Julestjerne Care

Indført i USA i 1828, julestjerne, botanisk kendt som Euphorbia pulcherrima er en art af en blomstrende plante indfødte til Mexico. Dens papery grønne blade med stærkt farvede højblade på toppen af ​​hver stængel har gjort julestjerne til et populært jul dekorativ plante i USA, Australien og Storbritannien.
Julestjerne
Dette eksotiske søger blomsterplante er opkaldt efter den første USA minister til Mexico, Joel Roberts Poinsett som også var ansvarlig for at indføre julestjerne i USA. Julestjerne kan klassificeres som en busk eller lille træ, afhængigt af dens endelige højde; 2 til 16 meter. Bladene af en julestjerner er grønne. Bladene mod spidsen af ​​stilken er kendt som dækbladene og det er dem, der skifter farve. Det er en udbredt misforståelse, at disse farverige dækbladene er blomsterne af denne plante, men de er ikke. Dækbladene er faktisk ændret blade. Den fælles Farven er en dyb pulserende rød, men masser af nye sorter og andre farver såsom pink og / eller hvid, og mønstre som marmorerede og plettet kan også findes. Blomsterne er små, grønne eller gule, og er beliggende i midten af ​​dækblade.
Julestjerne Pasningsvejledning
Være en flerårig plante, kan det nemt trives i mange år både indendørs såvel som udendørs. Når du læser længere ned, vil du indse, at denne plante har brug for pleje og masser af opmærksomhed for sin daekblade at vise godt. Vælg en sund plante med masser af løv. De fleste af disse anlæg sælges et par måneder før jul skal have en sund flush af daekblade. Mens nogle kan være farvet, kan nogle ikke være. Uanset om man er på udkig efter tips om julestjerne pleje i hjemmet eller til julestjerne pleje udendørs, begynder det med ordentlig lys, temperaturforhold og vand. Læs mere om flerårig plante pleje.
Julestjerne planter er ekstremt intolerante over for begge, for vådt og for tør jord. Anlægget skal være lige vandes nok. Julestjerner skal rimeligt fugtig jord, så hvis den øverste jord synes lidt tørret ud, vand anlægget indtil overskydende vand tømmes helt ud. Sørg for, at jorden er godt drænet med en blanding af perlite eller grus, så glat bortledning af vand. Efterlad aldrig anlægget i stående vand, da det vil øge chancerne for rodbrand.
Lys og temperatur er afgørende for dens blomst og dækblade farveskift. Selv julestjerner kærlighed klare lys, deres daekblade tendens til blegne i ekstreme sollys. For at indlede højblade farveskift, sikre fuldstændig mørke i mindst tolv timer. Dette anlæg følger princippet om photoperiodism, hvor komplet mørke er nødvendig for at bringe et fysiologisk ændring, i dette tilfælde at ændre farven på dækblade. Men på samme tid, for at opretholde styrken i den farve, bør anlægget være udsat for nok bright lys i løbet af dagen. Der skal sørges for, at intet lys er modtaget i den mørke periode. Det kan forsinke flowering, og at forlænge flowering, vedligeholde temperaturen i 65 til 75 grader F.
Gødning bør tilføjes minimale mængder efter blomstre periode er overstået, og aldrig før eller under blomstrende sæson. Altid holde øje ved bladfjedre drop, for varmt eller for koldt temperaturforhold er årsagen til bladene at falde af. At indlede en ny blomstring (dækbladsudvikling re-farvning) sæson, akklimatisere fabrikken på kort daglængde og længere mørkt perioder. Men, der tvinger en re-blomstrende altid tendens til at gøre anlægget kvalitet ringere.
Læs mere på indendørs havearbejde og container havearbejde.
Julestjerne pleje omfatter også beskæring tilbage plantens gamle stokke i foråret og om ændring af jorden. I tilfælde af en potteplante, re-pot hvert par år.

Pine Bonsai Tree
Couple Gave Idéer
Forårsfest Temaer
Hvordan man kan måle Inseam
50 års fødselsdag Cake Idéer
Farvel Party Idéer
Bedste Læder Cleaner
Fondue Party
Uformelle Brev Format
Automekaniker Information
Sådan får du langt hår