Indendørs Havearbejde

For dem er begrænset af plads eller miljømæssige forhold som kold klima eller dårlig jord, selv knaphed på vand, er indendørs havearbejde svaret, der vil tillade en at fortsætte hobby havearbejde. Med planter, er det altid lidt, at vi giver til gengæld af parti, i form af produkter, og glæden ved at se vores hårde arbejde blomstre. Dog er indendørs havearbejde ikke om at få et par potter til sammen, men om den korrekte brug af rummet, æstetisk. Planter har brug for at tilføje til skønheden i din balkon eller i drivhuset, og ikke ende med at ligne en rod. Læs mere om køkkenhaver og urtehave.
Indendørs Havearbejde Tips
Planter, indendørs eller udendørs vil kun overleve, hvis visse betingelser er opfyldt. Der er masser af værktøjer og udstyr på markedet i dag, som kan hjælpe en til at ændre de klimatiske forhold, der passer til planternes vækst og tilpasningsevne. Selv om det ikke er muligt at give hver enkelt plante en anden behandling, der er et par forholdsregler man kan tage. Følgende er et par indendørs havearbejde tips man behøver at forstå, før man begynder på dette projekt.
Temperatur: Temperaturen bør holdes mellem 65 til 75 grader Fahrenheit i løbet af dagen, og 10 – 15 grader Fahrenheit mindre om natten. Sørg for, at temperaturen ikke varierer drastisk, som for varmt eller for koldt vil beskadige anlægget. Invester i et anlæg termometer.
Lys: Alle planter har brug for lys for vækst og fotosyntese, og vil vokse i retning af lyskilden. Medmindre man har bestemmelser for masser af naturligt lys, vil planterne have svært ved at trives og endda at overleve. Sørg for at der er en alternativ ordning for kunstig belysning, eller vælg planter, der har lav lys krav. Roter anlægget regelmæssigt for at fremme en opret vækst.
Fugtighed: Invester i en luftfugter, der vil kontrollere fugtighed i atmosfæren. For højt eller for lavt, især om vinteren, når varmelegemer er generelt på, og luftfugtigheden lav vil medføre blad falde og curling. Spray vand regelmæssigt kun om morgenen på bladene for at holde porerne i blade og blomster rene og støv væk.
Vanding: Vanding krav i alle planter kan ikke være slået sig sammen. Mængden og hyppigheden af ​​vand helt afhænger af den enkelte plante. Mens vanding, brug vand ved stuetemperatur, for koldt eller for varmt vil chokere plantens rødder. Planterne skal vandes tilstrækkeligt, nok til at fugte jorden. Indendørs planter er mere modtagelige over for råd på grund af overskydende vanding, da der er meget lidt plads til naturlig fordampning.
Gødning: Da indendørs planter er pot bundet, er det naturligt, at næringsstof udtynding kan forekomme. Befrugtning eller regelmæssige feeds af organisk kompost kan medvirke til at dække anlæggets næringsstoffer behov især i deres voksende, frugt eller grøntsager med periode. Jordbunden er en integreret del af planterne vækst, skal du sørge for at holde det fodrer og ukrudt eller svamp gratis.
Gryder og beholdere: Størrelsen af ​​beholderne skal være »bare ret” til at holde planten for stor vil fylde mere plads, mens for lille, vil føje til rod, plus planter vil ikke vokse meget godt. Potter skal have nok drænhuller at lette vand afløb, og vand plader for at holde vandet (du ikke ønsker at pletten gulvet). Vælg potter, der vil øge den æstetiske værdi af dine planter og øge appel af havearbejde indendørs. Bruge store, små, hængende, gryder af et andet materiale, osv. Læs mere om container havearbejde.
Læs nogle mere for at gøre din indendørs haven en succes: tips til dyrkning af urter indendørs og kvadratfod havearbejde planer.
Indendørs vegetabilske havearbejde eller indendørs herb havearbejde følge de samme regler. Altid forsøge at dyrke planter, der kan samles som pr deres grundlæggende voksende behov. Eksperimenter med hydroponiske havearbejde eller xeriscape havearbejde metoder også. Indendørs havearbejde kan ikke kun føje til skønheden i dit hjem, men hvis det gøres godt kan også give nok producere til at opfylde dine egne behov samt kan helt sikkert give dig en gevinst.

Creative Fødselsdag Idéer
Nem Updos til kort hår
Sådan Gør Paper Beads
Hjemmelavet Gaver til mor
Vitamin E Olie til ansigt
Parkeringsbremse Reparation
Bambus Flooring Omkostninger
Hvordan man kan slippe af Vorter
Matchende Wedding Bands
How at nærme sig en Guy
Rengøring Navle Piercing