Installer Crown Molding

Interiøret dekoration af dit hus er god og attraktiv. Alligevel føler du, at dekorationen ikke er fuldført, og der mangler noget. Er det kroneformen? Hvis ja, du derefter skal overveje installere det i alle værelserne på dit hus. Resultatet vil blive en perfekt hjem, der er elegant og dramatisk at se på. Hvis du allerede har konfektioneret dit sind at installere kransprofiler, kan du tage hjælp af følgende konto på nem at installere kroneformen og dekorere dit hus i en fart. Læs mere om indretning.
Sådan Forbered Før du Installer Crown Molding?; Tag de målinger så du får den lineære optagelser som er nødvendig for tandbøjle afstanden betød skal trimmes ud. Hold afstanden 10 procent ekstra til dækning af affald og fejl. Gå gennem blade og tidsskrifter om indretning, for at få en idé om den stil, der bedst kan komplimenterer dit hjem decor. Vælge en, der passer til dit hjem interiør og personlige smag. Du skal planlægge. Køb særlige kransprofiler hvis længder tillader dem at have mindst mulige antal stiklinger og fittings. Du kan ikke installere kransprofiler uden klipning og splejsning, da disse er forpligtet til at få perfekt pasform og en glat finish. Men jo mindre antallet af nedskæringer jo bedre er færdig. Derfor bør du forsøge at skære og splejse det mindst mulige gange. Pletten og maling alle de indkøbte kransprofiler. Lad dem lufttørre grundigt for en dag eller så. Læs mere om hvordan at skære kroneformen.
Sådan installeres Crown Molding?, Tag et stykke kroneformens og læg det i en hjørne sikkert. Dette vil blive kaldt som den første kroneformen stykke. Tag endnu brik, kaldet sekund. Cope-cut andet kroneformen brik så det opfylder og passer med første brik på hjørnet vinkel. Klip to stykker på passende steder på deres møde ender. At udføre denne opgave opskæring og montering, bør du bruge ett dyb gerings kasse og ett fintandet sav. Hvis du har nogle problemer med bredden af ​​kronen støbning brik kan du klippe nogle ekstra træ fra bagsiden. Begræns opskæring kun bagsiden, da det ikke vil være synlig. Når du er færdig med skære-og splicing, skub kroneformen brikker på plads for at tjekke for det passer. Du kan justere den som krævet carving. Formålet er at få en ren pasform. Læs mere på skæring og installerer kroneformen.
Brug 6d or 8d finish søm til at fastgøre alle kroneformen stykker. At give en anker, skal du bruge strøer, der løber parallelt med kroneformen. Take en facetslebne 2 x 2 skåret til længde. Skru kroneformen til væggen. Dette vil give ett overflade, som er vinklet korrekt at installere kroneformen. Forsænker neglene når det kræves, med et søm sæt. Når De slår søm af kronen møbellister sker, tage træ kit at fylde små huller i leddene og synlige sømhuller. Kontroller, at alle dele af kransprofiler matche godt med hinanden. Dette er nødvendigt at forbedre over-all udseende rummet.
Mens du arbejde på kransprofiler, sørg at du er på en komfortabelt sted. Den bedste måde at føle sig let og behageligt, mens de arbejder, er at stå på en lang bænke sæt op på nogle højde. Hvis du ønsker, kan du bruge en tung planke og to robust savbukke eller kan endda leje et stillads på hjul for at gøre en platform at stå på, mens du installerer kransprofiler. Også prøve at indstille din arbejdsplads på et sted hvor der er masser af lys og er klar tilgængelighed magten. Du kan finde arbejde over hovedet helt akavet og trættende. Men du kan give dig nogle komfort under arbejdet ved hjælp af en solid arbejdsplatform. Dette vil gøre dit arbejde forholdsvis sikker og let.
Læs videre:; Home Forbedringer; Crown Molding ideer nemme trin til Skæring og Installation Crown Molding; Nu hvor du kender alle de grundlæggende anvisninger for at installere kroneformen, skal du give det et skud. Ved at udføre opgave kroneformens installation selv, vil du ikke blot forbedre flair af dit hus, men også gemme dine hårdt tjente penge, at du ville have givet til en professionel. Desuden er der intet kan sammenlignes med den tilfredsstillelse og glæde du får fra at gøre noget for dit hjem på egen hånd.

Identificering Træer
Gypsy kostume idéer
Cartoon Tatoveringer
Kitchen Ideer til små køkkener
Hjemmelavet skønhedsbehandlinger
Tilstoppede vasken
Installer Vinyl
Simple Tattoo Designs
Borddækning Etiquette
Bedste Hardwood Floor Cleaner
Tændingskontakt Fjernelse