Katalysator Omkostninger

Der er flere forskellige planer af den menneskelige race, der anses for at være vigtige og har spillet en væsentlig rolle i at gøre livet for mænd mere behageligt. Katalysatoren, er en sådan opfindelse, der spiller en meget afgørende rolle i kontrollen kommissioner og holde miljøet rent og sundt. I dagens verden, har luften fra atmosfæren forblev åndbart skyldes forhold, fransk ingeniør og opfinder, Eugene Houdry havde fremsyn og vision for brugen af ​​bilen, som samfundet. Derfor, for at redde de kommende generationer danner knibe for forurening, han opfandt katalysator, i 1950. Før vi hovedet ned til kende katalysator omkostninger, lad os se, hvad der præcist er en katalysator.
Hvad er en katalysator?
Katalysatoren er en enhed, der bruges som en komponent i din bils udstødningssystem. Konverteren er en lille afdeling, som en del af udstødningsrøret, der frigiver emissioner til luften. Denne konverter er monteret i systemet på en sådan måde, at strømmen af ​​udstødningsgas ledes gennem konverteren. Inde i konverter, bremser en honning kam struktur, som er lavet af keramik eller rustfrit stål ned hastighed udstødningsstrømmen. Overfladen af ​​honningen kammen struktur er belagt med en særlig katalysator og betegnes som en ‘washcoat «, som normalt lavet med hjælp fra silica og aluminiumoxid. The washcoat er yderligere belagt med nogle metaller og stoffer, som rense udstødningen.
Platin, palladium, rhodium, cerium, mangan og nikkel anvendes til at dække washcoat. Disse metaller og legeringer, dybest set reagerer med giftige emissioner, som findes i udstødningen. For eksempel, en kombination af platin og rhodium anvendes til at reducere mængden af ​​giftige stof, mens platin og palladium, anvendes til oxidation. Antal, størrelse og arten af ​​disse stoffer, som anvendes i konverteren, dybest set afhænger af størrelsen på motoren (også kendt som CC), brændsel, der anvendes af motoren og hestekræfter, der er leveret af motoren. De stoffer, der bruges, påvirker den grundlæggende katalysator priser. Det skal bemærkes, at disse konverteringsprogrammer også anvendes i generatorer, skibe, gaffeltrucks og stort set ethvert system med en forbrændingsmotor.
Til kendte mere, kan du også læse om:; Auto Parts, Bil Dele; katalysator Omkostninger
Prisen for en katalysator dybest set afhænger af faktorer såsom specifikationer af motorer, konfigurationer og funktioner af katalysatoren. Følgende er lille uddybning af de typer af omformere og deres sandsynlige omkostninger. Bemærk venligst, at udgifterne til disse konverteringsprogrammer ikke er præcise og omkostningerne har været brugt til at give dig en idé om katalysator genanskaffelsesomkostninger.
De to vejs-katalysatorer, der bruges i de fleste bilmotorer, og er tydeligt ses i bondefanger civile biler. Denne form for konverter vil koste dig alt mellem USD 150 til USD 500. De fleste af de bilproducenter foreskrive dimensioner og design for konverter, der ville passe bilen bedst. Nogle bil fabrikanter også producerer deres egen auto dele. Hvis ikke, kan du finde navnene på virksomheder, der leverer katalysatorer til din bil producent i manualen. Det er tilrådeligt at installere katalysator, som er foreskrevet af fabrikanten. Omkostningerne ved en trevejs-konverter, og dem for lean motorer er meget høj, starter fra en konsol på USD 500. Den ilt opbevaring konvertere er en smule dyrere, men er holdbare, og også tjene det formål meget godt. Sådan en konverter kommer ind på omkring USD 200 give eller tage et par bukke.
At vide mere om katalysator koste, kan du også henvise til:; katalysator erstatning; katalysator Reparation; katalysator problemer; Selvom katalysatoren koste lyder en smule dyrere, er det nødvendigt at udskifte konverter, efter et par år hul da det sikrer en sikker udledning med mindst giftige emissioner. Katalysatoren reparationsomkostninger er en smule mindre end prisen på udskiftning, derfor kan du tjekke det ud med mekanikeren. Held og lykke!

Fyrretræer Drejning Brown
Tuberose Løg
Det, at formulere kælderen Wall
Hvordan man reparerer en tørretumbler
Interiør Farveskemaer
Sådan får du den fyr, du Want
Byg en Sofabord
Hvordan man undgår skilsmisse
Sådan ændres Brake Fluid
Sympati takkekort
Transmission Problemer