Kloning Cannabis

Cannabis er en slægt af blomsterplanter, der omfatter tre arter, der er kendt som cannabis indica, cannabis sativa og cannabis ruderalis, som er hjemmehørende i Central-og Sydasien. Cannabis er en slægt af tvebo planter, hvilket betyder, at mandlige og kvindelige kønsorganer findes i forskellige planter. Med andre ord er der særskilte mandlige og kvindelige cannabisplanter. Cannabis har en lang historie for at blive brugt til en række medicinske formål og som en rekreativ stof i form af marihuana. Anlægget er også dyrkes for sin fiber eller hamp, som kan bruges til fremstilling af varige tøj. Blade og frø af planten er kendt for at indeholde et stof THC eller tetrahydrocannabinol, som er et psykoaktivt produkt. Generelt arten, er cannabis ruderalis betragtes som en ikke-medicinsk sort og er bestemt til industri og landbrug. Man kan dyrke cannabis planter enten fra frø og ved kloning. Kloning gør det muligt at bevare de særlige kendetegn ved en høj kvalitet plante. Her er et par tips om kloning cannabisplanter. Vide mere om cannabis sativa plante.
Kloning Cannabis i jord
Til kloning af cannabisplanter, først og fremmest er du nødt til at vælge den bedste og stærkeste plante, hvis kvaliteter du vil bevare ved kloning. De ting, du bliver nødt til at udføre kloning med held, en ren og steriliseret barberblad, hånd handsker, plantning mellemlang eller pottemuld, roddannelse gel og en container. Beholderen eller plantageejer bør ideelt 8 til 9 inches i højden og diameter. Fyld beholderen med pottemuld. Jorden skal bruges til plantning cannabis bør være godt drænet. Nu kan du tage skære fra din valgte cannabis plante. Brug et par hånd handsker, eller vaske dine hænder ordentligt før du tager skæring. Brug den skarpe og rene barberkniv at tage en stikling fra bunden af ​​planten. Normalt kan stiklinger tages fra den nederste 1 / 3 af moderplanten. Prøv at gøre cut i en vinkel.
Nu, dyppe beskårne ende af stammen i rode gel, for at beskytte dem og fremme forankring. Skæring er nu klar til udplantning. Så forsigtigt plante skære i jorden og flytte jorden omkring det lidt. Jorden skal være våd for at fremme en hurtig vækst i klon. Efter plantning er skære normalt holdes i et fugtigt kuppel i et par dage. Hvis du vil oprette en luftfugtighed kuppel, dække beholderen med en klar plast låg eller en plastfolie. Du kan åbne låget eller wrap en gang på en dag, eller skæres et lille hul i det at give ventilation. I denne periode, vand og tåge din cannabis klon for at sikre hurtigere vækst. Normalt er stiklinger fra en plante, der er i den vegetative fase. Dog kan blomstrende planter også blive klonet. Men kan kloning hash i blomstringen tage en masse tid til at vende tilbage klon til den vegetative fase.
Kloning Cannabis i vand
En anden metode til kloning af cannabis er vand kloning, som er relativt meget lettere end jord kloning. Det eneste krav til denne metode er vand og tilstrækkelig mængde lys. Du kan begynde på samme måde at få stiklinger fra moderplanten, som nævnt ovenfor, hvorefter kun nedsænke skære i en uigennemsigtig beholder fyldt med vand og holde det på denne måde, indtil det udvikler et stærkt rodsystem. Karret i en delvist skraverede område, og sørg for at det sted ikke bliver direkte sollys. Ellers kan du bruge en glødepære at dyrke kloner. Én gang, kloner eller stiklingerne udvikle stærke rødder, de er klar til omplantning. Til omplantning, fylde en container eller potte med pottemuld og fugtig det en smule. Nu gør et hul på toppen jorden og sæt planten i det. Derefter dækker beholder eller potten med en ren plastic låg eller plastikfolie for at skabe en luftfugtighed kuppel, på samme måde, som det er blevet nævnt allerede.
Mens kloning cannabisplanter, man nødt til at være en smule forsigtig, da processen kan udgøre visse risici for sundheden af ​​planten. De mest almindelige Kloning cannabisplanter problemer er risikoen for svampesygdomme og invasion af skadedyr. Derfor er de planter, der er resistente over for skadedyr og svamp udvalgt til kloning. Klonerne kan blive særligt modtagelige for svampevækst, som de er sat i en luftfugtighed zone for et par dage, efter opskæring. Høj luftfugtighed er kendt for at være en gunstig betingelse for svampevækst. Så det er vigtigt at bruge et fungicid til at beskytte kloner fra sådanne problemer. Men, fungicid skal bruges meget forsigtigt, da over det kan ødelægge kloner. Så ville voksende sund og stærk cannabisplanter ved kloning kræver en lille smule omtanke og forsigtighed. Håber disse få tips om kloning cannabisplanter ville være nyttigt for dig.

Bremsevæske Flush
Hår Extensions Omkostninger
Brusebad Drain Reparation
Blomst Tattoo Design for kvinder
Underarm Hair Removal
Hvordan laver penge hurtigt
Skole Spirit Idéer
Garage Door Forår genanskaffelsespris
Bull Tatoveringer
Gave Ideer til Lærere fra studerende
Beach Party Sange