Køleskabet ikke Køling

Køleskabe normalt ikke går kaputt, medmindre de ikke er vedligeholdt regelmæssigt. Men nogle gange, selvom du tager alle de nødvendige foranstaltninger til at gøre det, kan dit køleskab har problemer. Et sådan fælles problem er, at køleskabet ikke gør sit køling fungerer korrekt. Men, lad ikke dette problem flipper dig ud, kan det ikke være, at alvorligt et problem. Det kan let behandles med derhjemme, hvis tingene ikke er meget alvorlige. Du kan tjekke flere ting, før du beslutter dig for at situationen er håbløs. Lad os se disse “køleskabet ikke køling ‘løsninger.
Hvordan man Fix en Køleskab Det er ikke Køling
Fix # 1, først og fremmest, det mest enkleste ting at gøre, er at tjekke temperaturen. Det kunne meget vel være sket, at temperaturen kontrol kan have været slukket uden at vide, hvilket er årsagen til problemet. Så hvis det er problemet, bare indstille køleskabet ved 37 grader, og du er alle indstillet. Enkle, er det ikke? Læs mere på køleskabet temperaturområde.
Fix # 2; Dårlig Coiling fører til en kraftig frost bygge op på fordamperslangerne. En frost opbygge, specielt på loftet af fryseren, er et tegn på problem i selvet optøning systemet eller beskadigede pakninger af dørene. Derfor, så tjek om køleskabet står sådan et problem, og afrime køleskabet. Det ville ikke cool godt, hvis afrimnings ikke sker korrekt.
Fix # 3 Et snavset kondensator kan være synderen for dit køleskab ikke afkøling godt. Hvad vil der ske i tilfælde, hvis kondensatoren er beskidt, er, at det vil afskære den ekstra belastning. At arbejdet er udført af termostaten på siden af ​​kompressoren i tilfælde refrigerator heats mere end normalt. At afhjælpe dette problem rengøre kondensatoren bredbånd ved hjælp af støvsugeren. Disse er enten bag eller under køleskabet. Læs mere om hvordan et køleskab arbejde.
Fix # 4, I tilfælde af at køleskabet ikke jævnet med jorden, der også kan føre til, at køleskabet ikke køling ordentligt, fordi hvis niveauet er ikke rigtigt, kan døren til køleskabet ikke lukke korrekt, hvilket medfører afkøling problemer. Hvis dette er tilfældet, kan det være nødvendigt at sikre, at køleskabet er på niveau, og er lidt på skrå tilbage. Gøre nogle justeringer for at få det korrekte niveau ved hjælp af en træklods eller se om skruerne på nivellering benene har brug for nogle at se på.
Fix # 5; Check ud af døren forsegling. Hvis døren tætning er slidt op, vil det helt sikkert resultere i frost opbygge, og det vil ikke tillade, at døren til at lukke ordentligt, og dermed problemet med køleskabet ikke afkøling. Ud over, at der kan være et problem i døren, selv om niveauet og andre ting er fine. Du vil have noget at gøre ved døren dengang. Kan løsne hængsler og løse dem for at få den korrekte position af døren. Til sidst spændes hængslerne. Læs mere på køleskabet reparation tips.
Fix # 6, Den mad og fryser sektioner vil gå dysfunktionelle hvis fordamperventilatoren ikke fungerer ordentligt. Dette er fordi så vil der ikke være nogen luftstrømmen til fryseren eller de andre sektioner af køleskabet. Bekræfte, hvis både fans arbejder godt ved at lytte til lyden udsendes af dem. Der er en mulighed for, at man kan arbejde og den anden plejer. Til dette, kan du ville have til at lede efter en blokering eller noget i den ene der ikke er arbejdstid. Selv efter at gøre dette kan du ikke finde noget problem i blæseren, skal du måske at erstatte det. Læs mere på:; Gør det selv (DIY) Køleskab Reparation – Hvordan til at reparere en Køleskab, Køleskab Reparationer – Køleskab Problemer Problemløsning; Hvis alle disse ikke virker som en løsning på køleskabet ikke afkøling, så måske du nødt til at tage det til mekanikeren. Som, såfremt ingen af ​​disse problemer er identificeret, kan det være et alvorligt problem, noget som en lukket system problem.
Det er det, det er her jeg logger af! Chill out!

Sådan installeres Tagrender
Badeværelse rhus
Buket brudebuket
Billige Gave Idéer
Ting at tale med din kæreste
Tændingskontakt Problemer
Tynde Kort frisurer
Maling Farver til køkkener
Fiber Cement Siding Omkostninger
Hvor stor er en Queen Size Bed
Hvordan man rent sæberester fra brusedøren