Køkkenbatteri Reparation

Der findes forskellige typer af køkken vandhaner, men vvs grundlæggende fjerne, rengøring, og geninstallation af hane forbliver den samme. Problemet med et utæt eller støjende køkkenvandhane reparation står, når enten de dele af vandhanen er fuldstændig tæret, for gamle eller om de meget snavsede. In some cases, might you just need en old toothbrush to clean the parts, but if the parts completely er worn out, then replacing them with new parts is essential. Her er de forskellige typer af køkkenvandhane reparationsmetoder afhængigt af kilden til problem.
Hvordan man kan reparere køkkenvandhane; Her er de tre mest almindeligt stødt på problemer af køkken vandhane reparation og løsningerne til dem.
Blokeret Screen, Put en klud i afløbet, for at undgå udskridning af nogen del ned i afløbet, og luk for vandet. Inde fleste vandhaner finder du en lille skærm, der er til stede i slutningen af ​​tuden, hvorfra Vandet kommer ud. Hvis problemet opstår på grund af en beskidt skærm, så skal du måske brug for nogle grundlæggende køkken rengøring. Tag tuden ved at skrue det, og derefter bruge en tandbørste til at rense skærmen for at slippe af enhver blokering. Derefter tage ud skærmen, og lad det i blød i en opløsning af varmt vand og eddike i en time. Igen slippe af enhver sedimenter med en tandbørste. Tør tuden og geninstallere den til vandhanen, og kontroller.
Fastsættelse af Brusk; På mange brusk type vandhaner, kan problemet skyldes en korroderet eller snavset brusk. Lukke for vandet, og læg en klud i afløbet. Tag hanen hoved, og holde de dele i orden, så det er let at placere dem tilbage i deres oprindelige steder. Til køkken vandhane fjernelse af tuden, vil du have at skrue skruerne under det, så pop ud hane hovedet med en kniv eller søm filer. Nedenunder dette, vil du se en lang cylindrisk genstand, som er brusk. Tag den ud og undersøge det. Kontroller, om det kan renses og fast ryg, eller er repareres og skal udskiftes med en ny. For brusk vandhane reparation af en beskidt vandhane, skal du bruge varmt vand og eddike metode, og krat det ren med en tandbørste. Du kan købe en reservedel til en ny brusk køkkenvandhane fra en isenkræmmer. Bære de gamle dele med dig at få den nøjagtige køkkenvandhane udskiftningsdele. Derefter geninstallere alle delene i rækkefølge, og check.
Tilstoppede Pipe; Undertiden problemet kunne indtræder pga. træsko i røret som er vedlagt dit køkkenvandhane. Sluk vandet, og holde en træk i afløbet. Derefter fjerne køkkenvandhane hovedet og arrangere dele i rækkefølge, du bliver nødt til geninstallere dem. Så brug en vvs slange, som kan findes hos enhver isenkræmmer. Fodre slangen langsomt ned rør til rense røret, drej slangen rundt, hvis du finder nogen forhindring. Tag slangen langsomt og erstatte den hane dele i orden. Derefter tænde for vandet og kontroller. Læs mere på unclog køkkenvask.
Det var nogle i den fælles køkkenvandhane reparation løsninger. Kan dog fjernelse af vandhanen hoveder er forskellige, da der findes forskellige typer af vandhaner, der anvendes til køkken. Men de grundlæggende af køkkenvandhane reparere forbliver den samme som er at fjerne delene og tjekke for snavsede eller korroderede dele, rengør dem eller erstatte dem med nye dele, og geninstallere hane. Så uanset hvilken slags vandhane du har, bruge ovenstående hane reparationsinstrukser til fejlfinding af problemet, at din køkkenvandhane vil give dig.

Transmission Genopbyg Omkostninger
Skift Grout farve
Tæppefliser installation
Tag: Typer af Tagdækning
Cork Gulvbelægning Anmeldelser
Soltag Installation
Gæstebog Idéer
Afrikansk Tatoveringer
Parabolinstallationen
Picking maling farver
Kreative Måder til Ask en Guy til en Dance