Kniv Slibning Værktøj

Intet er mere frustrerende end at ud til at tilberede en gourmet måltid med de mest udsøgte af kød, blot for at finde en sløv kniv (og andet køkkenudstyr bestik) griner sadistisk på din situation. Du kan ikke smide kniven, «årsag lad os se det i øjnene, er de på ingen måde billigt, men du kan ikke gå videre med en sløv kniv enten. Sikke en gåde! Så hvad? Nem .. bare skærpe knivene til perfektion, og du er god til at gå. Hvor mange flere? Med tips om kniven slibning værktøjer, vi er ved at give dig. Læs og lær.
Værktøjer til skarphed Knive
Brug en sten de bedste resultater bruger en sten, der har 3 tekstur lag på det – Fint, medium og grov. Sten som olie sten, whetstones og bænk sten kan anvendes til dette formål. Så følg disse instruktioner; Sørg for, at stenen er smurt tilstrækkeligt med olie eller vand. ; Det vigtigste er at bevare den korrekte vinkel ved skærpning af værktøj. , Hold det på en 30 til 40 graders vinkel mod stenen. ; Sørg stenen er på en flad overflade. ; Hold derefter kniven i håndtaget og træk det over stenen mod dig og derefter mod den ydre side. ; Fortsætte med at gøre dette indtil du har opnået det krævede skarphed til kanten. ; Så flip kniven over og skærpe den anden kant på samme måde. , Du ved, at kniven er skarp nok, når du hører en ‘burre’ lyd. , At reducere denne lyd, simpelthen skære kniv gennem en finere sten. Det vil sige, at tage en sten, der er af en finere kvalitet og opretholde den samme vinkel, som blev brugt i skarphed kniven, skal du køre kniven 2-3 gange over det. ; Læs mere om, hvordan man skærpe en kniv.
Brug Steel; Ved hjælp af en skærpelse af stål, vil bidrage til at gøre den ru kanter af kniven glat og drej den lige.
Tag for stål-og placere den på en flad overflade i stående stilling. ; Brug din venstre hånd til at holde det på plads. ; Så kniven og placere den i forhold til stål med enden af ​​bladet (den del, der er tættest på håndtaget) på stål. ; Så vippe kniven til omkring en 20-30 graders vinkel. ; Nu bruger denne vinkel trække kniven mod dig selv og på tværs af stål. ; Gør dette mindst 10-15 gange, indtil kanten er skarp. ; Tænd derefter side og bruge den samme teknik til at skærpe den anden kant. ; Efter slibningen er færdig, tørres kniven med en klud, så der ikke omstrejfende metal er efterladt. ; Brug stål for at skærpe knivene ofte, så de ikke mister deres kant og bliver sløve. Dette betragtes som en af ​​de bedste kniv slibning værktøjer. ; Læs mere om, hvordan man skærpe en lommekniv.
Brug en eller savtakket Diamond Steel; En keramisk stål kan også bruges til det samme. ; Tag en kniv og holde det på et 40-50 graders vinkel mod kniv. ; Så fastholde denne vinkel feje kniven ned hele længden af ​​keramiske stål. ; Gentag denne handling 20-30 gange for at opnå skarphed. , Den rounder stålet skarpere kniv vil blive. ; Efter den ene side er blevet skærpet, drej til den anden side og form, at så godt. ; Bruge en fil, Ved hjælp af en fil er forholdsvis enkel. ; Tag en stål-fil og holde det mod kniven, og derefter begynde at skærpe hver bølgeskæret af kniven ved at trække filen hen imod dig i en hurtig bevægelse. ; Fortsæt gør dette for alle indhak. Gør dette indtil hver bølgeskæret er skarp og har ingen grater. ; Dette kan være en meget tidskrævende og ensformigt proces. Ikke at nævne farlig. ; Brug en Mekaniske blyantspidser, Ved hjælp af en mekanisk blyantspidser vil normalt indebære en maskine, der har indbygget sten eller stål. Man er nødt til at sætte knive mod maskinen, og det vil skærpe de redskaber, på egen hånd. Alle sikkerhedsforanstaltninger og de vinkler, hvor kniven skal holdes vil blive forklaret i manualen.; Læs mere på; Knife Skærpning Teknikker; Knife Skærpning Equipments; Knife Slibning Tips og teknikker; Knife Skærpning instrukser Nu du ved, hvad de forskellige kniven slibning værktøjer er, at vælge en, skærpe din kniv til skarpeste punkt og gå skive og terninger at kød!

Billige Yoga Bukser
Hvid Køkken Cabinets
Stenbukken Personlighed
Forår Wedding Invitationer
Beach Party Idéer
Sådan får du slipper af Vaskebjørne
Hvornår skal man gå ind
Hjem opskrifter
Hvem er jeg Tænkeboksen
Hvordan skulle gennembore læben
Opmuntringer og styrketræning