Iris Flower Information

Det levende blå violet til en tryllebindende gul er, hvad en iris blomst tilbud til beskueren. Iris Blomsterne er dybt sivede i den græske mytologi, tilføjer stil og mysterium for iris blomsten oplysninger liste. Populære forårsblomster, de gør for fremragende have blomster, enten som en enkelt blomst eller en masse sengetøj én.
Iris Flower Information
De iøjnefaldende iris samt alle arter af denne slægt (botanisk også kendt som iris) hører til familien Iridaceae. Native Nord tempererede områder af verden, de levesteder et bredt favnende steder såsom forkølelse, græsklædte skråninger, enge, flodbredder og ørkener. Den elegante lilla farvede iris blev udpeget som Tennessee State dyrkede blomst af lovgiver i 1933. Der er ingen nævne om den lilla farvede en i lovgivningen, men det er almindeligt accepteret som staten blomsten blandt andre farver. Historie og betydninger af iris blomster er rige og meget forskelligartet.
Iris blomst Betydning: Traditionelt en iris blomst betydning betegner tro, håb, visdom mod og Beundring. Hver farve og region at tilføje til dets betydning. Mørk lilla (eller blå) refererer til royalty, mens den gule iris, lidenskab, og hvid betegner sympati eller erindring. Iris er blomsten af ​​fødslen måned februar. Find flere blomster betydninger.
Iris blomst Symbolik: Iris tager sit navn fra det græske ord, der betyder en regnbue. Iris er navnet på den græske gudinde, Messenger of the Gods (undertiden kærlighed) og en symbolsk repræsentation af regnbuen. Gudinden Iris, menes at guide døde kvinder, der havde lilla iris plantet i gravene i deres evige rejse. Hver farve symboliserer forskellige følelser; lilla for visdom, hvid for renhed, og gul for lidenskaben.
Hvordan man Grow Iris Blomster
En iris er nem at dyrke, let at blomstre og ganske lav på vedligeholdelse. En Iris planten er formeret ved frø eller jordstængler splittelse og plantage. Opdeling af rødder er en langt mere almindelig måde at dyrke denne blomst som frø har en højere fejlrate og tager længere tid at frø. Selv om en forårsblomst, er der sorter, der blomstrer om vinteren (med lidt omhu og beskyttelse fra frost), i foråret og i sommeren også. Læs mere om iris blomst pleje.
Til dyrkning iris, bør jorden mediet være porøst og godt drænet. Forsøger at fastholde jordens pH på 6,8, men iris er en nem producenten er tolerant overfor de fleste jordforhold med undtagelse af tung vand logge dem. Plant iris jordstængler, der har mindst to blade spirer. Rhizomerne top bør være udsat for, og afhængigt af sorten afstand på 15 til 24 inches fra hinanden. Vanding afhænger af de klimatiske forhold og jordtype. Dyb vanding med lange intervaller anbefales end hyppig vanding. Et lys anvendelse af fertilzer omkring en måned før og efter blomstre er kun hvad en iris behov. En iris bør fortyndes hver 3 – 4 år for at undgå overbelægning. Når den blomstrer er blevet brugt, afskåret top tæt på jordoverfladen for at fremme væksten af ​​sunde nye grønne blade.
Tilføj flere forår løgformet blomster til din have:; påskelilje pærer; Crocus pærer; Allium Løg, Jeg håber du finder iris blomst oplysninger nyttige. En buket iris blomster, et selvstændigt farve eller blandet, eller som en del af blomsterarrangementer kan en dejlig oplevelse for giveren samt modtageren. Som iris blomster og farver betyder, eller betegner specifik betydning, er dette blomster velegnet til mange lejligheder.

Destination Bryllup Etiquette
Parabolinstallationen
Det, at formulere kælderen Wall
Jazz Dance Kostumer
Brusk Øreringe
Accident Undgåelse Kursus
Lædermøbler Conditioner
Billige Gave Idéer
Sådan ændres Bike Tire
Bilruden Genanskaffelsesomkostningerne
Dekorative maleri Idéer