Isolering: Typer af Isolering Sammenlignet

Hvad er en isolering? Ethvert materiale, som forhindrer overførsel af enten varme, elektricitet eller lyden er kendt som isolerende, og processen er kendt som isolering. Så når vi taler om isolering, kan det tolkes som nogen af ​​dem. Der er 3 groft inddeles isolering typer – bulk isolering, reflekterende og lydisolering. Men generelt, når vi taler om isolering, for det meste henviser vi til kun bulk isolering da det er den mest udbredte. Men her vil du få alle typer isolering sammenlignes.
Isolering Typer Sammenligning
Bulk isolering De anvendes som termisk isolatorer. Bulk isolering type materialer hus millioner af mikro-lommer, som har vindstille fanget i dem. Som luft er en dårlig leder af varme, det giver den isolerende effekt. Dette er grunden til, at det er frarådet at komprimere løs isolering type materialer. Bulk isolering har følgende undertyper – batts og tæpper, stive plader, løsfyld og spray skum, type, der er pumpet, blæst eller manuelt placeret i isolerende området. Her er disse typer af bulk isolering:
Batts og tæpper: Der findes forskellige typer af materialer, der anvendes til batts og tæpper som -; Glasuld (glasfiber): Disse insulation typer er lavet af glasfibre ved at smelte glas materiale og spinning det til fleksible måtte af fine fibre. Den største fordel i tilfælde af batts og tæpper er, at de er nemme at forme ud og installere. Men man skal være opmærksom på at undgå at komprimere dem, og ikke udsætte dem for fugt. ; Rockwool: Det er fiber i naturen, der er fremstillet af smeltet vulkansk klippe, som er senere spundet. Det bruges primært til termiske isolering, men dens fremragende støjdæmpende egenskaber har fundet anvendelse i lydisolering så godt. Det er dyrere end glasuld. ; Naturlige uld: De fleste af os er bekendt med naturlig uld, som er lavet af uld fra får. Naturlig uld er brandsikre, men tiltrækker vrede møl-angreb. ; Polyester: Lavet af polyester fiber og svarer til Rockwool i form af egenskaber, men sans irritationer og ingen fysiske eller sundhedsfarer. ; Stive Forum: Stive boards er bedst isolering typer for boliger. Disse bruges i vægge og lofter til at give varmeisolering. ; Ekstruderet Polyester: Fremstillet af stive plader af lukket celle polystyren som ikke blot er vandtæt, men har høj trykstyrke. Det kan tilføjes med flammehæmmere, men det er ikke brandsikkert sig selv og bør ikke installeres på brændbare steder. ; Folie-faced ekspanderet polystyren: Disse er stive plader af polyester perler monteret med reflekterende folie fastgjort på to sider. Disse er ikke vandtæt og har lavere trykstyrke. Læs mere på stive glasfiber isolering. ; Løsfyld: Løse fyldtype isolering includes blæser af løse fibre eller pellets af fiber i væggen hulrum eller lofter ved hjælp af særligt konstrueret udstyr. Det er generelt dyrere end batt type isolering. Men som det kan fylde krinkelkroge derved reducere luft lækage, det giver bedre lydisolering end batt-type isolering. Typer af løsfyld:; Cellulose fibre: Lavet af papiraffald, som er pulveriseret ind på fine fibre. Det er langt billigere at installere end andre bulk installationer. ; Granulerede Rockwool: Det er en granuleret løsfyld form for Rockwool og har lignende egenskaber som Rockwool, bortset fra at det kræver imprægnering. ; Naturlig uld bruges også til løsfyld typer af isolering. ; Spray Foam: Spray-skum, type generelt indeholder en to-delt vaeske med en polymer (som polyurethan eller modificeret urethan) sammen med en opskumningsmiddel. Denne skummende væske sprøjtes med en dyse i hulrum i vægge, lofter, eller gulv. Polymeren har den egenskab at udvide, og da det udvider sig, millioner af små luftfyldte celler besætte alle kroge og hjørner inde i hulrummet. Spray skumisolering type bør kun anvendes af nogle professionelle med hjælp af nogle særligt udstyr til korrekt blande og sprøjte skummet. Læs mere på skumisolering fordele og ulemper.
Reflekterende isolering Reflekterende isolering er for det meste lavet af metal plader af reflekterende materiale som aluminiumsfolie laminat, der kan reflektere varmen stråler slående dens lysende overflader og minimere absorption og emission af varme stråler. If refleksiv isolering bruges sammen lag stille vejr, så kan vi opnå maksimal effektivitet. Læs mere om strålende barriere isolering.
Lydisolering, og nogle af de her nævnte isoleringsmaterialer kan også bruges i isolering til lydisolering formål. Bulk isolering type, især tættere materialer som Rockwool har ønskeligt lydabsorberende egenskaber. Lydisolering ydeevne helst isolerende produkt måles ved indeks kaldet lydtransmission Class (STC). Højere STC værdi, større bliver lydisoleringen evne. Tæppe type isolering, der er nedsat direkte under metaltagsystemer også absorberer ekstern støj.
Læs mere på:; Fiberglass vs Cellulose Isolering; stift skum Isolering, Typer af tagisolering, Her har vi de typer af isolering sammenlignet. Det er meget vigtigt at bruge denne viden og vælge den bedst egnede isolering typer for du gør dit hjem, kontor, osv. mere komfortabel.

Enkel Tatoveringer til piger
Hvordan man planlægger en billig Wedding
Rustik vinduet behandlinger
Sådan ændres Timing bælte
Hvordan de vil udforme Nails
Stærke kvinder Citater
Sådan fjernes urinen fra Madras
Mulberry Tree Beskæring
Hvad kvinder finder attraktive i en mand
Sådan installeres et stereoanlæg i bilen
Trist Break Up Quotes