Kombination Skin Care

Der findes grundlæggende fem hudtyper, tør, fedtet, normal, følsom og kombination. Kombineret hud er den mest almindelige hudtype og det er også den mest vanskelige at tage sig af. Mennesker med en kombination hud, har en tør hud tekstur på deres kinder og kæbe linje og en fedtet T-zonen (pande, næse og hage). Meget ofte separate hudplejeprodukter er forpligtet til at beskæftige sig med fedtede samt tørre områder af huden. Kombination hudplejeprodukter bør indeholde en oliefri sæbe, der skal anvendes på T-zonen, der vil slippe af med overskydende talg og stramme porerne og en lys fugtighedscreme til tørre områder.
Skin Care Rutinemæssig for Combination Skin
Hvordan man passer blandet hud? Den bedste måde at tage sig af kombineret hud er at opretholde en streng hudpleje regime af udrensning, toning og fugtgivende. De ting at huske på, er, at du får brug for to forskellige typer af rensemidler til at løse de forskellige behov i din hud. Brug en gel baseret renseprodukt, som er fri for olie til din pande, næse og kind-området. Undgå at bruge det samme produkt på dine kinder, da det vil udtørre den sarte hud og gør det tilbøjelig til at afskalning. Brug en antibakteriel eller dyb Porerenseren i løbet af sommeren for at holde acne i skak. En kombination hudpleje produkter, som du kan prøve er Vichy Normaderm anti-Imperfection Hydrating Care fugtighedscreme, Neutrogena Oil-Free Fresh Moisture Ultra-Light fugtighedscreme, La Roche-Posay Toleraine Purifying Foaming Cream Cleanser og Clinique Clarifying Lotion. Læs mere om pleje tips til kombineret hud.
Mange mennesker kan lide at bruge en toner, da det giver en meget frisk fornemmelse og også hjælpe til at slippe af snavs og skidt det er stadig til stede efter rengøring. Kombination hudpleje er ikke komplet uden anvendelse af en blid oliefri toner på din T-zone. Må ikke være over entusiastisk, mens du bruger toner som mindre er mere i tilfælde af toning. Brug en lys ikke fedtet fugtighedscreme i løbet af dagen. Du kan også vælge mellem mange specielle fugtighedscreme, der er designet til kombineret hud. Husk på, at de tørre områder af dit ansigt vil kræve hyppigere fugtgivende for at forhindre det i at udtørre. Endelig gælder en god oliefri solcreme på mindst SPF 15 for at beskytte din hud mod de skadelige virkninger af solen.
Kombination Skin Care Tips
Her er nogle tips om hvordan man passer kombineret hud. ; Brug et ansigt vask, der er skånsomt og ikke efterlader din hud følelse for strakt ud og tørre. Sats på mild antibakteriel gel baseret skummende rensemidler til at holde styr på ansigts breakouts og vask dit ansigt to til tre gange om dagen. ; Undgå skønhed sæbe, da de har en høj pH-værdi, der har tendens til at tørre ud huden og forårsage tilstopning af porer. ; Brug en mild blid toner, der er fri af alkohol på din T zone. Undgå at bruge toner på kinderne, da det vil medføre, at huden til at flage. For et naturligt alternativ anvende kølet rosenvand med hjælp fra et stykke vat for at opdatere din hud. ; Må ikke springe på fugtighedscreme, hvis du har kombineret hud. Kombineret hud kræver en let olie fri fugtighedscreme, der skal anvendes i løbet af dagen. ; Ikke bunke for meget makeup på din hud, hvis du har kombineret hud. Skift til mineral makeup, da det lader huden ånde. , Anvende et ansigt pack lavet med Hulslibninger jord og rosenvand hver uge for at holde din hud frisk og oliefri. ; Hvis du har åbne porer, anvende frisk tomat juice regelmæssigt for at slippe af med dette problem. ; Brug kun hudplejeprodukter som er duftfri. Undgå produkter, der er stærke kemikalier, da det kan medføre betændelse i huden og pletter. ; Undgå at bruge tunge olie baseret fundament på din hud, da det vil blokere dine porer. Påfør en god kvalitet tonet fugtighedscreme i stedet. ; Fjern alle spor af makeup fra dit ansigt om natten ved hjælp af en økologisk makeup remover. ; Hvis du er over 30, begynder at anvende et godt øje gel for at forebygge rynker og poser under øjnene. ; Læs mere på:; glødende hud Tips, Face Wash til fedtet hud, og så har vi set, at kombinationen hudtyper kræver særlig omsorg og opmærksomhed. Gå til regelmæssig eksfoliering og holde fast i din kombination hudpleje rutine at få glødende, fejlfri hud.

Sådan installeres Laminatgulv på trapper
Hvor hen til lave et fladt dæk
Boligindretning Styles
Phoenix Tattoo Design
Bryllup Gæst Etiquette
Farvel Party Invitation Ordlyd
Bedste Bryllup Sange
Palm Tree Decor
Entrepreneur Quotes
Pool Pumpe Reparation
Teak Bruser Bench