Knockdown Loft Texture

Gad vide hvad er en Knockdown loft? Knockdown loftet er dybest set en måde at maleri og mudding loftet, for at give det et unikt tekstureret look. Textured loft kan føje til skønheden i dit værelse. Det hjælper også skjule skønhedsfejl (eventuelle) indtruffet under installation af en gipsvæg, dens tape and mudding. Nogle gange sker det, at en skruehovedet er tilbage synlig og have en Knockdown tekstur til dit loft vil nemt skjule den. Der findes forskellige typer af teksturerede loft designs til rådighed, der hjælper til at give dit loft en flot finish. Knockdown er en af ​​de bedste drywall textures teknikker, du kan vælge. Yderligere kan du få små mønstre eller store mønstre i henhold til dine valg. Lad os vide mere om Knockdown loft tekstur.
How to Knockdown Texture et loft
Nødvendigt værktøj; vil anvende Knockdown loft tekstur, skal du bruge en akustisk pistol, kompressor, hopper, Knockdown kniv og en spand. Skal du også Sheetrock fælles sammensatte og vand, sikkerhedsbriller og kasket. Tragten vil blive knyttet til den kanon, der har en udløser, som giver dig mulighed for at justere mængden af ​​væske, der flyder ud. Juster spray pistol til næststørste åbning og kompressoren sæt til 10-15 PSI til perfekt konsistens.
Inden udbringning Før du starter den procedure, skal du sørge for dække alle elementerne i dette rum ved hjælp af plader. Du skal også dække gulvet, da det kan blive rigtig beskidt, mens du gør dette job. Sat på beskyttelsesbriller og hue. Du skal arbejde på loftet i sektioner. Tag et afsnit på ca 3×4 meter ad gangen. I tilfælde af loftet oprindeligt har nogle tekstur, skal du vådt, og skrabe tekstur, før du arbejder på det.
Anvende Knockdown Loft Texture
Trin 1: Til at begynde med proceduren, skal du blande den sammensatte med vand. Bland vand indtil stoffet er lidt tykkere. Husk, at det ikke bør være for tynd eller tyk, da det kan blokere geværet dysen. Det er vigtigt at teste konsistens ved at et par test pust på et plastfolie.
Trin 2, Start sprøjtning blandingen på loftet. Sørg for, at sprøjtemønster ikke er ujævn. Når du dækker besluttede sektion, lad det til tørring i ca 20 minutter. Påfør det andet lag og igen vente i 20 minutter.
Trin 3: Nu er det tid til Knockdown loftet. Husk, at stoffet ikke bør være helt tørre, er det nødvendigt at være lidt klistret at være helt overarbejdet. Tag den Knockdown kniv og holde det på en flad vinkel tæt på den sammensatte, bare flytte den over. Husk, kom det ikke helt ind i stoffet, blot flytte det forsigtigt over det sammensatte. Bevæge kniv frem og tilbage for at få en ru finish. Hold rengøring kniven med vand og rent håndklæde i mellem opgaven. Når du Knockdown dette afsnit helt, lad det tørre og gå til næste afsnit. Læs mere om, hvordan man tekstur gipsvæg.
Trin 4; Når du er færdig med at anvende Knockdown tekstur til hele loftet, vent et døgn, så stoffet er helt tørt. Male loftet med en rulle med den ønskede farve, helst bruge lys nuancer. Endelig Knockdown loftet tekstur er lige der, tag et kig på dit loft. Få nogle loftsmaleri tips til at få den bedste finish.
Valget af Knockdown loft tekstur, mens du gør indretningen helt sikkert vil give en klassiker, rustikt præg til din indretning. Hvad venter du på, så prøv det!

Hvordan man kan afslutte en Kælder
Tankevækkende citater
Sweet Pick Up Lines
Automekaniker Information
Billige Yoga Bukser
Tribal ærme tatoveringer
Bedste Hele House luftfugter
Automotive Fejlfinding
Hjemmelavet skønhedsbehandlinger
Beach Party Invitationer
Begonia Planter