Installer Vinyl

Hvis du vil ændre udseendet på dit værelse uden brændende huller i lommen, så vinylgulve kunne være din mulighed. Denne type gulve er meget billigt og let at installere. Vinylgulve grundlæggende findes i to typer, plader og fliser. Sheet type er en lidt kompliceret at installere, ikke desto mindre, er det meget lettere end andre byggemarkeder opgaver, du skal have udført. Også omkostningerne til installation vinylgulve er ubetydelig, hvis du gør det selv. Nedenfor er procedurerne for at installere ark vinylgulve samt flise gulv. Men, inden du installerer vinylgulve, er det bydende nødvendigt at forberede undergulvet at sikre korrekt installation. Mere om, hvordan du installerer vinylgulve.
Sådan installeres Vinyl
Som nævnt ovenfor vil du først forberede undergulvet for en ideel finish. Undergulvet kan være enten træ eller beton. Du kan også installere vinylgulve på den eksisterende keramiske fliser gulv. I alle tilfælde skal du gør overfladen glat, jævn og uden eventuelle sprækker, huller, mangler osv. Til dette, er det nødvendigt at kontrollere din sub gulvet ordentligt. Kan du bruge en sandpapir at udjævne træ undergulvet. Huller og sprækker af de konkrete gulvet kan forsegles med en fugemasse. Eventuel reparation, der skal gøres på sub gulve der skal gøres mindst en uge før du er klar til installation af vinylgulve. Når du har taget hånd om eventuelle misdannelser eller mangler i undergulvet, er det tid at rydde rummet off enhver snavs. Kan du enten Støvsug rummet eller blot feje det. Der bør udvises omhu, at din sub gulv er blottet for alle objekter, der kan beskadige vinylgulve. Derefter vælge en af ​​de procedurer, der skal installeres vinyl gulvbelægning, afhængig af hvilken type af din vinyl gulvbelægning.
Installer Vinyl: Sheets
Tage passende målinger af rummet og lave en grov skitse, der viser alle målinger. Når du er færdig med det, købe en vinyl plader, som vil tilstrækkeligt kravet i rummet. Også købe en gallon epoxy lim. Yderligere køb vil indeholde en gulvbelægning kniv, murske, filt markør, osv. Tag rulle vinyl plader i et åbent rum og sæt den i den retning, som du ville på dit værelse. Ved hjælp af en følt markør nede markere alle målingerne på vinylen ark. Hold masser af plads til justeringer på alle sider (du kan senere trimme den til passe). Start med at skære arket langs de afmærkede måling. Dette skridt skal gøres meget omhyggeligt og langsomt. Selvom du kan lave små justeringer hist og her vil større bommert koste dig hele din plade. Gang, har du klippe ark som pr dine målinger, rul det endnu en gang og tage det til dit værelse. Lirke åbne dåsen af ​​epoxy lim og sprede det i generøs mængde på undergulvet med en murske. Kontrollér, at der er nogen luftbobler. Så uden udrulning vinyl plader, tag den med til en kant af rummet. Derefter langsomt sted arket på gulvet og begynder at udrulning den (sørg for at matche kanten af ​​rummet med kant af beskårne vinyl ark!). Tryk ned arket, når du begynder at sprede den på gulvet. Klip overskydende vinyl ark tværs af kanterne. Hvis dit værelse har utallige komplicerede dimensioner, gentage den samme procedure, men sørg for at markere målingerne præcist. Læs mere om, hvordan man lægge vinyl fliser.
Installer Vinyl: Fliser
Dette job meget enkel og tager kun et par timer, afhængig af størrelsen på dit værelse. Jobbet er rod-fri, som du ikke behøver at kæmpe med lim oser over det hele. Vinyl flise gulve leveres med selvklæbende fliser, der er mest i størrelsen af ​​12”x12”. Du simpelthen nødt til skrælle flisen fra limen papir, der stikker på bagsiden af ​​det og derefter holde det på gulvet. Du kan installere vinylgulve med fliser undergulvet samt træ undergulvet. Processen bør starte i midten af ​​rummet og gradvist arbejde hen imod kanten. At finde midten af ​​rummet, skal du blot tegne linjer fra centrum af to modsatrettede vægge. Gentag for de andre vægge. Det punkt hvor linjerne skærer hinanden er centrum for dit værelse. Start indstilling fliserne form dette tidspunkt til kanten i rummet.
En anden metode at installere vinylgulve er at sømning vinyl plader i kanterne. Men denne metode er tidskrævende og nyttig, hvis du har planer om at ændre dit gulv i fremtiden. Hvis du har ingen planer om ombygninger i den nærmeste fremtid, kan du vælge en af ​​de ovennævnte metoder til at installere vinylgulve.

Berømte Love Quotes
Cute Navne at ringe til din kæreste
Bevæger sig på Sange
40 års fødselsdag Kager
Udvendige maling farver
Billig Baby Shower Favors
Billige Home rhus
Bedste Mouse Trap
Urolig Layered Hairstyles
Paint Over Baggrund
Sort Muld Fjernelse