Installer en Affaldsskakt

Fast madaffald ofte bliver kvalt op og blokerer rørene i vores køkkenvask eller håndvask. Clearing ud blokering, bliver noget af en hovedpine på det tidspunkt, du virkelig presset for tiden. Fjernelse de blokerede faste partikler bliver også en rodet opgave, og i mellemtiden skal du lide på grund af ubehagelig lugt. Derfor det bedste, man kan gøre, er at installere en renovationsafgifter enhed og slippe af med problemet helt.
Hvad er en Affaldsskakt?, A renovationsafgifter er en enhed, der har en simpel arbejder princip. Denne enhed er normalt installeret under køkkenvasken, og gør opgaven med neddeling af fast affald. Strimlet stykker fast føde, er mindre end 2 mm, og dermed let passere vasken’s VVS, sammen med vandstrømmen. Strimlet stykker, også ikke hindrer strømmen af ​​vand. Skraldet affaldsbeholderen, blev lanceret i år 1983 af John W. Hammes (en arkitekt), der perfektionerede den efter 11 års forskning og udvikling. Dag, dette skrald afhændelse enhed er et af de mest udbredte gadgets i køkkenet. På grund af den udbredte anvendelse og popularitet, mange mennesker ofte spørger forespørgslen. “Hvordan man installere en renovationsafgifter enhed i deres køkken?”. Du kan også læse mere på køkken rengøring.
Sådan installeres en Affaldsskakt?; Som nævnt ovenfor, den proces, der bruges til at installere en renovationsafgifter enhed er ikke meget vanskelig. Her er hvad du kan gøre for at installere en renovationsafgifter under vasken i dit køkken.
Krav: For at installere skrald bortskaffelse, skal du bruge følgende. , Rørtang; Skruetrækkere, Spændebånd; Wire nødder; Blikkenslagere kit, nedstryger, Bortskaffelse kit / enhed; Procedure: Mens der faktisk installere skrald bortskaffelse, er alt du behøver at gøre, skal du sørge for at følge alle trinene er beskrevet i brugsanvisning forudsat, systematisk. , Trin 1: Det første skridt er at tage en undersøgelse af det sted, hvor du skal sætte skrald affaldsbeholderen. Der bør være en el-forbindelse i nærheden, til magten affaldsbeholderen. Hvis du ikke har en tilgængelig, så skal du installere en lille switch bord eller en wire, der kan forbindes til affaldsbeholderen. ; Trin 2: I dette trin vi faktisk starte installationen. I skraldet affaldsbeholderen kit, vil du finde en flange stykke. Alt du skal gøre er at anvender blikkenslager’s kit hele vejen rundt, og derefter placere den i drænhul af vasken. Lad kit omkring flangen helt tørre, før du går til næste trin. , Gå 3: I dette trin, skal du installere pakning, inden de øvre og nedre ringe af flangen, som du allerede har installeret. For at sikre pakning, snap låseringen ind i plads. Vil du bemærke, at den lavere ringen af ​​flangen er et sæt af skruer. Gå på skruerne, indtil flangen fast kommer fast på plads. ; Trin 4: Det skridt 3 er den mest afgørende, og hvis du har afsluttet det ordentligt, så er der ikke meget der er tilbage at gøre. Alt du skal gøre er, tråd i affaldsbeholderen i flange og pakning. De fleste af de gange, kan det ske ved hjælp af simple skrue mekanisk funktion. Men i tilfælde af out-of-the-ordinære design, skal du måske følge producentens anvisninger. ; Trin 5: Sæt decharge rør og afløbsrør til enheden, tilslutte el-forsyning og give skraldet affaldsbeholderen en testkørsel. Er det også vigtigt at gå gennem renovationsafgifter pleje manual, da enheden skal rengøres og vedligeholdes fra tid til anden. ; Læs mere på:; Tilstoppede Affaldsskakt; Sådan unclog en Affaldsskakt, og jeg håber, at jeg har besvaret Deres forespørgsel, »hvordan man installere en skrald afhændelse«. Processen med skrald bortskaffelsesanlæg er ikke ligefrem kompleks, og hvis det gøres ordentligt og systematisk, at være en succes beviser.
Held og lykke!

Hvordan du installerer Indervæg Loft
Hvordan du udskifter Valve Cover Pakning
Frygt for afvisning
Japansk Tattoo Design
Sange til Walk Ned Aisle til Wedding
Hvordan man rent lædersko
Hilarious Quotes
Office maling farver
Cork Gulvbelægning Anmeldelser
Oregano Essential Oil
Funny Quotes About Mænd