Indendørs tropiske planter

De fleste potteplanter er normalt tropiske planter. Tropiske planter har brug for et varmt fugtigt miljø at vokse, og dette miljø kan bedst efterlignes when tropiske planter dyrkes indendørs. Indendørs tropiske planter kommer i lang sorter, fra store til små og alt der imellem, for ikke at nævne livlige til mørk greens, som kan alle stave en stemning til dit hjem decor. Det er ikke kun, hvad disse planter kan gøre for home decor, det er deres »forurenende stof rengøring ‘attributter, der har gjort dem en absolut krav i huse og kontorer. Tropiske planter hjælper med at holde miljøet rent, og det er ingen overraskelse, at tropiske skove er så frisk luft respirationsanordninger. Men for at sikre, at planterne kopiere de samme attributter i det lukkede mure et hus, skal visse betingelser vedrørende deres helbred og pleje være behørigt opfyldt.
Indendørs tropisk plante Care
Pleje af indendørs tropiske planter er slet ikke så skræmmende, som det kan lyde. Planter er måske det eneste levende organismer, der ikke behøver at være konstant fussed over. Bare give dem grundlæggende generiske omhu, måske bortset fra en eksotiske arter, og de vil blomstre og blive grønt for de kommende år.
Den forreste krav er en evaluering om dens vækstbetingelser. Selv om nogle planter er tropiske, de ikke klarer sig godt indendørs, uden for deres naturlige miljø. Indendørs tropiske planter har brug for tilstrækkelig lys, temperatur, fugtighed, gødskning, vanding og rum. Så mens du vælger din plante, studie lys og klimatiske forhold i dit hjem. Placer planterne med lidt lys krav som Philodendron i rum, der er nord vender, mens dem som bromeliaer og Coleus in lysere steder. For de fleste almindelige indendørs tropiske planter, skal lyset ikke være direkte sollys. Spredt eller filtreret belysning ville være fint.
Da de fleste indendørs planter er pot bundet, vil retten størrelse beholder sammen med det materiale på beholderens gøre masser af forskel for plantens sundhed. Container havearbejde er det bedste middel til at dyrke disse planter. Tropiske planter trives i jord, der er rige, humus og godt dræning. So feed dit anlæg godt med kompost og groft sand blandet jord. Potterne skal være store nok til, at rodvækst, og lille nok til at få det bedste ud af anlæggets udseende.
Indendørs tropiske planter skal holdes rene, især dens blade. Fritid, natur tager sig af dette, indendørs du behøver at gøre det. Svamp i stilk og blade til at tørre støv og snavs. Dette vil sikre, at dine potteplanter ånde godt. Sunde stueplanter ikke bare puste liv i kedelig hjørner, men renser den luft, vi indånder, bogstaveligt talt. Deres fotosyntese er i stand til rengøring næsten 80% forurenende stoffer indendørs.
Læs mere på:; Indendørs tropiske planter Care; Low Light Indendørs Planter; Indendørs planter, Clean Air; fælles Indendørs tropiske planter
Indendørs tropiske planter tilbyder en bred vifte, fra bladgrøntsager grønne palmer, til trailere og klatreplanter, og årstidens samt årlige blomstrende planter. , Kentia Palm, Lucky bambus, kinesiske Palms, Ficus (gummitræ), Spider Plant, bromeliads, Ivy, Fred Lily, Anthurium, Gerbera Daisy; Læs mere på store indendørs planter og hængende stueplanter.
Husk altid at kigge til indendørs tropiske planter til salg, for at få nogle eksotiske udseende plante at tilføje til din sort. Hver tropisk plante har sine egne behov, kan du prøve at dyrke dem, der har fælles voksende behov og vaner.

Bil Party Idéer
50 års jubilæum toasts
Feng Shui Indretningstips
Eyeliner Styles
How Berømtheder tabe
Bevæger sig på Love Quotes
Remodeling Mobile Homes
Asian Inspireret Bedding
Hvordan man kan afgøre ringstørrelse
Sådan ændres Bike Tire
Plus Size Uformelle brudekjoler