Japansk Tattoo Design

Tatoveringer i det østlige verden, der omfatter de japanske og kinesiske tatoveringer, har altid været favorit af tatovering kærester. Alle disse tattoo designs har typisk tattoo betydninger og deres design er helt unik. Tatovering har været en alder gamle tradition i Japan og hedder Irezumi (indsæt blæk) eller Horimono (carving) på japansk. Tidligere Japan, var tatoveringer udelukkende prøvede den gangsters og således den skulle negativ perspektiv tiden. Men nu om dage er de blevet modetrends og mennesker får dem til at gøre unikke stil erklæringer. Kirsebær blomster, koi fisk og dragen tatoveringer er noget af det berømte japanske tatovering designs. Hver af dem har typisk tatovering design og mening. Rul ned for at vide mere om disse japanske tatovering designs og betydninger.
Japansk Tattoo Design – Cherry Blossom Tree Tattoo
Cherry Blossom tatoveringer er traditionelle japanske tatovering design, der skildrer hele Cherry Blossom træ eller en del heraf. This tattoo sikrer et meget specielt sted i japansk kultur og hedder ‘Sakura’. Den vigtigste egenskab ved dette træ er, at den blomstrer i en meget smuk måde, men kun for en kort periode. Således træet betragtes at symbolisere livets flygtighed. Cherry Blossom træ tatoveringer er blandt noget af det mest populære japanske tatovering design for kvinder. Cherry Blossom træ tatoveringer er normalt store i størrelse og dermed er hugget på større dele af kroppen såsom ryg eller brystkasse. Disse tatoveringer er smuk kombination af pink og sort farve og ser meget elegant, specielt på piger. Kirsebær blomster er meget alsidigt og fleksibelt og kan derfor placeres hvor som helst på kroppen.
Læs mere på:; Cherry Blossom Tree Tattoo; Cherry Blossom Tattoo Design; japanske Tattoo Design – Koi Fisk Tatoveringer
En mere japansk tatovering, der er populær for sin typiske tatovering design er koi fisk tatovering. Koi fisk er dybest set en karpe fisk, der er opdrættet i Japan. Denne fisk kan svømme miles sammen og kan let svømme mod høje bølger. Disse fisk er ekstremt energiske og deres evne til at svømme mod opstrøms er symboliseret for sande styrke og kamp i livet. Koi fisk tatoveringer er udskåret meget smukt med detaljerede designe. Japanese koi tattoo designs som regel udskåret sammen med vand tatoveringer og dragen tatoveringer. Arme, øvre ryg, ankler mv Nogle af den populære placeringer til Koi fisk tattoo designs.
Læs mere på:; Koi Fisk Tatoveringer og deres betydning; Koi Fisk Tatoveringer for kvinder; japanske Tattoo Design – Japansk Dragon Tattoos
En Dragon har en helt speciel plads i japansk mytologi og betragtes som guddom for torden og lyn. Nogle af de typiske træk af japanske dragen tatovering designs, omfatter no vinger slangen ligesom kroppen, poter tiger, long whiskers, etc. Effekt, beskyttelse af familien og holdbarhed er nogle grundlæggende betydninger af en japansk dragen tatovering. Der er mange typer af japansk dragen tatoveringer, og hver af dem har sin egen unikke tatoveringer betydning. Sui-Rui er en japansk drage, der styrer regn og kaldes også konge af drager, mens Fuku-Rui er en drage for lykke. Japansk dragen tatoveringer har altid været populære tatoveringer til mænd. Disse tatoveringer meget stor i størrelsen og har detaljeret arbejde i dem. Japanske tatovering designs for mænd er generelt skulpturelle ovenpå arme, fuld ryg eller brystkasse.
Læs mere på:; Dragon Tatoveringer på ryg; Dragon Tattoo Betydning, japanske tatoveringer og deres betydninger, Kanji tatoveringer, hanya masken tatoveringer, osv., er nogle mere japanske tatovering designs. Dette var en kort information om japanske tatovering designs. Disse tatoveringer kræver en ekspert på tatovering, så sørg for du har kontaktet de rigtige tatovør. Happy Tatovering!

Hvid Birketræet
Sådan ændres Brake Fluid
Hvordan man henvender sig Wedding Invitationer
Hvordan man kan være Funny
Børns fødselsdagskage
Zinnia Frø
Glas Tile Installation
Wheel Bearing Støj
50 års fødselsdag Cake Idéer
Bedste Hardwood Floor Cleaner
Nem Karaoke Sange