Indendørs Plant Care

Voksende stueplanter eller indendørs planter er et af det mest givende opgave at man kan tage op som en hobby. Udover at skabe et behageligt og varmt miljø i et hus, kan stueplanter give os frisk luft ved at skære ned omfanget af indendørs luftforurening. Placeret ved siden af ​​et vindue eller på et bord, kan stueplanter tilføje, at længe næret elegant og naturligt look til et hus, der kan være en nydelse for øjnene af beskueren. Men stigende stueplanter kræver meget pleje og opmærksomhed. De fleste af disse stueplanter er hjemmehørende tropiske områder og så, de foretrækker et fugtigt miljø og indirekte sollys. Men der er undtagelser, som for eksempel, saftige planter kræver en mere tørt klima at vokse, mens gardenia trives på lyse sollys. Dybest set, nøglen til indendørs anlæg pleje er at forstå de specifikke behov i forskellige planter, og skabe et miljø, der ligner deres naturlige habitat. Vide mere om tropiske stueplanter.
Indendørs Plant Care Guide
Indendørs plantepleje begynder med at vælge et sted, der kan give det ideelle miljø for deres vækst. Der giver ret mængde vand og lette, og de fastholder et passende niveau for temperatur og fugtighed række centrale faktorer, som kan bestemme vækst houseplants.
Lys Lys er en af ​​de vigtigste vækstfaktorer for enhver plante. Da de fleste stueplanter er hjemmehørende troperegioner, de vokser godt indirekte sollys. Sådanne anlæg kan placeres tæt på vinduet med spring gardiner, så de kan modtage nok filtreret sollys. Men hvis placeret længere væk fra vinduet, vil anlægget ikke modtager tilstrækkelig sollys. Men du kan tage ved hjælp af kunstigt lys til planter placeret i mørke rum. Men, for planter som Gardenia, skal du vælger et sted, der modtager kraftigt sollys. Hvis du observere vækst kun i én retning, så sørg for at rotere placeringen af ​​anlægget med jævne mellemrum. Dette ville tilskynde en mere ensartet vækst af planten.
Vanding, En af de mest almindelige fejl observed in indendørs havearbejde er tendens til at vande stueplanter, i et forsøg på at fremme deres hurtige vækst. Men dette ofte forårsager rødder til at rådne. På samme tid kan under vanding også forårsage bladene bliver gule og falder. Den bedste måde er at tjekke jorden grundigt, før vanding af stueplanter. Hvis jorden stadig er fugtigt, så vent til en anden dag eller to indtil muld tørrer ud. Men hvis jorden er tør, så vandet anlægget tilstrækkeligt. Det er bedre at bruge godt drænet jord blanding, således at jorden ikke holder for meget vand.
Hvis jorden er tung, så kan du tilføje sand og perlite det at gøre en god jord blanding. Ellers kan du lave en jord blanding ved at kombinere to dele af organisk stof kan lide, spagnum med en del af hver perlite og sand til at vokse stueplanter. Sørg også for, at containerne eller tejner, der anvendes til dyrkning af potteplanter have passende kloaksystemet eller drænhul i bunden, så overskydende vand løber ud af potten. Til vanding af planter, kan du bruge regnvand eller vand fra hanen. Hvis du vil anvende vand fra hanen, så lad vandet sidde hele natten. Ellers kan chlor til stede i vand fra hanen vise sig at skade din stueplanter. Vide mere om jord videnskab.
Fugtighed, fastholder et passende niveau af fugtighed er en anden vigtig del af indendørs anlæg pleje. Tropiske planter kræver normalt en høj grad af fugtighed, sammenlignet med andre stueplanter. Så for at enhver foranstaltning øge fugtighed i dit hus kan umådeligt gavne din stueplanter. Du kan placere planterne tæt på hinanden, så de kan udnytte vand eller fugt fordamper fra hinanden. Du kan også tåge bladene af planterne med regelmæssige mellemrum for at give dem tilstrækkelig fugtighed.
Lufttemperatur, Den ideelle temperaturområde for dyrkning stueplanter er 60 til 75 eksamenskurser Fahrenheit. De fleste af stueplanter kan tåle mindre udsving i temperatur. Store udsving i temperaturen kan dog hæmme væksten af ​​planterne. Derfor er de nødt til at blive beskyttet mod kuldenedfald, samt fra overdreven varme. Stueplanter må aldrig anbringes i nærheden af ​​nogen form for varme apparatet. De fleste af de stueplanter normalt foretrækker en nat temperatur, der er en anelse lavere end dagen temperatur.
Indendørs Plant Care in Winter, Winter kan præsentere et andet sæt problemer for avlere af stueplanter. Det er den hvilende for de fleste af de planter, som de blot begrænser nye vækst-og ind i en hvileperiode. I løbet af denne sovende fase, er det meget vigtigt at reducere hyppigheden af ​​vanding, og beskytte planter fra kolde luft. Så læg dem væk fra døre. Om vinteren, falder luftfugtigheden niveau væsentligt. Dog kan en fugter nemt løse dette problem. Vinteren er som regel ikke et ideelt tidspunkt til befrugtning. For så vidt angår lysforholdene er berørt, er vinter kendetegnet ved kun 8 timers sol om dagen. Så det er vigtigt at sætte planterne i et område, der modtager tilstrækkelig sollys. A vinduet mod the vest eller syd kan være ideelle til anbringelse stueplanter perioden.
Læs mere på:; Tropical stueplanter Sorgen, Fordelene ved stueplanter, Havearbejde, Bortset fra disse, bør man også beskære planterne fra tid til anden at fjerne det syge og beskadigede grene og blade og bevare den ønskede form. I denne artikel har vi dybest set forsøgt at give en generel idé om indendørs anlæg pleje. Men det er også vigtigt at forstå, at hver plante er unik og dermed har et andet sæt af krav. Så før voksende nogen indendørs plante, lave noget research for at vide om de særlige behov i det pågældende anlæg.

Bremse Rotorer erstatning
Hvordan man forbliver vågen hele natten
Hvordan at slippe af mørke pletter fra Acne
Omfortrådning et hus
Hvad skal man gøre, når Deprimeret
Interiør Farveskemaer
Hvordan man Fix Utætte køkkenvandhane
Cute Funny Quotes
Fjernelse dørpaneler
Moderne køkken Idéer
Hilarious Quotes