Jeans til kurvede kvinder

Lad os først forstå, hvad en krumme figur middel. Det betyder egentlig en velskabt tal der fede kurver. Dem med en kurvet figur har en høj talje til hofte ratio, et stort brast, lille talje, store hofte og lår og ligeledes foretage en smule ekstra vægt. Hvis du tænker, at disse måske ikke så attraktive dem, lad mig fortælle dig, at mange elsker have det kurvede, sexet look i stedet for slank én. Kurvede kvinder er kendt for at se mere fantastisk. Nå med denne type tal, måske dressing op ikke være et problem, bortset fra jeans.
Yes, kurvede kvinder svært vælge højre jeans. Hertil kommer, at mange jeans ikke passer perfekt til denne type tal. Normalt jeans fit for stram på lår i tilfælde af kurvede kvinderne. Et andet problem er, at de er for løs i taljen og placeret op. Snarere end shopping og forsøger på flere mærker, størrelser og mode i jeans, lad os gøre dine indkøb lettere. Her er nogle tips om at købe jeans til kurvede kvinder. Læs mere på dametøj.
At købe den rigtige Jeans til kurvede kvinder; Før du læser disse tips, så lad mig fortælle Dem, at den bedste måde at finde en perfekt jeans til kurvede kvinder er forsøget rummet. Ja, du kan finde den rigtige jeans først efter en ordentlig spor. Det er ikke bare om at bære og se i spejlet, men du skal tjekke jeans fra ryg, talje, lår og og ved hver kurve. Sid ned, squat, og kontrollér talje på bagsiden, mens du gør det. Taljen må ligge fladt mod kroppen, uden et hul.
Hvad man ikke mulighed for at vælge, Før vi ser, der kan de bedste jeans til kurvede kvinder, lad os se, hvad de må ikke vælge. Dybest set, en løstsiddende jeans et no-no. Ja, en jeans, der passer løs på lårene eller taljen nøje holdes væk. Dybest set, vil det bare gøre dig til at se fedt. Vælge en, der komplimenter dine kurver og passer ordentligt på dem. Gå efter enkle, dekorationer, skal mønstre og broderier undgås. Disse vil tilføje volumen. Læs mere om, hvad der ikke skal bære tips.
Stræk Fit er den bedste, mens du vælger en jeans til kurvede kvinder, så husk at det skal passe perfekt. Dybest set skal du mulighed for at vælge en strækbar jeans. Disse er normalt en blanding af bomulds og Lycra. En mindre størrelse end den almindelige man kan passe på grund af den strækning faktoren. Du kan yderligere vælge at lave stigning jeans så godt, men du skal tjekke det godt fra bagsiden, ellers vil du igen står over for problemet gapping op. En mager jeans er en af ​​de øverste jeans til kurvede kvinder. Det vil se fantastisk og absolut passer vel på alle dine kurver. Hvis du elsker dem boot-nedskæringer, er det også et godt valg, da dens bund vil balancere dine hofter, men sørg for at bære det med den rigtige fodtøj. Husk ikke at vælge den fuld klokke bunden eller flare, bare en lille boot-cut på kant virker bedst til kurvede kvinder.
Pockets gøre en stor forskel, Wide-sæt lommer er en no-no, de vil gøre din røv at se bredere. Så vælger til jeans med stort lommer, der ligger tæt sammen. Some jeans har vinklet lommer ud af, hvilke gør skod se større ud. Den ene med lige rektangulære lommer, der er tæt er det bedste jeans til kurvede kvinder. Et åg over lommerne er den næste parameter, som du skal overveje. Yoke er vandret syet linje, taljen band, der løber hen over bagsiden af ​​jeans. Dette bidrager til at give nogle ekstra område, meget tiltrængte til kurvede kvinder. A åg, der vinkler ned fra centrum danner et “V” form som er den bedste til kurvede figur.
Bedste farver til Curvy figur; Colors spille en vigtig rolle for, hvordan en jeans vil se ud på en bestemt type figur. Skyggefuld, syre-vask, sten-vask eller præ-flosset jeans skal undgås. Nogle gange kan en sten-vask jeans look klassiker på krumme figur, undertiden det måske ikke! Bedst at gå efter en enkelt farvet jeans. Undgå lys nuancer. Mørke farver er de bedste til kurvede kvinder. Mørke skygger af blåt, sort eller grå er bedste muligheder for at gå til.
Parret Jeans med højrefløjen Fodtøj; Parring dine jeans med de rigtige fodtøj er meget vigtigt at have en helt klassisk look. Støvler er det bedste for kurvede kvinder, ankelstøvler og knæ lange støvler er de bedste muligheder blandt dem. Dem med spidse tå og hæle, kan perfekt komplimenterer jeans til kurvede kvinder. Peep-tæer med blyant hæle også gøre en god kombination med ovennævnte typer jeans til kurvede kvinder. Mager jeans kan skjules i knæ lange støvler til at have et elegant look. Du kan også vælge det brede knæstøvler for kvinder til at passe din figur perfekt. Læs mere på sko.
Læs mere på:; Hvilke at bære for din kropsform, hvordan i tøj, der Fladere Dig; Med ovennævnte tips, at få det bedste jeans til kurvede kvinder er sikker på at blive en let opgave. Så hit butikken, tjek forskellige mærker, finde den bedst tilpassede stykke og gå med stil!

Crazy Hair Day Idéer
Cactus Plant Care
Hvornår skal du udskifte dækkene
Hvad Piger Vil Guys at vide
Hvordan man kan afgøre ringstørrelse
Hjemmelavet Kosmetik Opskrifter
50 års fødselsdag Gaver
Tynde Kort frisurer
Skorstensfejning
Typer af Vodka
Cosmos Flower