskort gøre ideer for Kids, A fødselsdag er den mest almindelige lejlighed, at folk handler for. Til at begynde med, hvorfor så ikke gøre denne gang særlig ved at gøre en håndlavet kort? ; Du kan holde temaet af kortet som den stjernetegn tegn på den person. Så du kan antyde visse ting, som at bruge dyrekredsen sten, eller bruge koder, som har de personer heldige tal, osv. Du kan endda forme kortet som et symbol i dyrekredsen, som du kan gøre en krabbe formet-kort til en Cancerian eller et kort i form af vejning pander i en Libran osv. Du kan lave kortet i form af en lille brochure, med progressive numre på hver side, indtil de personer eventual fødselsdag. For eksempel, hvis en person har slået tretten kan du lave et kort, der har tretten sider nummereret 1-13. Kan du enten holde billederne på hver side, der viser fødselsdag for det pågældende år, eller du kan pennen ned detaljerede oplysninger om væsentlige hændelser for det pågældende år. , Hvis det er din bedstefædre og bedstemødre fødselsdag, så du kan tage et lille stykke chart papir og gør alle dine familiemedlemmer skrive små noter på kortet, om hvor meget de holder af ham, og hvordan han’s indflydelse dem. Dette er forpligtet til at gøre hans øjne vel op. ; Læs mere på:; fødselsdagskort Ideer; Hjemmelavet fødselsdagskort Ideer; Get Well Soon Card gøre ideer; Når en person er syg, er hans humør ikke ligefrem at røre ved himlen. , Han kunne altid bruge nogle opmuntring. En get vel snart kortet er let at gøre. Du kan tegne en sky om kortdækslet og lægge en linje, der sagde ‘Heard du har været under vejr’ og derefter vise en lille teddybjørn i besiddelse af en paraply står under skyen siger “Men jeg vil stadig være her for dig evigt! “. Du kan også tegne en lille hætteglas på forsiden af ​​dit kort, som siger »Vitamin Me ‘på forsiden af ​​glasset. Du kan også tage et almindeligt stykke hvidt papir, og holde det på forsiden af ​​kortet og skrive ‘Rx – Masser af kærlighed og hengivenhed “, for at gøre det til at ligne efter recept.
Læs mere på:; Get Well Meddelelser; Get Well Citater og ordsprog; Baby Shower Card gøre ideer, Nyheden om nogen forventer altid gør os hoppe med glæde! Der er så mange måder at give kreative “tillykke-kort« eller kort på en baby brusebad. Du kan tegne fire vertikalt arrangeret byggeklodser og skrive bogstaverne »baby« på dem. Du kan også klippe kortet i form af en lille barneseng og skrive nogle søde citater om en baby være på vej. Du kan endda gøre en lille beaded armbånd med ordene “baby” eller “bundt af glæde” gevind ud og fast på forsiden af ​​kortet. Og så selvfølgelig, at trække en stork med et hvidt pakke i sit næb er en all time favorit.
Læs mere på:; Håndlavede kort Ideer for Kids, Håndlavede kort ideer til mænd; Det var nogle enkle, men sjove kort gøre ideer for mænd og for børn. Så næste gang du træder ind i et kort butik, skal du sørge for at kun at søge efter ideer, der ikke kortene!

Pandan Blade
Mad Præsentation Idéer
Hvordan man opbygger en Wine Rack
Weekend Citater
Sådan fjernes fedtpletter fra tøj
Jomfruen Mand og Kræft Woman
Havefest Idéer
Gulv Tile Idéer
Vand Pump Udskiftning
Sådan spiller Bunco
Lavendel Olie: Sådan Gør Lavender Oil ved Home