Interiør Farveskemaer

Afslappende greens, energigivende røde og beroligende blues, er et par, som vi vælger, når de vælger den indvendige farveskemaer til hjemmet eller en kontorplads. Der er en række ting, du skal huske på, mens du vælger en farve. Dog kan vælge den rigtige farve være behæftet med en række forvirrende faktorer som for mange farver at vælge fra eller vælge din foretrukne farve ordningen, men ikke vide, om det vil arbejde for værelset. Det er vigtigt, at når du går derud for at vælge den indvendige farveskemaer, skal du holde visse ting i tankerne. Dette omfatter valg af en farve, der forstærker følelsen af ​​velvære, forvandler den opfattede plads at gøre det ser større eller hyggeligere og lyser og giver energi de mørke, statiske områder af dit indre rum. Før du kan starte ud med udvælgelsen af ​​interiøret farveskemaer, skal du spørge dig selv nogle spørgsmål.
Interiør Farveskemaer: Ting at overveje, Der er en række ting du skal overveje, før du vælger farveskema for et værelse. Disse boligindretning retningslinjer omfatter:; Placering af rummet. , Brugen af ​​rum, er, om det er privat eller et fællesskab plads. ; Den landskabelige udenfor. , Din sympatier og antipatier med hensyn til farve og stil. , Belysning af rummet, kunstige såvel som naturlige kilder som vinduer. , Møblerne, boligudstyr og tilbehør. ; Interiør farvesammensætning Idéer
Brug neutrale farver: Neutral farver som grå, beige, tan, cremer og taupe er fremragende til baggrunden rum som vægge og lofter. Det giver en opfattelse af rum til rum og kan parres op godt med levende stykker af møbler og gardiner. For eksempel, tilføjer dybe trægulve med medium tone beige vægge og hvidt loft en traditionel touch til din stue. Mere om indendørs maling.
Kig efter mønstre: Kig efter et mønster eller en farve, som du finder dominerende i møbler, tekstiler og illustrationen. For eksempel kan mønsteret for en orientalsk tæppe give dig nogle fingerpeg om den indvendige farveskema. Ved hjælp af en tone på farvehjulet som matcher disse stykker kan du tilføje en sammenhængende struktur til rummet.
Vælge fra forskellige farveskemaer: Brug farven hjulet for at vælge de forskellige farveskemaer. Du kan bruge monokromatiske farvevalg for hele rummet. Men generelt, analoge eller gratis interiør farveskema kombinationer, er, at farver ved siden af ​​hinanden på farvehjulet, såsom gul og violet, er dramatiske og dristige. Men, de fungerer bedst i private rum såsom et soveværelse. Tilsvarende indendørs maling ordninger bruge tre farver placeret ved siden af ​​hinanden i farvehjulet, som enten er en kombination af varmere toner eller kølige farver som blå og grøn. Triade farveskemaer bruge tre nuancer placeret i træk, eller lige langt fra hinanden. Ideelt når dekorere en plads, deler farverne ind i 60 procent af en dominerende farve, 30 procent af en sekundær farve og 10 procent af en accent farve. Dette giver en følelse af balance og interesse for at nå ud i rummet. Mere om valg af farvekombinationer.
Forstå indflydelse Farver: Farverne hjælpe os til at bestemme vores opfattelse forestillinger om rum og design, for eksempel med en rød farve ordning, kan man have en atmosfære, der magi mørk, atmosfærisk og humørsyg. På den anden side en cool og afslappende værelse er opnået ved hjælp af dæmpet blues, grå og brune. Cremer og pink toner i rummet gør det varmt og indbydende og tilføje en hyggelig touch til rummet mens dybe lilla foreslår pragt og overflod. Mere om værelse farver og hvad de betyder.
Læs mere på:; House Interiør Maleri Idéer, Room Farver og Stemninger; Stue Farveskemaer, mens denne vejledning til at vælge interiør farveskemaer kan hjælpe dig med at træffe de rigtige valg for dit værelse, er det vigtigt at indrette dit værelse baseret på din personlige stil og stillede farver.

Sådan til Design Shoes
Måder at gøre dit hår vokse hurtigere
Medium Layered Haircuts
Hvordan man opbygger en Wine Rack
Vinyl Priser
Dwarf banantræ
Vægpaneler Designs
Hvordan man Tie en butterfly
Afrikansk Tatoveringer
Hvordan man opbygger en reol
Konvektionsovn Madlavning