Japansk Ahorn Beskæring

Japansk ahorn, videnskabelige navn Acer palmatum, er en alsidig løvfældende træ velegnet til dyrkning i alle typer af værftet og landskab design. Som navnet antyder, er dette elegante ahorn sort er en indfødt i Japan og andre dele af Korea og Kina. Men behørig vægt på sin attraktive farvestrålende, palmate formede og dissekeret blade, er i dag japansk ahorn populært anvendes til landskabspleje i hele verden.
I forhold til andre træer i haven, vil du finde japanske ahorn træer meget dyrt. Være en meget kostbar ahorn træ, foretrækker hver hobbyfolk give den bedste pleje og opmærksomhed, der er nødvendige for at opretholde en sund japansk ahorn træer. De klassificeres baseret på løv type, farve i vækstperioden og falde løv farve. Før vi diskutere om japanske maple beskæringen lad os tage en kig på de sorter af japanske ahorn træer.
Japansk Ahorn sorter
Den slående fælles træk for alle japanske ahorn træer er en drastisk ændring i løvet farve i løbet af efteråret sæson. For eksempel, i løbet af sommeren eller aktive vækstperioden japanske røde ahornblad rødt (tænder skinnende rød fald), bloodgood Japansk ahorn blad roedviolette (vender sig Crimson i efteråret), cutleaf grønne japanske ahorn blad grøn (vender gylden i efteråret ) og blodrød dronning Japanse ahornblad er mørkerød (vender sig Crimson i efteråret). Thus, bortset fra den sædvanlige japanske ahorn træer med røde falde løv kan du vælge gylden falde løv sorter.
Sådan at beskære en japansk ahorn?
Afhængig af sorten, kan en japansk ahorn udviser en buskads vane med en træagtig stængel. På et gennemsnit, vokser det til omkring 6 – 10 m., men næppe mere end 15 m. Derfor tips til beskæring en japansk ahorn varierer fra den ene sort til den anden. Et velholdt, sunde træ i udendørs kræver minimal beskæring. Herovre kan man træne udviklingslandene skud til at give en specifik baldakin form. Retningslinjer for korrekt beskæring af japanske ahorn træer er:
Beskæring forsyninger Gathering ret haveredskaber er et vigtigt skridt, før du begynder at beskæring japansk ahorn. Dette skyldes, upassende eller stumpe udstyr forårsage dårlig sår og skader til træet, som er ligesom en opfordring til at sygdom og skadedyrsangreb. Du kan bruge skarpe klinge bypass beskæresakse at trimme mindre kviste (ca. på størrelse med langfinger) og sav til at skære større grene.
Beskæring Klokkeslæt Et af de vigtige japanske Ahorn beskæring instruktioner afgøre det rigtige beskæring tid. For en novice gartner, er sent falde til midwinter det ideelle tidspunkt at beskære japansk ahorn. Da træerne er bladløse og sovende netop nu, de heler hurtigere. I tilfælde, du allerede har en ekspertise i havearbejde, mener trimning filialer og forme ahorn om sommeren.
Filialer skal beskæres, og så, når du er klar med haven udstyr og beskæring periode er ankommet, er det næste spørgsmål at vælge de grene, der kræver beskæring. Først forstå din japanske ahorn baldakin udseende og beslutter grenene. Du kan tænke på at fjerne døde, syge og misdannede kviste i den første beskæring session. Derefter markerer passage filialer, smalle vinklede, parallel orienteret og indad voksende grene. Kender mere på japansk ahorn træ pleje.
Beskæring grene Begynd beskæring japansk ahorn træer fra de nederste grene og gå din vej opad. Prøv at skære kviste omkring hovedstammen og derefter trimme udad pegende grene. Mens den faktisk skære, så gør det ganske tæt på bunden uden at forstyrre sunde knopper og grene. Med andre ord, undgå beskæring spidserne, da det vil udløse udviklingen af ​​overfyldte skud.
Således har vi set japanske ahorn beskæring er slet ikke svært. Saml snittet grene fra jorden og tilføje dem i kompostering. Hvis du vedligeholder bonsai ahorn i containere, kan du røverkøb af bladene i foråret. Træne udvikling knopper til at fremhæve bonsai form. Følg enkle havearbejde trin for at drage omsorg for japansk ahorn og du kan nyde frodig vækst i den smukt formede træer.

Permanentet hår Shampoo
Sådan at afblege hår derhjemme
Hængende stueplanter
Hvordan man rent Gas Ovn
Hvordan man kan skære Hair i Lag
Plus Size brudekjole Patterns
Skole Reunion Idéer
Fødselsattest erstatning
Keramiske varmeplader
Dahlia Pære Storage
Star Wars Cake Idéer