Keramisk Bremseklodser

Hvis du er en bilist, ville det være overflødigt at erindre dig om betydningen af ​​et passende bremsesystem plads. Keramisk bremseklodser scorer højt i alle de test, der gør en ideel bremseklods til brug i biler. De blev først udviklet og brugt af britiske ingeniører i høj hastighed TGV tog i Frankrig. Siden da har keramiske bremseklodser fundet anvendelse i tunge køretøjer, lastbiler og højtydende biler. Hvis du ønsker at vide, hvad gør keramisk bremseklodser det ideelle valg til bremsesystemer, holde læsning forude.
Når det handler om at ændre bremseklodser, masser af muligheder er tilgængelige i dag. Bremseklodser tage hovedparten af ​​friktion genereret på opbremsning fra høj hastighed og ved høje temperaturer. Automobil ingeniører har været forsker om at skabe bremseklodser fra materialer, der effektivt kan modstå, høj temperatur, stress og holder længere. Svaret blev fundet i form af sammensatte keramiske materialer. Kompositte keramiske materialer har skabt en stor interesse, på grund af deres unikke egenskaber, og de bruges overalt fra at skabe superledere at bremse klodser!
Arbejde af bremseklodser; Moderne biler bremsesystemer systemer bruger skivebremser, der effektivt kan stoppe eller bremse en bil hjulets rotation og bringe bilen til standsning. These bremseskiver er forbundet til akslen. Når du trykker ned på bremserne, er bil hjul stoppes ved at tvinge bremseklodser for at komme i kontakt med hjul, gennem mekanisk, pneumatisk, hydraulisk eller elektromagnetiske kraft. Anvendelsen af ​​bremseklodser på begge sider af hjulet og de deraf følgende friktion, gør bilen stop til sidst. Under hver bremsning eksempel har de bremseklodser at håndtere intens friktion og varme. Nogle af de tidligste bremseklodser var lavet af asbest, organiske materialer såsom harpiks, glas og Kevlar.
Der var mange problemer forbundet med hver af disse typer af bremseklodser. De faktorer, der bestemmer effektiviteten af ​​en bremseklods er at standse kapacitet, varmeafledningen, producerede mængde støv og støj. Keramiske bremseklodser er bedste muligheder overvejelsen af ​​alle disse faktorer, undtagen én af prisen. Disse keramiske komposit bremseklodser, er dyreste blandt alle de valgmuligheder.
Hvad er Keramisk Bremseklodser?; Keramiske bremseklodser er skabt ud fra et sammensat af keramiske fibre, kobber fibre, bindemidler og fyldstof materialer. En vigtig feature, som gør dem nyttige i tunge køretøjer er deres høje kapacitet til varmeafledning, mindre støv produktion og deres lethed i forhold til andre former for puder. De holder længere, kommer sig hurtigere efter ophør og er meget stille i drift. Støjen faktor er mindre som lyden frekvensen falder ud over normal menneskelig hørevidde. Alle disse funktioner gør keramiske bremseklodser særdeles nyttige i racerbiler og andre sportsgrene køretøjer. Den lave støv faktor gør dem gode muligheder for biler med legeret hjul og ABS bremser, der er specielt.
Forskellen mellem præstation af keramiske bremseklodser og andre former for bremseklodser er kun mærkbare i tilfælde af racerbiler, hvor de giver en ekstra kant. Men når det kommer til biler af rutinemæssig brug, er forskellen ikke meget og er egentlig ikke værd højere omkostninger. For dem metalliske bremseklodser er den bedste løsning, da de er holdbare nok og er meget billigere i forhold til keramiske bremseklodser.
Keramisk Bremseklodser – pris; Et par af keramiske bremseklodser koste omkring $ 55 til $ 60. Der er mange typer af keramiske bremseklodser til rådighed i markedet, og de varierer i det sammensatte materialer, som de er fremstillet. Derfor er udgifterne til keramik bremseklodser varierer også. Vælg dem, der er egnet til din bil model. Mens valget disse typer, så tjek den keramiske bremseklodser anmeldelser tilbydes online. Hvis det vurderinger ikke er tilfredsstillende, din bil mekaniker den bedste mand til at høre i sådanne tilfælde.
Læs mere på:; Sådan Erstat Bremseklodser: Hvor længe skal Bremseklodser Seneste; bremseklods genanskaffelsesværdi Bil bremse problemer, håber denne artikel har givet dig en klar idé om, hvad keramiske bremseklodser er, og hvilke fordele de tilbyder i forhold til konventionelle metalliske eller organiske pause puder. De kan koste mere, men arving levetiden gør dem godt valg for på lang sigt!

Ruskindsstøvler
Sort Muld Fjernelse
Hvordan du udskifter Forlygte Bulb
Få tykt hår
Crib madras størrelse
Vinyl Floor Fjernelse
Installer en loftsventilator
Business Påklædning til mænd
Hvordan man undgår tømmermænd
Tribal Bryst Tatoveringer
Hjemmelavet Gaver