Køkkenøer with Breakfast Bar

Er du træt og keder din samme gamle køkken? Nå, så måske du tænker på at give den en ansigtsløftning? Hvis du er grundede over ideer til at tilføje, at eftertragtede ZING og anderledes dimension til dit køkken, er der absolut ingen mangel på sådanne ideer. En af dem er en køkkenø med morgenmad bar. Lad os tage en kig på hvad er disse Køkkenøer med morgenmad bar.
Overvejelser for køkkenø Morgenmadsbord; Før du beslutter at have en sådan et design til dit køkken, der er nogle ting du skal overveje. Til at begynde med, din kitchen et åbent man er? Derefter kontrollere, om der er nok plads til øen. Der må være et bestemt formål for at have en sådan ordning i dit køkken. Yderligere, højde og egnethed til dit hjem er en anden ting, der skal dvælede ved. Konventionelt de er omkring 36 inches i højden. Du kan også være nødvendigt at kontrollere størrelse af ovnen eller ovnen, du har, hvis den passer på øen. Da dette er en form for køkken, hvor ovnen og vasken er placeret, hvor en L eller et U køkken ville have et bord. Dette vil være, men i en fritstående ø, adskilt fra andre kabinetter. Det er nogle overvejelser, der skal holde sig for øje, mens du beslutter dig for at have en køkkenø morgenmad bar.
Motiver til Køkken Øer; Der er en hel del muligheder, når det kommer til at have Køkkenøer. Fra den meget traditionelle til stilfulde til en moderne ø design, you name it, du har det! Lad os så tjek disse køkkenø designs.
Traditionelle Design, for en konventionel køkkenø, kan din ufærdige skabene blive brugt til at gøre køkkenet øen. Det bedste, er, at du selv ville være i stand til at gøre det. Vælge et minimum af et par kabinetter. Så købe nogle skuffe trækker og kabinet håndtag, der er i sync med kabinet du allerede har. Til sidst har en bordplade skåret efter størrelse med hjælp fra en nærliggende lokal hjem renovering butik. Læs mere på:; Køkken Øer Design Idéer, Custom Køkken Øer: køkkenø Idéer, moderne design, hvis du ønsker at gå ind for en mere jazzet og urbane look, kan en fantastisk idé være at skaffe en gammel Science Laboratory bord og bruge den som en tabel ø. Perfekt højde, holdbarhed og moderne udseende gør denne tabel en meget holdbar løsning som en køkkenø, især hvis du kigger på billige Køkkenøer med morgenmad bar. Tilføj nogle barstole og det er det! Du har en fantastisk morgenmad bar! Hvad mere er, at ovennævnte laboratoriet borde har også lagerområde nedenunder, som er fantastisk til at få nogle ekstra lagerplads sted.
Mødet Island; Dette er en af ​​de bedste muligheder blandt en minimal indsats og maksimal udnyttelse af ressourcerne slags køkkenø. Alt du skal gøre er blot at indarbejde en bedrift bord eller anden form for en tabel som en køkkenø. Under denne form for en ø vil give den person, som madlavning at sidde ned og arbejde. En øjeblikkelig hjemlig og indbydende look er påvirkning af køkkenet. Nå, gøre det endnu mere nyttigt ved at have en metal håndklæde bar for at holde køkkenruller. Der kun tilbage is vintage tabeller passe existing stemning. Dejligt, ikke?
Get Mobile; Hvis du ønsker at eller allerede har en slagter blok køkkenbordet, skal du bruge rullende vogne som base for dem. Have så stort køkken øer med morgenmad barer, som du vil, afhængigt af den plads, du har. Hvis du vælger at designe toppen selv, at det er 2 inches tykt, hvilket vil give vognen toppen at være indlagt på et tomme dyb i bunden af ​​toppen. Pick rullende vogne, der vil passe til stil og indretning af køkkenet. Læs mere på køkkenø planerne.
Alt i alt Køkkenøer med morgenmad bar kan være virkelig nyttige, men kun hvis de er planlagt og bygget vel. For eksempel, hvis du ikke ønsker at bruge penge og drage nytte af hvad du har kan man have old frysere genbruges til basen til øen. Endelig tilføje en egnet top for en ren arbejdsflade. Her.
Jeg er sikker på nu efter at gå gennem alle dette, vil der ikke være nogen barer, når det kommer til køkken øer med morgenmad bar! Happy Cooking!

Dinner Party Etiquette
Støvler for Big Kalve
Vægmonteret Bogreoler
Bedste Köln For Mænd
Hvordan man rent Guld Smykker
Tyndere hår Årsager
Hvordan man skal fortolke Dreams
Power Steering reparationsomkostninger
Gæsteværelse Udsmykning Idéer
Vin Bottle Størrelser
Rengøring ovndør ​​Glas