Kitchen Gulvbelægning Valg

De vigtigste ting at overveje, mens der træffes beslutning om den type af køkken gulvbelægning, du ønsker at installere, er den måde du ønsker ordet for at se, dens holdbarhed, styrke, nem vedligeholdelse og budget. Der er mange kitchen gulvbelægning muligheder, der er tilgængelige for enhver smag og budget. Du skal også huske på, at du installerer kitchen gulv er et dyrt forslag, og hvis du ikke kan lide den måde, det ser ud så skal du måske nødt til at leve med det i mange mange år. Det bedste er at kigge til køkken gulve muligheder, der er holdbar, slidt godt, kampe teksturen og supplerer farven på din køkken bordplader og køkken frysere. Hvis du elsker at lave mad og tilbringe lang tid i køkkenet, er det en god idé at vælge til køkken gulve muligheder, der er venligere til dine fødder, og som er anti udskridning. Må ikke begå den fejl at vælge køkkengulvet fliser i en blank finish, som du måske slip og skade dig selv. Kitchen gulve ideer findes mange, fra beton, vinyl, keramik, laminat, kork, bambus og granit. Her vil vi diskutere disse anderledes køkken gulvbelægning valgmuligheder.
Godt køkken Gulvbelægning Valg; Lad os drøfte nogle køkkengulvet muligheder sammen med der relative fordele og ulemper.
Træ Kitchen Gulvbelægning; Der er intet, som kan slå udseendet og elegance af et træ køkkengulvet. Den polerede og skinnende ædeltræ køkkengulvet magi sofistikerede og klasse og er en meget god mulighed hvis man bor i et koldt klima. Mange forskellige typer træ kan bruges til køkken gulve som eg, fyrretræ, bøg, ahorn, valnød for at skabe et smukt vintage look. Af træ gulvbrædder er forbundet sikkert med hjælp fra en fer og not design. Selvom det har en meget elegant look er det meget høje vedligeholdelse og kan være forkælet og forkvaklet ved høj varme og luftfugtighed. Det kræver ikke hård rengøring og normal støvsugning nok til at holde den i god stand. En ulempe trægulve er den polske af træet skal bevares regularly og er også dyrt. Du vil måske gerne vide mere om trægulve.
Linoleum trægulve, Linoleum er et af de mest billige kitchen gulvbelægning muligheder, og det er lavet af ingredienser, såsom træ pulver, linolie, malet kalksten og harpiks. Da alle disse materialer er naturlige, Linoleum / vinyl Køkken gulv er også en meget miljøvenlig løsning. Det er meget holdbart og ikke kræver for meget vedligeholdelse. Linoliumgulv leveres i en bred vifte af farver og du kan vælge en farve, der bedst matcher med de overordnede indretning af dit køkken. Mere på køkken dekoration.
Vinyl Kitchen Gulvbelægning, Vinyl er en af ​​de mest holdbare og gulve populært køkken muligheder i markedet. Det er meget nemt at vedligeholde samt holdbare. Det er en billig kitchen gulv mulighed, og kommer i plader samt fliser. Det bedste ved vinylgulve, er, at det ikke kun er modstandsdygtig og holdbar, men kan også fås i en lang række af farver, mønstre og teksturer. Det er vand og spild resistent så er velegnet til de boliger, som har små børn og ældre mennesker. Selv farven på vinyl fliser kan falme over tid, er det stadig en af ​​de øverste valg i køkkenet gulvbelægning valgmuligheder. Du kan også gerne vide, hvordan du installerer vinylgulve.
Stone Kitchen Gulvbelægning; Stone kitchen gulve, er ultimative i stil, og de er meget velegnet til tropiske klimaer. Der er en bred vifte af stengulv, som du kan vælge imellem, som kalksten, skifer og granit. De er meget lav vedligeholdelse, elastiske og lange opslidende. De ikke kun at se godt ud i spredte gamle bungalows, men også så de passer til indretningen af ​​en minimalistisk moderne lejlighed. ; Læs mere på:, køkkenaffald Flooring Idéer; Cork Kitchen Flooring; Køkken Design planer; Så det var nogle køkken gulvbelægning muligheder, du kan vælge fra, når du beslutter om at omlægge dit køkken. Some andet køkkenudstyr gulve muligheder er bambus, kork, laminat og gummi. Uanset hvilken kitchen gulv, du vælger, skal du sørge for, at installationen er udført i den rigtige måde, så du kan øge levetiden af ​​dit gulv.

Udendørs Idéer
Bedste Acne Cleanser
Bougainvillea Plant
Front Døre til Homes
Skin Tone Farver
Hvordan man kan være Funny
High Tea Party
Bergamotolie
Puerto Rican Tatoveringer
Maleri Ideer til en planteskole
Sensitive Skin Care