Introduktion Tale Skabelon

Hvis nogen beder dig om at introducere dig selv, hvordan du gør det? Nå, til de mest simple måde at gøre det er at holde det enkelt og lige. Bare fortæl dit navn efterfulgt af hvad du gør, og tager det frem. I gætte, når det kommer til at indføre dig selv, jobbet er stadig nemt. Men hvad gør du, når du er nødt til at indføre en anden eller et emne til diskussion? Nå, du behøver ikke tygge fingrene i desperation eller angst, er det ikke, at hård (okay en lille smule!) når der er så mange ressourcer til at vide om en introduktion tale skabelon (inklusive denne fabelagtige hjemmeside!) og offentlige taler teknikker i almindelighed. Her er alt om indførelse taler.
Introduktion Tale – Essentials, Okay, først og fremmest, lad mig fortælle dig, at selvom det ikke er meget svært at tale foran et forventningsfuldt publikum, er det helt sikkert vil gøre dig nervøs. Men intet at bekymre sig der, huske følgende ting vil være nyttigt at forbedre dine oratoriske evner. ; Grab opmærksom på publikum. ; Giv en baggrund. For eksempel forklare, hvorfor det er vigtigt for dig, hvorfor du gør det, samles hvorfor du ønskede at tale med folk der, osv. Indlejring Deres indledning med en interessant anekdote, er en god idé i forbindelse med indførelsen taler om dig selv. , Konkluderes, tilbyder en mindeværdig svar på den sandsynlige forespørgsler af lytterne efter at have hørt Deres tale. ; Når du er klar med tale, tak polering dine færdigheder i Tale, øve dig introduktion indlæg baseret på din introduktion tale emner, er af afgørende betydning.
Introduktion Tale Outline Eksempel
Eksempel # 1, Her er et eksempel på indledende tale af en ny rekrut i en virksomhed.
Hej,, jeg er (dit navn). Før jeg fortæller om mig selv, vil jeg gerne påskønne og takke arrangørerne af (fortælle programmet, navn, hvor du er kaldet til at give din indledende tale), med hele mit hjerte, som har givet nye have mig til at mødes og kender de fleste af vores virksomhed medarbejdere på en enkelt spillested. Dette er en ganske hjertevarmende session., Så jeg er (dit navn). Jeg kom i (det nye selskab navn) som (betegnelse). Jeg er fra (sted)., Jeg arbejdede på (virksomhed) som (betegnelse) for så & så året før han kom til dette selskab. Jeg har en samlet oplevelse af __ år i medie-og kommunikationsindustrien., Her på (firmanavn), så vidt min viden om mit job profil er bekymret, skal jeg gøre …..( fortælle blot om din forventede opgaver og ansvarsområder her).; At købe min støtte min legitimationsoplysninger i denne branche, og at tilføje til min personlige vækst i denne karriere har jeg været der yder bidrag til denne industri i form af ……( at skrive artikler, osv). Som et resultat, fik jeg værdsat af (appreciator navn).
Med al min erfaring indtil nu, og vejledning, som jeg har været at få under kontrol af min foresatte, (superior navn), jeg håber at jeg kan indfri de forventninger du fyre har på mig.; Tak for at give mig denne mulighed!
Læs mere på:; Self indledende tale; Introduktion Tale Emner; Introduktion Taler Om dig selv; Nå, det var en måde, hvorpå du kan introducere dig selv på den professionelle front. Dette vil naturligvis variere som ændringen i situationen. Under dette yderligere foran, os tage et kig på en anden introduktion tale skabelon og introduktion tale skitsere lad.
Eksempel # 2; Her er et eksempel på en introduktion relateret til et emne, i dette tilfælde, fibromer.
Har du nogensinde lagt mærke til, hvordan nogle ting er så en del af livet, men vi taler ikke om dem i normal hver dag samtale, og jeg kan tilføje, heldigvis så. Godt. (Siger det lige frem) fibromer er en af ​​disse ting. Hvis du ved hvad fibromer er, og hvad vigtigere er, hvis du kender tegn og symptomer, vil du muligvis være i stand til at redde et liv. Dette skyldes, at nogle symptomer på livstruende tilstande skyldes fibromer. Forståelse af dette følsomme emne og de tegn og symptomer kan betyde forskellen mellem at vide, hvis du har brug for at se en læge, og hvis du har brug for at besøge skadestuen. Hvis det ikke er livstruende og temmelig livsstil truende, så er denne diskussion kunne vise dig de muligheder.
Nå, disse var et par introduktion tale eksempler vedrørende indførelse tale ideer. Du kan altid få variationer alt efter situationen og emnet i en bestemt indledning tale skabelon. Hvis du er nødt til at give en andens introduktion, ville du nødt til at forskning i denne person for lidt og starte med hans eller hendes præstationer eller karriere højdepunkter.
Nu vil jeg gætte, giver introduktion enten til dig selv eller for et emne eller en anden ville være intet andet end en glæde tur! Her vil jeg erklære indgåelse af indførelsen tale skabelon!
De bedste hilsner,

Sådan må Smokey Eyes
Flaming Heart Tattoo
Hvordan man rent Plastic Forlygter
Sådan får du Blonde Hair
Hvordan man skal fortolke Dreams
Contemporary rhus
Cartoon Tatoveringer
Sådan at hænge gardiner
Glas Scratch Reparation
Hvordan man Waltz
Hvordan man kan være lykkelig i et forhold