Ivy Plant Care

Hjemmehørende i Europa, en vedbend plante, eller en bjergbestiger, som det er klassificeret pryder mange hjem, vægge, hegn, stier og trailere hele. De lyse grønne blanke vedbend blade, som nu kommer i en bred vifte af broget dyrker, har gjort denne plante en ‘must’, hvis man forsøger at tilføje en gammel hjem charme til deres huse. Ikke at nævne, et veletableret og formet vedbend kan skjule masser af ømme punkter i landskabet. Den fælles vedbend eller den engelske vedbend er botanisk kendt som Hedera helix, og hører til Araliaceae familien, den samme familie, der indeholder Poison Ivy. For at sikre at dette stedsegrøn slyngplante trives og blomstrer, et par vedbend plantepleje tips.
Vedbend Plant Pasningsvejledning
En enkelt vedbend plante kan vokse op til 20 – 30 meter, og har mange flettede fine stokke. Bladene bæres er suppleant, 50 – 100 mm lang, afhængig af arten. Bladene kan palmately fem fligede unge blade samt unlobed hjerteformede voksen blade (fortrinsvis findes på frugtbar flowering stængler). Det grønlige-gul-hvidligt, er rige på nektar blomster fremstillet af sensommeren til sent efterår, og sort til orange-gul bær, der foretager omkring 2 – 3 frø modner i slutningen af ​​vinteren. Nedenstående er mere information om hvordan man kan tage sig af en vedbend anlæg, som især vil være til gavn for dig, hvis du har været på udkig efter oplysninger om vedbend indendørs anlæg pleje.
Hvordan man dyrker og udbrede en Ivy Plant; En vedbend stueplante kan let formeres ved at tage en stilk eller barrod skære i foråret eller sommeren. Tag en 10 tommer stammer fra et år gammel stok, klare alle de nederste blade og sat i et glas fyldt med almindeligt vand eller blandet med rode hormoner. Stil krukken med stiklinger i nærheden af ​​et solbeskinnet vindueskarm. Skift vand hver anden dag, vil rødderne spire inden for en uge. Man kan endda lag stiklingerne, pin en del ved forsigtigt at bøje og skabe et lille snit i stammen, til jorden. Sever datter plante fra moderplanten efter rødder spire i et par uger, der er. Lær mere om container havearbejde.
Hvordan man passer en Ivy Plant; Ivy vokser bedst i fuld sol, men ikke hårde. Hvis du planlægger at plante en hængende gryde, en enkelt plante pr pot er mere end nok. At bruge dem som begrundelse dække eller klatreplanter, plante pr størrelsen af ​​den påtænkte placering. Jorden skal være en del af de-luget jord, spagnum eller bladmuld og grus. Till jorden dybe Ved plantning i jorden. At inducere sund vækst, klemmes ud vigtigste blad skyde. Tillad masser af lateral forgrening. Befrugte godt for en flush i vækst.
Beskæring er vigtigt at Ivy plantepleje. Som en energisk klatrer, vokser det virkelig hurtigt, og løber ud af form ganske ofte. Plus det kan nemt komme indviklet og rod op figuren. Hængende vedbend planter kræver lys beskæring, at bare gøre anlægget mere bushier og ensartet i sit Fald. Vedbend på væg, hegn eller bunddække, skal beskæres for at holde luft og lys bevægelse godt rundsendes og i form også. Giv en støtteordning som espalier eller sømmet vægge med nylon tråde igennem, som vedbend planten bliver tungere og tungere med alderen. For at ændre hele formen af ​​vedbend plante, en hård prune efter den sidste frost anbefales.
Små skadedyr som spindemider, bladlus, uldlus, omfang og hvide fluer er fast bosiddende i en vedbend anlæg, især de store klatrere. Anlægget er også modtagelig for bakterielle blade spot og stamceller fordærve fordi den tætte løv fælder fugt. Afhængig af størrelsen af ​​vedbend anlægget, passende forholdsregler der skal træffes.
Læs mere på:; engelsk Ivy Plant, stueplanter, Indendørs Havearbejde, Ivy plantepleje vil vise sig at være effektive for det hurtigt voksende plante, man bruger som bunddække til kontrol erosion, dækker lodrette flader som vægge eller hegn, eller vokse i en container indendørs eller udendørs. Uanset hvor du dyrker dem, vil du helt sikkert nyde de glade grønne kaskade!

Hvordan mænd Fall in Love
Microdermal Implantater
Ægteskab Tips til Newlyweds
Keramiske varmeplader
Maling Farver til soveværelser
Tandrem Reparation
Hjemmelavet Facial Opskrifter
Sådan får du glat hår
Heater Core Genanskaffelsesomkostningerne
Hvordan de vil udforme Nails
Pude Cut Forlovelsesringe