Juniper Bonsai Beskæring

Bonsai er en kunst voksende træer i små potter og krukker. De voksne træer ligner miniature sorter, men i virkeligheden, almindelige træer, som er uddannet til at vokse i små størrelser i små beholdere er. Selv blade af disse træer er dyrket i mange forskellige stilarter. Hvordan opnås dette? Svaret ligger i de rigtige teknikker til voksende en bonsai. En af de vigtigste dele af stigende en bonsai-træ er beskæring, der bestemmer størrelsen af ​​træet, samt den stil, hvorefter den er dyrket. Lad os tage et kig på nogle af de vigtige facetter af enebær Bonsai beskæring.
Raising en Juniper Bonsai
Dyrkning en bonsai-træ er ikke så let, medmindre du har tilstrækkeligt kendskab til de rigtige teknikker. Men blandt de hel masse af træer, der anvendes til dyrkning som bonsai, er enebær træer at foretrække, især for begyndere. Enebær er nåletræer, der hører til slægten Juniperus og familie Cupressaceae. Der er omkring 50 til 70 arter af enebær, hvilket omfatter både høje træer og buske. De fleste af dem har blade som nåle eller skæl. Denne kompakte blade anses for at være ideel til bonsai. Bortset fra det, kan enebær træer let trænes til at danne mange forskellige stilarter. Alle disse faktorer gør enebær meget populær som bonsai og dyrkes både udendørs og indendørs. Juniper arter såsom Juniper chinensis (kinesisk enebær), japansk have enebær, grøn Højen, Sargent, nål, shimpaku, osv., der dyrkes vid udstrækning som bonsai. Juniper bonsai-træ pleje er forholdsvis nemmere i forhold til andre typer af bonsai. Det omfatter, at tage disse bonsai træer ved at stille passende vækstbetingelser, beskæring og uddannelse for at opnå den ønskede stil. De følgende afsnit omhandler enebær bonsai beskæring, der spiller en afgørende rolle i enebær bonsai pleje.
Juniper Bonsai Beskæring
Som i tilfælde af andet bonsai, er beskæring meget vigtigt for enebær bonsai træer også. Beskæring er primært gjort for at reducere størrelsen af ​​træet og til at opnå den ønskede stil løv vækst. Mens en stor del af bonsai beskæring udføres på de indledende stadier, hvor er den normale model omdannet til en egnet kandidat til dyrkning som en bonsai. Den kan omfatte fjernelse af hele øverste del af træet. Så stor beskæring gør træet mere kompakt i størrelse og tog det til at vokse som pr design af kunstneren. Regelmæssig beskæring er en del af bonsai pleje, kun i de første år, hvorefter det viser sig at være mindre alvorlige. Beskæring er en teknik, der kræver et godt kendskab, for at undgå skader på bonsai-træ og kontrollere den ukontrollerede vækst, som kan give planten, en pjusket look. Læs mere om at vokse en bonsai-træ.
Sådan at beskære Juniper Bonsai Træer
Nu, du ved, at beskæring er en integreret del af enebær Bonsai pleje og det skal gøres ordentligt. Beskæring af nye knopper sker hele vækstsæsonen. Mens nogle mennesker bruger en saks at kvæle ud knopper, er det også gældende, at saks skære kan forårsage brunfarvning af udskæringen slutter, ødelægger den ser ud i træet. Den praksis, der anvendes til beskæring enebær bonsai træer er kendt som finger knibe, da fingrene bruges til dette formål. Denne teknik kaldes også kvæle. I tilfælde af enebær bonsai kvæle er knopper sted mellem spidsen af ​​tommel og pegefinger og snoede skarpt, således at resultatet i et rent snit. Normalt er beskæring udført efter en måned med vækst, der starter i foråret. Klemmer ud voksende knopper vil gøre løv mere kompakt. Omhu for at fjerne den gamle indre vækst, der kan falde ned i juni. Alle krydsede og døde stængler skal fjernes. Hvis træet er ved at blive dyrket i en bestemt stil, så beskæring må forøge den stil eller vedligeholde det. Beskæring kan ske kontinuerligt gennem hele vækstsæsonen, indtil midten af ​​september. Juniper Bonsai ledninger sker efter den beskæring er færdig.
Nu har du en rimelig idé om enebær bonsai beskæring. , Selv om det enebær bonsai beskæring anses for at være nemmere i forhold til andre arter, er en lille expertize kræves for at få de ønskede resultater. Så erhverve grundlæggende uddannelse eller gennemføre en detaljeret undersøgelse for at mestre denne kunst.

Sådan at udfylde en konvolut
Bird of Paradise Plant Care
Hvordan man rent Guld Smykker
Home Office Ideas
Stue: Udsmykning Ideer til Stuer
Gypsy kostume idéer
God Break Up sange
Hvordan man laver en Sock Monkey
Screen Door Reparation
Kloning Cannabis
Baby Shower Spil til mænd