Konvektionsovn Madlavning

Varmluftovn, et populært apparat i professionelle køkkener, er nu stigende popularitet i mange hjem. Med mange fordele i forhold til den konventionelle ovn, har disse blevet en favorit køkken apparat for mange hjem kokke. Men, hvad der præcist en varmluftovn er, og hvordan er den anderledes end den almindelige ovne? Lad os vide mere om varmluft ovn madlavning.
Hvad er en varmluftovn?
Et konvektionsovn har en intern blæser der cirkulerer varm luft i alle retninger, og derfor vil maden placeret inde i den har en opvarmes jaevnt miljø. I en regelmæssig ovn, top og / eller bund giver ud varme, der fører til ujævn temperatur omkring maden. Dette ofte resultaterne i fødevarer solskoldning på basen og toppe er ulige gyldent. Det er, hvad er det bedste ved en varmluft ovn, det sted forsyning af varme omkring og gennemtrængende maden fører til perfekt kogt og jævnt bagt mad.
Konvektionsovn Fordele
Konvektionsovn madopskrifter får brug for nogle justeringer, men disse er kendt for at være kogt hurtigere, hvilket reducerer tilberedningstiden med 25% dermed spare en masse energi. Hertil kommer, mens du bruger flere reoler, gør maden bragt en rist ikke påvirke den varme nå andre rack. Med perfekt bagt mad, det også fjerner hot spots, der kan opstå på fødevarer, i tilfælde af konventionelle ovne. Herved undgår man også smag formueoverdragelsen madlavning forskellige fødevarer sammen med flere stativer. Et af de andre fordele ved en varmluftovn er, at fødevarer tabe mindre fugtighed og dermed har du smager bedre mad. Læs mere på konvektionsovn vs konventionel ovn.
Konvektionsovn Madlavning Tips
Mange af jer kan være ivrig efter at vide om nogle varmluft ovn madlavning tips. Ja, fordi madlavning med varmluft ovn er anderledes end den konventionelle ovne og kan være nye for mange mennesker. Så Lad os få nogle tips for at få den bedste mad. Læs mere på varmluft ovn madlavning guide.
Konvektionsovn Madlavning: Tip # 1; Du behøver ikke at Forvarm ovnen. Du kan forvarmes i tilfælde er det udtrykkeligt nævnt i opskriften.
Konvektion Ovn Cooking: Tip # 2, med varmluft ovn, er tilberedningstiden reduceres med 25%. Så mens ristning mad, skal du reducere tilberedningstiden med 25%. I dette tilfælde skal du beholde konvektionsovn temperatur som nævnt i almindelig ovn opskriften.
Konvektionsovn Cooking: Tip # 3, mens bagningen mad i varmluftovn, skal du sørge for at reducere temperaturen med 25 ° F (13 ° C), at holde varigheden samme som i tilfælde af konventionel ovn opskrift.
Konvektionsovn Madlavning: Tip # 4; må ikke dække stativerne med folie, for at fremme luftcirkulationen. Du skal også holde omkring 1-2 inches området fri omkring pander. Dette vil hjælpe udnytte sin funktioner i den bedste måde.
Konvektionsovn Madlavning: Tip # 5; uindfattede cookie plader og lav-sidet pander er kendt for at være de bedste til varmluftovn madlavning, da disse også vil hjælpe udnytte luftstrømmen i den bedste måde. Læs mere om på madlavning Tyrkiet i konvektion ovn.
Du måske brug for et par dage at kende de rigtige tilberedningstiden og ovn temperatur konvektionsovn madlavning. Den bedste idé er at notere de nye tilberedningstid og temperatur du har indstillet, mens madlavning mad i konvektion ovn. En konvektionsovn ovn har helt sikkert nogle store fordele i forhold til almindelig ovn, hvilket gør det til et populært apparat, der anvendes i mange hjem.

Paradeforestillinger: Ideer til Charade
Ice Maker Fejlfinding
Dry Shampoo til hår
Billige Home rhus
Hvordan man kan skære Jeans
How at tråde en Undertråd
Hvordan man Flirt med en pige
Granit bordplader Installation
Food Processor Vs. Blender
Matchende tatoveringer til Couples
50 års fødselsdag Gaver