Indendørs Palm Trees

Palmer er fælles og meget populære planter. De er vant til at gøre smukke landskaber på hoteller, parker, haver og mange andre steder. Palmetræer er typisk tropiske planter og dyrke dem indendørs, kan nogle gange være en udfordrende opgave, især for folk, der dyrker dem i køligere områder. When palmetræer er arrangeret i et bestemt mønster for landskabspleje eller i nogen anden landscap design, er dette smukke syn er værd at se. Under palmer indendørs, gør luften omkring kølig og luftig. Hvis du planlægger at dyrke disse palmer indendørs, bør der iagttages korrekte udvises omhu for at dyrke dem sundt. Læs videre for palme pleje din indendørs palmer.
Indendørs Palm Trees Care
The kentia og Parlor palmer er de mest populære typer af indendørs palmer. Nogle palmer typer er Areca Palm, Bamboo Palm, Lady Palm, Majestæt Palm, Pygmy Dato Palm, Sago Palm. De fleste af de palmer gerne lyse lys, men måske ikke tåler nuancer, og det er derfor de kan holdes som stueplanter. At dyrke sunde indendørs palmer, er det nødvendigt at give dem en perfekt position til at vokse, god jord, tilstrækkelig vand, gødskning og en tropisk type temperatur. Mere om håndflade træarter.
Holdning; Selvom palmer er tropiske planter, indendørs palmer kan ikke lide direkte sol. Luftfugtighed gør dem glade, men du kan holde dem i delvis skygge. Opbevar dem i nærheden af ​​vinduer, eller på steder, hvor de kan få sollys og sørg for at de ikke udsættes for direkte sollys. Også, at placere dem i nærheden af ​​vinduerne er en af ​​mulighederne. Du kan også tilføje en vis mængde af muld, der vil fodre rødder. Læs mere om tips til bioklip.
Jord Der er en misforståelse at det at være tropiske planter, palmetræer vandplanter. Som palmer er planter af den tropiske side, de har brug for jord, der kan løbe vand det bedste. De ikke kan lide tung jord, og foretrækker jord med en sandet blanding. Blanding af lige mængder af sphagnum og sand er det bedste for palmer, som de har fugt og vand er godt drænet. Feed jorden i din palmer med kunstgødning i vækstsæsonen.
Gødning; Da disse planter er af tropisk oprindelse, de har brug for næringsstoffer, og de trives for det meste i sandet jord, som dræner, hvorved næringsstoffer kan udvaskes væk. Forkert befrugtning og mangel på næringsstoffer årsager nogle af de fælles problemer til indendørs palmer. Disse indendørs palmer behøver ikke Bountiful gødning, som de er i svagt lys, mindre varme, lav luftfugtighed og har lidt trange rødder. Overgødskning kan brænde rødderne af disse palmer. På din lokale planteskole, kan du bede om gødning særligt fremstillet til indendørs palmetræer, eller du kan endda bruge hjemmelavet palme gødning. Andre palmetræ plejetips omfatter lugning og palme trimning.
Vand; Indendørs palmer brug for regelmæssig vanding, som de er tropiske natur. Hvis de er plantet i jorden, som nemt dræne vand, vanding dem jævnligt er ikke et problem. En sorgløs liste over vanding kan gøre palmer svage og bremse deres vækst. Jo mere vand, håndfladen bliver, jo hurtigere vokser. Men hvis jorden er dårlig dræning egenskaber, eller det er sloggy, kan vandet ikke løbe fører til råd af rødderne. Det er nødvendigt at udvaskes i håndfladerne gang i 3 måneder, som vand fra hanen indeholder salte kan sidde i jorden, der skader rødderne. Du kan placere en gryde under din potted håndfladen og tømme den, når vand fra jorden er tømmes fuldstændigt. Sørg for, at håndfladen rodklumpen ikke sidder i vand, da dette kan beskadige roden.
Kunstig Indendørs Palm Træer; Nu om dage er der mange kunstige planter, der også bruges som hus indretning. Der er ikke meget vedligeholdelse, som vanding, befrugtende, eller enhver anden omsorg for, at der skal tages for disse plastic planter undtagen til rensning af støv sidder på dem. Disse planter også ser ligesom de rigtige. Du kan have indendørs såvel som udendørs kunstige palmer. Disse kunstige indendørs palmer er meget nemme at vedligeholde. De kan nemt flyttes og placeres hvor som helst. Læs mere om kunstig palme og tændte palme.
Pleje af palmer er et must, når det kommer til indendørs palmer. Palmerne er det bedste valg til indendørs havearbejde, da det forskønner sted endnu mere.

Hvordan man rent Bruser Døre
Ingefær Plant Care
Kreative måder at sige Jeg elsker dig
Pine Bonsai Tree
Ballroom Dancing Historie
Hvordan til at få mit kæreste Tilbage
Matchende maling farver
Fødselsdag Ideer til Boyfriend
Plantning Hyacinth Løg Indoors
Hjerte med Wings Tattoo Betydning
Vinduesrude erstatning